click.ro: Actrita, ucisa apoi violata
Achetatorii spun ca Gabriela Dorgai a fost tarata pe asfalt si iarba 35 de metri. Gabriela Dorgai (foto) era actrita de 25 de ani, timp in care a jucat nenumarate roluri alaturi de colegii de la Satu Mare.
Detalii socante ies la iveala din ancheta! Gabriela Dorgai a fost ucisa si apoi violata. Politisti din Bucuresti au fost trimisi la fata locului pentru a da de urma bestiei cu chip de om.
Zona digului, aflat in centrul orasului Satu Mare, a fost luata cu asalt de politisti. Este locul unde actrita Gabriela Dorgai a fost atacata si tarata apoi pe asfalt in jur de 35 de metri, in seara de duminica. Lovita din cap pana-n picioare, femeia de 43 de ani, a fost dusa pe malul Somesului, acolo unde criminalul i-a dat jos pantalonii pana la glezne, dupa care a sugrumat-o. Din primele cercetari, se pare, ca victima a fost violata dupa ce si-a dat duhul. Asta se va afla exact in urma autopsiei finale, intrucat Gabriela se afla la menstruatie. Pentru a da de urma celui care a fost in stare sa comita o asemenea fapta, specialisti ai Directiei de Investigatii Criminale, din cadrul IGPR au fost trimisi la Satu Mare ca sa se ocupe de caz.
Politistii au deja un cerc de suspecti: 4 oameni ai strazii care isi fac veacul prin zona. Acestia au fost ridicati marti seara de la adapostul de noapte si dusi la audieri, la Parchet. Doi au fost lasati sa plece dupa cateva ore, iar ceilalti doi au fost luati la intrebari toata noaptea. Unul din ei pare a fi principalul suspect, scrie voceatransilvaniei.ro. Ciudat este faptul ca atacatorul nu a fost interesat de obiectele de valoare pe care actrita de la Teatrul de Nord le avea in geanta. Telefonul si cei 1.400 de lei au ramas neatinsti, semn ca nu jaful a fost scopul.