Cautare

3486 de rezultate pentru "accident rutier 2002 brasov" (4.98 secunde)
Ceremonia de inchidere a celei de-a 11-a editii de iarna a Festivalului Olimpic al Tineretului European a avut loc vineri seara, la Medal Plaza, in Poiana Brasov, prilej cu care a fost coborat drapelul olimpic de pe catarg si a fost stinsa flacara olimpica.
Sursa citata a precizat ca in prezent primaria lucreaza la un calendar de evenimente care se vor desfasura in Brasov pe toata perioada verii pana in luna octombrie si a invitat companiile, asociatiile, persoanele fizice care doresc sa organizeze evenimente sa fie prinse in calendarul primariei.
Video Cronica Carcotasilor revine miercuri, 26 septembrie, cu o editie speciala, care marcheaza retragerea lui Serban Huidu, implicat in urma cu o saptamana intr-un accident rutier pe DN1, in urma caruia trei oameni au murit.
Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca in judetul Brasov, incepand de duminica, ora 12.00, traficul rutier de pe DN1, dinspre Brasov catre Valea Prahovei, a fost deviat pe DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti, pentru evitarea ambuteiajelor pe raza statiunilor montane, informeaza NewsIn.
Una dintre problemele majore din tara noastra o reprezinta nesiguranta traficului rutier.
Daunele moratorii au fost calculate pentru perioada 17.04.2000-15.11.2002, dividendele trebuind sa fie achitate proportional cu cota de participare la capitalul social varsat. ... Diferenta reprezinta daune-interese moratorii pentru neachitarea in termen a dividendelor aferente anului 1999, calculate pina la 26.11.2002.
A fost angajat la Teatrul din Petrosani, la cel din Sibiu, apoi in Bucuresti, la Odeon (1992-2002), iar din iunie 2002, la Teatrul National.
Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident" vor intra in vigoare incepand cu data de maine, 1 iulie a. ... 2008 al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, incepand de miercuri intra in vigoare Normele privind utilizarea formularului "Constatare amiabila de accident". ... din accident au rezultat numai pagube materiale;
Metoda FAST pentru depistarea accidentului vascular, explicata de un medic Cunoscutul medic Tudor Ciuhodaru a atras atentia pe pagina sa de Facebook asupra simptomelor pe care le da un accident vascular cerebral.
Trei microbuze si un autocar cu romani au fost implicate intr-un accident, in Ungaria. ... Potrivit politiei ungare locale, din informatiile preliminare referitoare la accident, a rezultat ca un autobuz care avea in spatele sau alte trei microbuze romanesti a franat brusc.
Rutele ocolitoare sunt DN 1A, Brasov - Sacele - Cheia - Valenii de Munte - Ploiesti, si DN73. Brasov-Bran-Campulung Muscel-Pitesti-Autostrada A1-Bucuresti.
Codul Rutier mentioneaza strict situatiile in care oamenii legii pot sa incalce regulile de circulatie:
A fost inaugurat pasajul rutier de la Piata Sudului (Autoare: Gabriela Antoniu) Pasajul subteran rutier Piata Sudului a fost inaugurat, duminica, dar lucrarile continua cu refacerea liniei de tramvai si cu largirea Soselei Berceni.
 In noaptea de 26 - 27 octombrie, incepand cu ora 00.00, se va restrictiona traficul rutier in Piata Victoriei, pe doua benzi de circulatie ale sensului dinspre Piata Romana catre Monumentul Aviatorilor precum si in Piata Constitutiei, doua benzi de pe Bd.
Depasirile repetate, in zigzag, ori franarea brusca, slalomul printre masini" ar urma, daca parlamentarii sustin initiativa Politiei, sa fie pedepsite de noul Cod Rutier cu suspendarea permisului de conducere, nu doar cu amenda.
Politistii din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat duminica, in municipiul Craiova, un tanar de 18 ani care conducea o masina cu 103 km/h, desi nu avea permis.
Politistii din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat duminica, in municipiul Craiova, un tanar de 18 ani care conducea o masina cu 103 km/h, desi nu avea permis.
Constructorii Autostrazii Bucuresti-Brasov trebuie sa incaseze de la statul roman 1,8 miliarde de euro, cu 200 de milioane de euro mai mult decat s-a negociat in 2002, din cauza ca intre timp s-au scumpit materialele de constructii si cele pentru amenajarea terenurilor, sustine Search Corporation, citata de NewsIn.
Constructia autostrazii Transilvania, intre Brasov si Bors, a devenit problema de disputa chiar in interiorul Aliantei.
Municipiul Turda - nod rutier de importanta europeana. ... Mures-Brasov) si realizarea autostrazii catre Sebes care va face jonctiunea cu Coridorul IV paneuropean (Nadlac, Arad, Deva, Orastie, Sibiu, Bucuresti, Fetesti si Constanta) va transforma Turda intr-un nod rutier important pe harta retelei Trans-Europeane de Transport TEN-T.
google-analytics.com