Cautare

5604 de rezultate pentru "accident rutier 08 02 2011 galati" (8.14 secunde)
Restrictiile salariale sunt incluse in strategia fiscal-bugetara elaborata de guvern pentru perioada 2011-2013 si obtinuta de Mediafax.
Legea bugetului pe 2011 a intrat in linie dreapta, anunta, luni, secretarul general adjunct al PDL, Gheorghe Flutur. ... "Legea bugetului de stat pe 2011 a intrat in linie dreapta.
Pensiile din sistemul public, inclusiv pensia minima garantata, vor fi inghetate la valorile actuale pe parcursul intregului an 2011, iar contributiile de asigurari sociale percepute angajatorului si angajatului nu vor scadea sub nivelul actual. Proiectiile sunt prezentate in forma finala a proiectului bugetului de stat pentru 2011.
nu mai e gata Cernavoda-Medgidia in 2011 Anca Boagiu, ministrul transporturilor si infrastructurii, incepe sa aiba din ce in ce mai multe trasaturi comune cu predecesorul sau, Radu Berceanu, dar si cu alti ministri anteriori ai transporturilor, Ludovic Orban sau Gheorghe Dobre, care desi au avut pe mana cate 2 miliarde de euro anual, doar au vorbit ca vor face autostrazi si nu le-au facut.
Topul celor mai importante 10 evenimente de business din 2011 (Autor: ... Listarea Fondului Proprietatea, de la inceputul anului 2011, a adus lichiditate bursei, dar pretul actiunilor a scazut astfel incat pana la urma a fost considerata o listare dezamagitoare.
In 2010, s-a inregistrat o usoara crestere a vanzarilor de autoturisme noi autohtone si de import in Dolj si Olt, iar 2011 a fost anul cel mai negru din ultimii patru pentru dealerii auto.
La data de 9 iulie 2011, in jurul orei 12:30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe bd. ... La data de 9 iulie 2011, in jurul orei 22:00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat pe bd.
Politistii din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat duminica, in municipiul Craiova, un tanar de 18 ani care conducea o masina cu 103 km/h, desi nu avea permis.
Politistii din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat duminica, in municipiul Craiova, un tanar de 18 ani care conducea o masina cu 103 km/h, desi nu avea permis.
Pe majoritatea drumurilor nationale traficul rutier se desfasoara in conditii de iarna, informeaza Centrul Infotrafic. In judetul Arad ninge abundent, iar traficul rutier se desfasoara ingreunat, din cauza carosabilului alunecos.
Proiectele intarziate ale primarului Oprescu Pasajul Basarab inaugurat cu doi ani intarziere, incomplet si mai scump cu 300 milioane de lei Primarul Sorin Oprescu a finalizat in 2011 Pasajul Basarab.
Cea mai uzitata comparatie de pana acum a fost cea cu despagubirea de un million de euro platita de o companie de asigurari familiei a doua fetite, una decedata si una ranita grav in urma unui accident rutier din judetul Arges.
Sase persoane au fost ranite dupa ce un autobuz a fost implicat, vineri dupa-amiaza, intr-un accident rutier in Brasov. ... Alexandru Andronache, subinspector al Centrului Infotrafic, a declarat la Digi24 ca in prezent traficul rutier se desfasoara alternativ, pe un fir.
Dan Condrea este soferul mort in accident Testele ADN confirma faptul ca soferul mort in accidentul rutier produs pe drumul dintre Buftea si Corbeanca era Dan Condrea, a anuntat astazi Parchetul General.
Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident rutier, informeaza ziarul Adevarul, intr-o sire semnata de Calin Gavrilas. ... Accidentul rutier s-a produs in aceasta dimineata pe DJ 226, la iesirea din localitatea Sacele, judetul Constanta.
Alegerile interimare din cadrul Organizatiei de Tineret a PUR Galati i-au scos invingatori, atit la Biroul Judetean pentru Tineret, cit si la cel municipal, pe doi fosti membri ai TSD In urma cu aproximativ o saptamina, in cadrul Organizatiei de Tineret a PUR Galati au avut loc alegeri pentru constituirea Biroului Judetean de Tineret si pentru Biroul Muncipal de Tineret, membrii PUR care urmau a fi alesi la conducerea celor doua structuri urmind a ramine in functii pe o perioada de 3 luni de la alegerea lor.
Potrivit legii, daca un consilier local nu se prezinta de trei ori consecutiv la sedintele Consiliului Local, isi poate pierde pozitia in care a fost ales In ultimele doua sedinte ale Consiliului Local Galati absenta consilierului PSD Andreea Marat a fost consemnata de secretarul Consiliului in condica de prezenta.
Daca ma intreba cineva zilele trecute cine mai este la conducerea organizatiei municipale a PD-L Galati, ma punea in mare incurcatura!
Galatenii care nu au un job au posibilitatea sa se instruiasca in mod gratuit in alte meserii, prin intermediul Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Galati Institutia organizeaza cursuri de calificare si recalificare pentru somerii indemnizati si neindemnizati, carora le-a expirat somajul sau care nu au avut dreptul la somaj, dar sint inscrisi in evidentele AJOFM Galati.
Doi reprezentanti de frunte ai Mittal Steel Galati, printre care si directorul financiar, Surojit Gosh, s-au intilnit, joi dupa-amiaza, cu oficialii Ministerului Economiei si Comertului pentru a discuta pe tema preluarii Electrocentrale de catre patronul Combinatului, respectiv grupul financiar Mittal Arcelor.
google-analytics.com