Cautare

9616 de rezultate pentru "accident munca braila 2009" (3.16 secunde)
34/2009, care stabileste modul de plata a impozitului forfetar, spune ca platesc impozit societatile care au cifra de afaceri intre 0-12.000 de lei, dar nu precizeaza ceva despre situatia societatilor care au activitatea suspendata. ... 34/2009 "a intrat prea repede in vigoare".
Datele statistice furnizate de catre Uniunea Nationala a Notarilor Publici evidentiaza, pentru luna Iulie 2009, o crestere sensibila a numarului de tranzactii imobiliare incheiate in birourile notariale. ... Comparativ cu anul trecut insa, nivelurile inregistrate in 2009 sunt cu aproximativ 30% mai mici.
filiala Renault, Dacia este o surprinzatoare poveste economica de succes in Romania lui 2009.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Astfel, in mai 2009, firma Dial-Ton a incheiat un contract de furnizare produse, respectiv cartele telefonice, cu SC OMV Petrom SA.
Domnul Oprea va reveni cu elan si putere de munca! Intoarcerea lui Gabriel Oprea a fost trambitata sambata, in mod oficial, cu prilejul unei conferinte de presa a UNPR Braila.
‘Mihai Viteazul‘ (1970), ‘Cu mainile curate‘ (1972), ‘Chemarea aurului‘ (1973), ‘Nemuritorii‘ (1974), ‘Un comisar acuza‘ (1974), ‘Accident‘ (1976), ‘Osanda‘ (1976), ‘Nea Marin Miliardar‘ (1978), ‘Revansa‘ (1978), ‘Ultima noapte de dragoste‘ (1979), ‘Capcana mercenarilor‘ (1981), ‘Wilhelm Cuceritorul‘ (serial TV, 1981), ‘Ringul‘ (1983), ‘Ciuleandra‘ (1984), ‘Francois Villon - poetul vagabond‘ (1987), ‘Mircea‘ (1988), ‘Coroana de foc‘ (1990), ‘Oglinda - Inceputul adevarului‘ (1993), ‘Punctul zero‘ (1995), ‘Triunghiul mortii‘ (1999), ‘Orient Expres‘ (2004), ‘15‘ (2005), ‘Supravietuitorul‘ (2008), ‘Carol I‘ (2009), ‘Poker‘ (2010, cea de-a doua comedie din cariera sa regizorala, dupa ‘Nea Marin Miliardar‘).
Moartea lui Paul Walker, starul din "the fast and the furious", a venit, in mod ironic, la numai o zi dupa ce pe retelele de socializare a circulat o gluma macabra care anunta ca acesta a murit intr-un accident rutier, petrecut in Southern California.
Angioplastie si defibrilatoare pentru cardiaci Ministerul Sanatatii va finanta medicamentele trombolitice prescrise pacientilor cu accident vascular 60% dintre pacientii cu infarct miocardic acut beneficiaza de proceduri de angioplastie, prin Programul de tratament interventional al infarctului miocardic acut si, in curand, Ministerul Sanatatii va finanta tratamentul trombolitic si interventiile de neuro-radiologie interventionala in cazul pacientilor cu accident vascular cerebral.
Multi nu mai chiulesc de la munca in folosul comunitatii, pe care sunt obligati sa o pastreze, daca vor sa primeasca bani de la stat.
termen de finalizare decembrie 2009 si 23 de luni pana la terminarea lucrarilor..
In 2009, 67 de tone de uleiuri reziduale au fost preluate de aceasta firma. Petromar Intermed SRL se angajase in 2009 sa ecologizeze trei obiective din incinta Electroputere SA Craiova:
In opinia acestora, prin aceasta prevedere salariatii vor putea fi constransi sa accepte delegari multiple sau permanente, fara ca angajatorul sa mai fie obligat la introducerea clauzei de mobilitate in contractul individual de munca (CIM) si la plata unor drepturi suplimentare pentru salariatul care munceste intr-un astfel de regim.
Seful statului a spus ca isi doreste ca Guvernul sa creeze noi locuri de munca pentru a incerca sa compenseze riscul recesiunii. ... Sa compenseze riscul de recesiune prin crearea de locuri de munca.
Nu era planificat, dar nevoile de decizii au impus organizarea unui consiliu informal • Principalele doua obiective sunt formularile definitee in ce prioveste acordul statelor membre pentru Tratatul vizand stabilitatea, coordonarea si convergenta in Uniunea monetara si europeana • Un al doilea subiect e legat de convenirea unui plan de actiune pentru stimularea cresterii economice si a ocuparii fortei de munca, in special in randul tinerilor • E imperativ necesar sa aboprdam la nivel politic si problematica legata de cresterea economica • Daca Zona Euro intra in recesiune, asa cum multi analisti prognozeaza, Romania va fi in dificultate si cresterea noastra economica va fi infranta • Evaluarile de crestere pentru 2012 au in vedere exact o posibila recesiune in Zona Euro • Si pentru Romania e extrem de important ca la nivel politic sa se ia decizii pe care ulterior UE sa le puna in aplicare • Vizam cateva obiective:
Proiectele care vor crea multe locuri de munca, prioritare la finantare pe fonduri structurale Proiectele care vor crea cele mai multe locuri de munca vor avea prioritate la finantare pe fonduri structurale de coeziune, in perioada 2014-2020, pentru Romania, a declarat premierul Victor Ponta, sambata, la Craiova.
Nici un Guvern si nici un sindicat nu au creat pana acum locuri de munca, spun reprezentantii angajatorilor.Drept urmare, sindicatele n-ar trebui sa cracneasca in fata patronatelor, ba mai mult deat atat, sa fie de acord cu orice ar cere patronii.
Agentiile Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca acorda credite cu dobanzi intre 2,12% si 4,25% agentilor economici care ofera locuri de munca, in special somerilor.
Pentru aproximativ trei ore, persoanele aflate in cautarea unui loc de munca vor putea astazi sa aleaga din peste 850 de posturi.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj a organizat vineri Bursa locurilor de munca pentru ramurile deficitare in forta de munca (confectii, constructii, industria constructiilor de masini).
google-analytics.com