Cautare

1047 de rezultate pentru "accident mortal" (3.85 secunde)
Mai mult, avocatul acesteia si o colega de la acelasi ziar au fost impuscati mortal in plin centru al capitalei ruse.
- PSD-ului i se pregateste un atac mortal din partea lui Traian Basescu, prin anularea ideii de Revolutie, consacrarea evenimentelor din decembrie 1989 ca lovitura de stat, inculparea celor care, in acele zile, si-au asumat riscuri imense ca fiind criminali s.a.m.d.
Cel care a facut anuntul mortal pentru poporul roman in data de 6 mai 2010, zi neagra in calendarul Romaniei, nu si-a asumat si responsabilitatea pentru aceste masuri dezastruoase.
Dosarul 74/P/1998 priveste imprejurarile in care au fost impuscati mortal Gheorghe Druncea, Valentin Mocanu, Mitrita Lepadatu si Gheoghita Dunca.
La randul sau, Cristian Parvulescu a precizat ca, prin afilierea PD la PPE, democratii incearca sa profite de conjunctura europeana, ei facand, in opinia analistului politic, un salt mortal si deocamdata nici nu au aterizat si nici nu se stie unde vor ateriza.
O vedeta din Venezuela si sotul ei au fost impuscati mortal de o banda de hoti pe autostrada, dar, in mod miraculos, fiica lor de 5 ani a supravietuit atacului.
Biologii au aflat, cu mult timp in urma, ca o seama de vietati de dimensiuni microscopice, inclusiv bacterii, pot supravietui intr-un mediu considerat inainte mortal.
Gorila a fost impuscata mortal, desi baietelul se afla in preajma ei. Copilul a fost transportat la spital cu rani minore.
(5) Universul este un loc mortal. La nivelul miliardelor de ani, viata poate fi un episod trecator. Un asteroid, o supernova, izbucniri de raze gamma sau chiar explozii solare ar putea transforma o planeta ospitaliera intr-una fara viata.
Dupa cateva minute, Awad a fost impuscat si ranit mortal, in timp ce soldatii au inscenat un schimb de focuri pentru a musamaliza crima.
Dincolo de plata drepturilor salariale, subprefectul a castigat cu ajutorul instantelor si daune morale al caror cuantum este de-a dreptul imoral comparat cu suma pe care a primit-o familia Alexandei Iancu, impuscata mortal in cap de Ionut Dinu, fiul de politist.
Anuntul lui Tokes si sprijinul pe care il are si din tara, si din strainatate pentru acest partid popular al maghiarilor din Transilvania reprezinta pentru UDMR un pericol mortal", sustine el.
Chiar asa un pericol mortal prezinta o "platforma critica la adresa actualei conduceri", incat sa fie nevoie de suspendari sau chiar excluderi?
Si asta pentru ca cele trei formatiuni politice din Opozitie, prin intermediul liderului senatorilor liberali, Puiu Hasotti, a lovit mortal.
mortal de-a dreptu:))". In realitate, contul conducea catre o pagina falsa, al carei nume de domeniu era foarte apropiat de "360.yahoo.com" si care, copiind designul paginii de Yahoo, cerea reintroducerea parolei.
Astfel, daca la finele lunii mai 2006 se inregistrau 78 de persoane accidentate, dintre care 12 au decedat ulterior, pina la aceeasi data in 2007 au fost accidentate 48 de persoane, dintre care trei mortal.
Din acest moment, libertatea de exprimare a intrat in faza unui pericol mortal. Traian Basescu este convins ca tara nu are decat un viitor si o ratiune, nascute din felul in care gandeste el!
Va iubesc pe toti Postul national de televiziune din Africa de Sud a publicat un video emotionant in memoria Reevei Steenkamp, impuscata mortal de atletul cu proteze la ambele picioare Oscar Pistorius.
Antrenorul echipei de fotbal australian Adelaide Crows, Phil Walsh (55 de ani), a fost injunghiat mortal, in noaptea de joi spre vineri, in locuinta sa, de fiul sau.
Cu toate ca s-a redus numarul de materiale cu caracter pornografic, inbox-urile au fost invadate de un alt tip de spam:
google-analytics.com