Cautare

1047 de rezultate pentru "accident mortal" (3.80 secunde)
O intamplare desprinsa din filmele de actiune a avut un final tragic. Un adolescent, care a vrut sa-si recupereze telefonul uitat intr-un taxi, a fost omorat.
Global Offensive, Clash Royale, Rocket League, League of Legends, FIFA20, PlayerUnknowns Battleground, Fortnite, Gran Turismo, Mortal Kombat 11, Beat Saber, Spider Man, Call of Duty Modern Warfare si multe altele.
Pe 27 iulie 1890 Van Gogh s-a ranit mortal, impuscandu-se cu un pistol. Mostenirea sa artistica: - intelegerea faptului ca valoarea artistica a unei opere este foarte relativa:
durerea, simtamantul de pierdere, bucuria, razbunarea, ura, prietenia, dragostea, dorul, teama, regretul, heroina, auto-distrugerea si pericolul mortal, cu totii stau aliniati pentru a-l intampina, gata sa intre in hora.
Razboiul, al treilea capitol din cea mai recunoscuta si apreciata franciza, Cesar si armata sa de maimute sunt fortate sa intre intr-un conflict mortal cu o armata de oameni condusa de un colonel nemilos.
Insa cursul vietii doctorului Hamer avea sa se schimbe radical, in luna decembrie a anului 1978, cand a primit teribila veste ca fiul sau DIRK , de doar 19 ani, a fost impuscat mortal.
Florin Mihaltan prezinta, in cartea sa, "Studiul de Prelevanta BPOC in Romania", informatii complete despre una dintre primele 3 boli care afecteaza mortal populatia globului.
Visul i-a fost frant, luni seara, odata cu scurta sa existenta, la capatul unui zbor mortal. Avionul utilitar pilotat de Adrian Iovan a fost inghitit de ceata care framanta cerul si apoi s-a zdrobit de crestele muntilor.
La 5 octombrie 2005, Adrian Iovan a impuscat mortal un barbat care intrase in casa lui si a Romanitei Iovan din cartierul bucurestean Primaverii, pentru a-i jefui.
Columbeanu a jucat in filmele "Cuibul de viespi", din 1987, regizat de Horea Popescu, "Liceenii", din 1987, de Nicolae Corjos, "Al patrulea gard, langa debarcader", din 1986, de Cristiana Nicolae, "Declaratie de dragoste", din 1985, de Nicolae Corjos, "Secretul lui Bachus", din 1984, regizat de Geo Saizescu, "Am o idee", din 1981, de Alecu Croitoru, si in "Al treilea salt mortal", din 1980, realizat de Alecu Croitoru.
Jurnalul National: Pilula ecstasy care ucide (Autoare: Magda Marincovici) Autoritatile belgiene si Institutul Stiintific pentru Sanatate Publica avertizeaza ca o pilula de ecstazy, care a provocat chiar decese, este folosita in Belgia si ar putea sa migreze si in alte tari.
Politia a ripostat cu focuri de arma, ranind doua sute de oameni, din care cativa mortal. In urma acestor evenimente, 8 lideri anarhisti, care apartineau unei miscari muncitoresti promotoare a tacticilor militante, violente, au fost judecati.
Conform unor surse, vehiculul avea 16 tone, cu lungimea de 10 metri, iar soferul a fost impuscat mortal de fortele de ordine.
Diabolicul plan al avocatului Irinel Caius Iliescu poate ar fi avut finalitatea gandita de acesta daca biata femeie alaturi de care era de vreo noua luni nu supravietuia saltului pe care si l-a dorit a fi mortal.
Bilantul cutremurului de duminica seara a ajuns la 402 morti in cele doua tari, devenind astfel cel mai mortal de anul acesta depasindu-l pe cei din Mexic a carui bilant a fost de 396 de morti.
Lilu, o celebra prezentatoare de stiri din tara vecina, Moldova, afirma ca nu ne va ucide coronavirusul, ci rautatea,indiferenta, prostia si incultura.
O femeie a fost injunghiata mortal, luni, de fiul ei, intr-un imobil din Capitala, echipajul de ambulanta solicitat la fata locului constatand ca victima avea o taietura profunda la gat.
O vorba din popor zice ca de ce ti-e frica de aia nu scapi. Ajutati de sutul - in… acele organele-mandrie nationala pentru alesii neamului - dat de Curtea Constitutionala, dupa o zi de analiza intensa a situatiei, verdictul a cazut ca un trasnet:
Femeia impuscata mortal la sfarsitul anului trecut la Vanju Mare de catre sotul italian putea fi salvata. Stia ca va fi ucisa de barbat.
Agentul de politie care a accidentat joi, in Capitala, doua fete de 13 ani, in timp ce traversau strada pe "zebra", ar fi circulat cu o viteza de peste 80 de kilometri pe ora.
google-analytics.com