Cautare

983 de rezultate pentru "accident la bascov" (2.90 secunde)
Astroloaga Mariana Cojocaru i-a prezis sfarsitul lui Adrian Iovan, insa la aflarea acestei predictii, pilotul a avut o reactie neasteptata. ... Mariana Cojocaru a declarat la emisiunea Wowbiz ca in urma cu ceva timp i-a prezis lui Adrian Iovan faptul ca ar urma sa sfarseasca.
"M-am trezit dupa accident pentru ca mi-a sunat telefonul. Nu m-am putut ridica sa-l iau, desi cred ca era la mai putin de doi metri. ... Ma gandeam numai la sotia mea. ... Nu l-am mai gasit nici pana astazi", a declarat medicul de la Spitalul "Sf.
Angioplastie si defibrilatoare pentru cardiaci Ministerul Sanatatii va finanta medicamentele trombolitice prescrise pacientilor cu accident vascular 60% dintre pacientii cu infarct miocardic acut beneficiaza de proceduri de angioplastie, prin Programul de tratament interventional al infarctului miocardic acut si, in curand, Ministerul Sanatatii va finanta tratamentul trombolitic si interventiile de neuro-radiologie interventionala in cazul pacientilor cu accident vascular cerebral.
Magda Marincovici) Consumul de alimente bogate in potasiu (bananele, cartofii) reduce riscul de accident vascular cerebral la femeile peste 50 de ani, potrivit unui studiu publicat in revista Stroke.
Mariustuca.ro / Pacientii cu accident vascular cerebral isi pot recupera capacitatea de a vorbi cantand (Autoare: Magda Marincovici) Clinicienii au observat ca unii dintre pacientii lor cu accident vascular cerebral, care au dificultati in pronuntarea cuvintelor, reusesc sa cante chiar corect.
Tragedie in regatul Swaziland, din Africa, acolo unde 38 de fete care se indreptau spre evenimentul anual intitulat Umhlanga, ce dureaza opt zile, ca sa danseze topless in onoarea regelui din Swaziland, si-au pierdut vietile intr-un accident de circulatie.
Un parasutist a murit, iar alti doi au fost grav raniti intr-un accident produs pe aerodromul de la Clinceni. O femeie si doi barbati s-au ciocnit in aer duminica, 18 octombrie, pe aerodromul de la Clinceni. ... Potrivit primelor informatii, cei trei parasutisti s-au ciocnit la o inalrime semnificativa.
Dupa moartea fostei jurnaliste Oana Dicu pe DN1, in urma unui tragic accident, prietenii sai se arata revoltati de modul in care a plecat dintre noi, mulți dintre ei ridicand problema comportamentului inconstient in trafic.
Accident grav in judetul Vrancea. Un autocar cu 42 de copii si 16 adulti din Ucraina a intrat in copacii de pe marginea drumului, dupa ce soferul ar fi adormit la volan.
Nora Noapte) Moartea actritei Stela Popescu a fost cauzata de un accident vascular cerebral hemoragic sever, incompatibil cu viata, a precizat vineri, printr-un comunicat, Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici.
Cel putin 28 de persoane au murit intr-un accident produs, miercuri seara, pe insula portugheza Madeira. ... Mai multe persoane au murit in accident, a transmis initial politia, fara a oferi mai multe detalii. La bordul autocarului erau circa 50 de persoane.
Un accident straniu care a dat nastere la sumedenie de ipoteze si a dat de lucru comentatorilor pe orice speta mai bine de o saptamana.
Lasitatea autoritatilor romane a atins in noaptea de sambata apogeul penibilului, cu prilejul tragicului accident rutier a carui victima i-a cazut marele muzician Teo Peter.
Patronul restaurantelor L’incontro a murit intr-un accident de ATV Un accident de ATV s-a produs, joi seara, pe un camp din comuna Berceni.
Tatal senatorului Catalin Voicu a murit intr-un accident rutier Tatal senatorului Catalin Voicu, Dan Voicu, a murit, miercuri dupa-amiaza, intr-un accident rutier petrecut intre Giurgiu si Ghimpati.
Redobandirea permisului de conducere Daca ati avut nefericitul moment in care dintr-o simpla manevra de neatentie, nu ati cedat trecerea de prioritate, fie la o simpla iesire din parcare, sau la un indicator de cedeaza trecerea (sa zicem prost montat), cu siguranta permisul de conducere v-a fost suspendat pe 60 sau 90 de zile in cazul in care a avut loc un accident usor, sau pentru o alcoolemie de pana in 0.80mg/l fara accident (atat de usor de ridicat si atat de greu de obtinut).
Accident cu 27 de morti in Ucraina, dupa ce un autocar, un microbuz si o autocisterna au luat foc. Potrivit primelor informatii, acesta este cel mai grav accident rutier din ultimul deceniu in Ucraina.
La data de 04 septembrie 2010, in jurul orei 23.00, M. ... Cand a ajuns la intersectia cu str.
Pe primul loc intr-un top al principalelor cauze ale accidentelor grave de circulatie inregistrate in primele opt luni ale anului curent se afla viteza excesiva si viteza neadaptata la conditiile de drum.
O fetita de 9 ani a fost ranita intr-un accident de circulatie care a avut loc intr-un restaurant in care se afla impreuna cu tatal ei. Australianul a iesit in oras cu fiica lui si i-a facut o surpriza invitand-o la un restaurant japonez.
google-analytics.com