Cautare

983 de rezultate pentru "accident la bascov" (2.99 secunde)
Accident grav in Capitala, in urma cu doar cateva momente. Accident grav in Bucuresti! Traficul autoturismelor si tramvaielor este restrictionat
Doi tineri au fost la un pas sa isi piarda viata dupa un grav accident rutier. In aceasta seara, politistii orasului Pantelimon au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe strada Teiului, din comuna Dobroesti s-a produs un accident rutier, intre un autoturism si trei motociclete.
A murit regizorul Sergiu Nicolaescu Regizorul Sergiu Nicolaescu, internat la Spitalul Elias, a murit joi dimineata ca urmare a unor complicatii cardiace si pulmonare severe.
In curand se implinesc cinci ani de la accidentul de schi in urma caruia a murit sotia actorului Liam Neeson (61 de ani). ... Sotia sa, Natasha Richardson, a fost victima unui accident de schi la 16 martie 2009 intr-o statiune de schi din Quebec, Canada.
Andreea Denes (28 de ani), prezentatoare la postul TvH, se afla in stare grava dupa un accident cu ATV-ul petrecut sambata la Azuga. ... Cele doua iesisera la o plimbare pe un drum forestier din Bucegi, iar la un moment dat vehiculul s-a rasturnat.
Un accident aviatic groaznic a avut loc in dimineata zilei de joi, 20 august in apropiere de Bratislava, capitala Slovaciei.
Englezii au aruncat in mare un cadavru luat de la morga, pe care l-au imbracat in uniforma de ofiter britanic, cu o servieta cu documente false din care sa reiasa ca Aliatii urmau sa invadeze Grecia si Sardinia si ca nu au planuri privind Sicilia.
Pe 23 martie 1987 seara, in orasul Concord din Carolina de Nord, o femeie a auzit un zgomot, ca al unui accident auto, venind din afara casei sale, si s-a dus la fereastra ca sa vada ce s-a intamplat.
Catastrofa s-a produs si din cauza unor defectiuni la pompele de ulei, care alimentau motorul cargoului. Nava s-a scufundat la ora 10:30 a zilei, iar elicopterele de salvare au ajuns la ora 16:00.
La prima sedinta pe care democratul Radu Berceanu a prezidat-o in calitate de vicepresedinte al Senatului, parlamentarii au reusit performanta de a nu vota nici macar ordinea de zi.
Delicoti este un primar care, cel putin acum, la inceput de mandat - validarea va veni insa cel mai probabil luni -, poate conta pe o majoritate in viitorul Consiliu Local Poarta Alba.
Florin, de 26 de ani, lucrator in cadrul Serviciului Politiei Rutiere (SPR), implicat zilele trecute intr-un grav accident rutier, se afla in continuare in coma de gradul III.
Senatorul democrat Edward Kennedy, fratele fostului presedinte american asasinat in 1963, John Kennedy, a incetat din viata la varsta de 77 de ani, din cauza unui cancer la creier.
Intreaga zi am citit stiri, printre actiunile in care am fost implicata, fiind in campanie in Ramnic unde am sustinut un candidat tanar la primarie, Bogdan Pistol. ... Dar tragedia acestui accident a marcat intreaga diplomatie internationala.
Presedintele actual al Poloniei, Bronislaw Komorowski, a convocat alegeri prezidentiale pentru data de 4 iunie, dupa ce fostul sef al statului, Lech Kaczynski, si-a pierdut viata intr-un accident aviatic produs la Smolensk, in vestul Rusiei.
Conform purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Suceava, Gabriel Pantiru, cauza accidentului ar fi neadaptarea vitezei la conditiile de trafic, cu un carosabil umed. Gabriel Pantiru a precizat ca masina a cazut de la o inaltime de aproximativ 25 de metri.
Adrian Sobaru, electrician la TVR, s-a aruncat, joi dimineata, de la balconul salii de plen a Parlamentului la cateva secunde dupa ce premierul Emil Boc isi incepuse discursul pe tema unei motiuni de cenzura.
"Cel mai neajutorat m-am simtit cand am vazut la televizor cum oamenii sareau in gol (din turnurile gemene) si nu puteam face nimic", i-a declarat fostul presedinte directorului National Geographic Channel, Peter Schnall, relateaza MEDIAFAX.
Marirea si decaderea Prostanacului Lovitura de gratie i-au dat-o lui Mircea Geoana nu "tovarasii" de la Partid, ci colegii sai senatorii.
Sorin Rosca Stanescu) Fluturand drapelul Tinutului Secuiesc, un drapel de lupta pentru autonomie si respectiv pentru dezmembrarea statului roman, ne-am putea imagina ca Excelenta Sa Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, a identificat un nou aliat strategic.
google-analytics.com