Cautare

983 de rezultate pentru "accident la bascov" (4.65 secunde)
viata si moartea celui mai mare campion al Formulei 1 continuare de la rubrica Stiri / IT & C / Internet Incepand cu anul 1983, echipe precum McLaren, Lotus, Brabhams sau Williams au inceput sa-l curteze.
Fostul septuplu campion mondial, Michael Schumacher, a fost ranit grav intr-un accident de schi, suferit in finalul anului trecut, pe 29 decembrie, in statiunea franceza Meribel.
Un barbat a murit din cauza telefonului mobil, care a explodat in buzunarul de la piept si i-a ranit o artera a gatului. ... Barbatul, in varsta de 20 de ani, vanzator la un magazin de calculatoare din Guangzhou, a murit dupa ce si-a schimbat bateria la telefonul mobil.
Avea doar 19 ani O tanara din Brazilia a murit intr-un accident auto dupa ce nu a fost atenta la drum deoarece posta fotografii pe internet. Astfel, la doar cateva momente dupa ce a fotografiat kilometrajul, fata a intrat cu masina intr-un viaduct.
Andreea Marin si Stefan Banica au postat recent un nou mesaj pe Facebook in care au explicat de ce nu au acordat nici un interviu la venirea in tara, dupa concediul petrecut in Dubai.
Solistii de la "Iris", "Holograf" si "Compact" , doborati de boala!
Iata ce spectacole de teatru si muzica puteti viziona in perioada 14 ianuarie - 4 februarie 2016, la Teatrul Elisabeta din Bulevardul Regina Elisabeta, nr.
Actorul francez Jean-Paul Belmondo s-a nascut la 9 aprilie 1933, la Neuilly-sur-Seine, departamentul de Hauts-de-Seine, Paris, si a crescut intr-o familie de artisti. ... Univers Enciclopedic, 1997) il descrie pe Jean-Paul Belmondo ca pe un antierou lansat la sfarsitul anilor '50:
este unul dintre cei mai cunoscuti artisti de la noi. ... Conform Libertatea, fratele artistului s-a stins din viata la 25 de ani, intr-un teribil accident rutier provocat de prietenul lui cel mai bun.
Verificati glezna Circulatia saraca a sangelui in talpa piciorului este un semn ca exista tulburari in creier cu un accident cerebral si dementa. ... Gradul de sclerozare a arterelor si fluxul sanguine la nivelul talpilor poate sugera arteroscleroza vaselor de sange cerebrale.
Magda Marincovici (Jurnalul National) - Premiera chirurgicala la Cluj Napoca:
Excesul de sare aduce cancerul de stomac Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda reducerea consumului de sare la o lingurita, zilnic Abuzul de alimente sarate provoaca numai rele. ... Accident vascular cerebral. ... Adica, prea multa sare duce la putinatatea capacitatii intelectuale.
La aflarea cumplitei vesti, cele doua fete celebre ale Veronicai Bulai, Monica si Ramona Gabor, se aflau departe de tara, in Los Angeles, respectiv in Dubai. Trezita din somn, de un telefon primit la ora 3 dimineata in America, Moni a ramas socata.
Un astfel de fenomen este supranumit "telefonul de la morti". Chiar daca pare desprins din scenariul unui film de la Hollywood, au existat numeroase cazuri in care s-au primit telefoane de la cei decedati.
Scene de groaza, sambata seara, pe scena Eurovision de la Brasov! Regizorul muzical Alexandra Cepraga a fost protagonista unui accident grav, pe care nu il va putea uita niciodata, cu atat mai mult cu cat era sa o coste viata.
In urma cu doar o jumatate de ora, vedeta a fost implicata intr-un accident rutier. In timp ce se deplasa pe sensul de mers catre Bucuresti, un TIR care circula pe sens invers i-a aruncat o piatra direct in parbriz, care s-a facut praf.
Regizorul si scenaristul Michael Gottlieb, cunoscut pentru realizarea unor comedii precum "O dadaca musculoasa" (1993), a decedat sambata, in California, intr-un accident de motocicleta, informeaza contactmusic.com. ... Gottlieb a mai regizat lungmetrajul "The Shrimp on the Barbie" (1990) si filmul Disney "Un pusti la curtea regelui Arthur" (1995).
La intalnirea din 1998, el trecuse printr-o poiana unde era atat de fierbinte incat i s-au ars parul si mustatile.
Poate cele mai cunoscute medicamente la nivel global, anticonceptionalele orale sunt numite simplu "pilula". Cele mai folosite mjjloace de contraceptie, isi pastreaza inca o serie de aspecte bine ascunse, la mai bine de 50 de ani de la aparitie.
Haosul de la inima pana la creier. Fibrilatia atriala, cauza majora de accident vascular cerebral (Autoare: Magda Marincovici) Fibrilatia atriala (FA) este pasul care duce direct la accidentul vascular cerebral, avertizeaza medicul cardiolog Anca Dan, sectia cardiologie a Spitalului Clinic Colentina.
google-analytics.com