Cautare

12775 de rezultate pentru "accident rutier in 25 03 2010 in bucuresti" (3.85 secunde)
1947, Bucuresti - d. ... 1995, Bucuresti Poeta, eseista. ... 1 (1961-1965), Facultatea de Limba si Literatura Romana (1965-1970) si Facultatea de Filosofie (1971-1972) la Universitatea din Bucuresti. ... 1985-1989), realizator la Redactia Culturala a Televiziunii Romane (pana in 1995).
La data de 16 august 2010, in jurul orei 17:00, B. ... Garnitei, nu s-a asigurat la patrunderea de pe trotuar pe partea carosabila, situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Daewoo Espero, proprietate si condus pe str. ... Niculae de 56 de ani, din Bucuresti.
Romania Libera publica un articol despre caderea Guvernului Boc care devine din ce in ce mai dificil de sustinut in Parlament. Articolul este intitulat "Cum s-a prabusit PDL la 12%" si il puteti citi in continuare.
Proiectiile sunt prezentate in forma finala a proiectului bugetului de stat pentru 2011. Conform documentului, valoarea punctului de pensie va fi mentinuta in 2011 la nivelul celei stabilite pentru 2010, respectiv la 732,8 lei.
Poetul Grigore Vieru s-a preschimbat in iarbaL-am cunoscut pe poetul Grigore Vieru in 1991. ... Premiul Mare pentru Literatura al Fundatiei Crescent, Bucuresti i-a revenit poetului Grigore Vieru.
La data de 1 ianuarie 2011, in jurul orei 04:20, A. ANDREI de 26 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Renault Clio, pe B-dul Constantin Brancusi dinspre Str. ... Cand a ajuns in dreptul statiei R.A.T.B.
La data de 19 ianuarie 2011, in jurul orelor 17.20, M. Niculae de 43 de ani, din Bucuresti a condus un autoturism marca Dacia Logan pe sos. Bucuresti-Ploiesti dinspre aleea Privighetorilor catre Otopeni.
La data de 12.03.2011, in jurul orelor 19.00, C. Madalin de 24 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Ford Focus pe bd.
GEORGETA de 60 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe Str. ... Baba Novac, nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea", situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Dacia Logan, condus de M.
Majoritatea consiliilor locale de sector vor avea bugete diminuate in comparatie cu 2011, cea mai mare scadere fiind la Primaria Sectorului 1, unde proiectul de buget pe anul in curs prevede sume mai mici cu 19% fata de anul trecut.
La data de 18.12.2011, in jurul orei 01.00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Sos. ... Vasile de 22 ani, din Bucuresti, care se afla la volanul unui autoturism marca Opel avand o concentratie alcoolica de 0,46 mg/l alcool pur in aerul expirat.
Andrei Condurateanu, implicat in accidentul rutier de pe autostrada A2, transferat la Bucuresti Andrei Razvan Condurateanu, candidatul PP-DD la Camera Deputatilor, implicat in accidentul rutier de pe A2, a fost transferat la Bucuresti, potrivit unor apropiati.
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
La data de 06 decembrie 2010, in jurul orei 17:20, M. Dan de 27 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Audi, pe str. ... Adrian de 30 de ani din Bucuresti. Din accident a rezultat avarierea celor doua autoturisme si ranirea grava a lui I.
Acest lucru il sustine primarul Dumitru Nicolae, care a prezentat ieri harta de zgomot a orasului, care va fi finalizata in cursul verii viitoare.
Traficul rutier va fi restrictionat in Capitala din cauza evenimentelor de comemorare a eroilor martiri cazuti in Revolutia Romana din Decembrie 1989. Traficul rutier va fi restrictionat pe mai multe artere din Bucuresti, marti si miercuri.
Bucharest Running Club, organizatorul Uniqa Asigurari Bucharest 10K & FAMILY RUN anunta restrictionarea traficului rutier in centrul capitalei, in ziua de duminica 3 aprilie, in prima parte a zilei, pe perioada desfasurarii competitiilor de alergare. Toate competitiile au startul si sosirea in Piata Constitutiei.
Ministerul Afacerilor Interne a dezvaluit printr-un comunicat de presa ca pregateste un nou proiect de lege de modificare a Codului Rutier prin care sa interzica parcarea masinilor pe trotuare.
Trafic restrictionat pe Calea Victoriei, in perioada 02 - 03 septembrie 2017 Cu ocazia desfasurarii unui eveniment cultural pe Calea Victoriei in perioada 02 - 03 septembrie 2017, Brigada Rutiera a Capitalei va dispune masuri specifice din competenta in sensul restrictionarii traficului rutier in conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
Asigurarea obligatorie de raspundere civila auto (RCA), pe care trebuie sa o incheie fiecare proprietar de autovehicul, se va scumpi si in 2010 cu pana la 35%, dupa ce in anii trecuti pretul acesteia a crescut constant.
google-analytics.com