Cautare

61280 de rezultate pentru "abonati din bacau" (6.22 secunde)
Congaz SA Constanta a finalizat implementarea Sistemului Informatic Integrat pentru managementul activitatilor din cadrul companiei pe baza unui soft complex elaborat de cunoscuta firma de aplicatii informatice SIVECO Romania SA.
Este vorba de o afacere care va aduce "aleselor", doar in lunile care au mai ramas din 2008, in jur de doua milioane de euro. Societatile Alt Univers 2002 SA si SindServ SA, infiintate de sindicatele din Electrica, sunt noile "cititoare de contoare" din Romania.
Potrivit unui studiu Gallup, in 92% din gospodariile din Romania se gaseste cel putin cate un televizor.
O mare parte o gasiti acolo, dar din nostalgie imi face placere sa rescriu aceste randuri.
Presa a semnalat in aceste zile ca peste 5 milioane de abonati Telekom au primit facturi umflate din cauza faptului ca programul informatic care genereaza facturile abonatilor a luat-o razna:
saptezile@amosnews ( 29 aprilie - 5 mai ) - In plina seceta de materie prima pentru canalele de stiri cu comentatori abonati a cazut ca o bomba binefacatoare accidentul suferit de designerul Razvan Ciobanu.
La editia estivala a "Zilelor Eminescu " din acest an au venit deja de ieri invitatii si, conform programului manifestarilor, vor rezista pina in ziua de 18 iunie.
Locuitorii din sudul judetului Constanta asteapta de zeci de ani să ... Reteaua va avea o lungime de 88 de kilometri si va ajunge la toate cele 2.500 de imobile din zona, dar si la cei 400 de agenti economici.
Astfel, Cristina Kovacs a devenit Best Beauty Vlogger 2018 din tara. ... Cu peste 275.000 de abonati pe YouTube si peste 22,5 milioane de vizualizari, Cristina Kovacs este una dintre cele mai populare vloggerite de beauty si fashion din Romania.
Champions League, finala competitiei Borussia vs Bayern (21:45)/ Finala marilor orgolii Wembley, gazda marii finale Champions League "Wembley" va gazdui, in aceasta seara, de la ora 21:45, prima finala 100% germana din istoria Champions League.
Dupa ce ultimul sau single, Gimme Gimme a ajuns in topurile din Spania, Turcia si Mexic, INNA inregistreaza un nou succes, cucerindu-i pe francezi. Saptamana aceasta, single-ul care a depasit 27 de milioane de vizualizari pe YouTube, a ajuns sa fie difuzat pe radiourile din Franta.
A fi sau a nu fi fiscalizata cea mai veche meserie din lume? ... De la fata locului Emisiunea care a debutat Joi, 25 mai, pe 96.9, la Gold Fm, a dezbatut tema prostitutiei si a femeilor care practica cea mai veche meserie din lume.
The Art of Banksy, expozitie in care sunt incluse peste 50 de tablouri, picturi, obiecte 3D, clipuri video ale lui Banksy, unul dintre cei mai cunoscuti si controversati artisti stradali din lume, va putea fi vizitata intre 30 iulie si 27 octombrie, la Arcul de Triumf din Bucuresti.
Din cauza ca Primaria Craiova nu a departajat serviciile de colectare, transport si depozitare a deseurilor, craiovenii nu stiu exact cat platesc pentru depozitarea gunoiului, adica firmei Eco Sud.
Sute de mii de abonati au renuntat în ultimii ani la serviciile ROMTELECOM, dupa aparitia societatilor de telefonie alternativa si dezvoltarea companiilor de cablu care au oferit gratis servicii de voce. ...  ROMTELECOM nu ieftineste abonamentele Yoannidis a gasit o explicatie pentru declinul ROMTELECOM din ultimii ani.
Portabilitatea va fi disponibila din octombrie, dupa ce, pe 21 ianuarie a.c., a intrat in vigoare o Decizie in acest sens a Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei, publicata si in Monitorul Oficial.
Cei care au abonati in Romania, de exemplu, nu se grabesc sa-si modifice tarifele. Motivul ar fi ca serviciile lor sunt oricum mai ieftine ca cele ale colegilor din restul Europei.
Orange Romania, Vodafone Romania, Cosmote Romania si Telemobil au investit, incepand cu anul 1997, aproximativ patru miliarde de euro, din care 350 milioane de euro pentru licentele operate, GSM si 3G, potrivit datelor Asociatiei Operatorilor Mobili din Romania (AOMR).
Comisii constituite din trei, patru angajati ai furnizorului de apa in Craiova sunt zilnic trimise in cartierele orasului pentru a scoate banii de la abonatii rau-platnici.
Vodafone România a redus, pe 16 martie, cu pâna la 47% tarifele pentru convorbirile din reteaua fixa a operatorului catre toate retelele internationale fixe si mobile, pentru clientii business, a anuntat vineri compania.
google-analytics.com