Cautare

1242 de rezultate pentru "termoelectrica iasi" (6.40 secunde)
Sustinerea orasului Iasi la titlul de Capitala culturala europeana. ... Astfel, avand un patrimoniu istoric si religios considerabil, orasul Iasi este al doilea din tara ca numar de monumente clasate patrimoniu cultural national, cu zece manastiri si peste o suta de biserici.
Remus Vlad) Florin Piersic a declarat, miercuri, la Iasi, unde este invitat special al Festivalului Serile Filmului Romanesc, ca nu ii plac cei care se plang de faptul ca vorbeste mult. ... Sase dintre filmele in care apare actorul vor fi proiectate in aceste zile la Iasi.
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "Iasi - Un oras al pelerinilor de Sfanta Cuvioasa Parascheva", pe care o puteti citi in continuare.
O persoana a murit si alte trei au ajuns la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi cu rani grave in urma deraierii unui tramvai, la Iasi.
Hidroelectrica, Nuclearelectrica si Termoelectrica. ... Am intrat recent in posesia acestui studiu datat 9 iulie 2002, unde, printre altele, consultantii americani atrageau atentia asupra faptului ca „decizia de a desparti productia energetica in entitati termo si hidro a fost de la inceput o condamnare la moarte pentru Termoelectrica“.
Termoelectrica si grupul ceh CEZ au semnat joi un acord pentru constructia unui grup energetic nou la centrala de la Galati, detinuta de compania romaneasca. "Studiul de fezabilitate va stabili exact datele tehnice ale proiectului", a declarat directorul general al Termoelectrica, Ioan Ungureanu.
Importatorii de energie electrica ar putea fi obligati sa incheie contracte cu Termoelectrica pentru a fi acoperiti in situatiile in care furnizorul extern de la care cumpara electricitate nu isi poate onora comanda, potrivit ministrului Economiei si Comertului, Codrut Seres.
Termoelectrica intentioneaza sa realizeze o societate mixta pentru conversia pe huila a unui grup la Centrala Braila, firmele interesate de participarea la proiect, cu o valoare estimata la circa 250 de milioane de dolari, avand posibilitatea sa depuna scrisori de intentie pana la mijlocul lui iunie.
Mai departe, filialele Electrica vor trebui sa achite cu banii primiti datoriile pe care, la randul lor, le-au acumulat catre Termoelectrica si Nuclearelectrica. ... De remarcat ca si dobanzile, si penalitatile acumulate la sumele datorate de Electrica catre Termoelectrica si Nuclearelectrica se anuleaza.
Declarata, de cativa ani, una dintre societatile cel mai indatorate la bugetul de stat, circa 19.000 de miliarde de lei vechi (circa 500 de milioane de euro) dupa unii, 11.000 de miliarde de lei, dupa altii, Termoelectrica este pe cale sa fie scoasa la mezat de Ministerul Finantelor.
Compania de stat Termoelectrica a reluat procesul de vanzare prin licitatie cu strigare a Centralei Electrice de Termoficare CET II Oradea din judetul Bihor, pastrand pretul de pornire anuntat pentru licitatia anterioara.
SC Termoelectrica SA, in calitate de vanzator, anunta o noua licitatie deschisa cu strigare, pentru vanzarea activului Centrala Electrica de Termoficare CET II Oradea - Judetul Bihor.
Termoelectrica poate transfera pe pacura 50-60% din unitatile de productie a energiei, sau chiar mai mult, pentru a compensa scaderea cu circa 75% a importurilor de gaze din Rusia, cu conditia respectarii normelor de mediu, care prevad un continut de sulf de sub 1% pentru acest tip de combustibil.
I .Cuza ' Iasi ; ... Popa ', Iasi, Presedintele Colegiul Medicilor din Romania; ... Xenopol" al Academiei Romane, Iasi; ... Popa", Iasi, medic primar, Centrul de Gasteroenterologie si Hepatologie; ... I .Cuza ' Iasi; ... Cuza ' Iasi; ... I .Cuza ' Iasi; ... Xenopol" al Academiei ROmane, Iasi;Alexa Visarion, regizor;
Liderul filialei municipale a PNL Iasi, Cristian Adomnitei, a declarat marti ca niciun reprezentant din conducerea PNL Iasi nu sustine demersul lui Valerian Salavastru privind organizarea unui congres extraordinar al partidului si ca acesta va raspunde in interiorul partidului pentru opinia sa.
Judetele afectate au fost Suceava, Botosani, Bacau, Iasi, Maramures si Neamt, dar si Bistrita-Nasaud si Vaslui. ... E vorba de judetele Botosani, Iasi si Suceava.
Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Constantin Simirad, a declarat in Piata Unirii din Iasi, unde presedintele a fost huiduit, ca acest eveniment de la Iasi va ramane in istorie drept o "manifestare odioasa" si i-a spus primarului Gheorghe Nichita sa ii fie rusine pentru modul de organizare.
Ora de Iasi informeaza : TONUL S-A DAT LA IASI: ... Cadoul lui Ponta pentru Nichita, candidatura sub umbrela USL Victor Ponta a adus la Iasi vesti bune pentru liderii locali ai USL Gheorghe Nichita si Relu Fenechiu.
Filarmonica Iasi a primit 800 000 lei de la Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului pentru finalizarea lucrarilor la Casa Bals, din cadrul Universitatii de Arte "George Enescu" Iasi. "Este cel mai frumos cadou pe care l-am primit, un cadou pentru Iasi si pentru ieseni.
In capitala Austriei, cei doi s-au indragostit, insa Eminescu a fost nevoit sa plece la Berlin, iar Veronica era asteptata la Iasi, langa familie.
google-analytics.com