Cautare

1398 de rezultate pentru "telekom televiziune deranjamente" (3.50 secunde)
Partea proasta este ca, din lipsa de specialisti disponibili, posturile de televiziune insista sa invite sa-si dea cu parerea aceleasi fete obosite si deloc avizate in unele cazuri despre evenimentele la zi.
In plus vad ca domnul Sarbu ii va croi inoarcerea in televiziune. ... Nu neaparat, Adrian Sarbu stie foarte bine ca Teo straluceste in televiziune si nu uita oamenii care i-au fost loiali.
Pe 25 februarie, de la ora 20:00, la Sala Palatului, Mihai Margineanu prezinta Zarita”, coloana muzicala a Las Fierbinti, unul dintre cele mai iubite seriale de televiziune din Romania.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
Ei au tinut sa acuze "concurenta neloiala” pe care ziarele trusturilor de presa care au si un post de televiziune o fac celorlalte publicatii.
Puteti citi in continuare partea a VI-a a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Nu poluarea din industria de televiziune, nu la aia va referiti.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anuntat ieri ca isi va vinde colectia de autografe celebre, manuscrise si documente istorice, colectia numismatica si biblioteca de peste 10.000 de volume, dintre care unele sunt carti rare, pentru a face rost de banii necesari infiintarii unui post de televiziune.
In jurul orei 14.00 am ajuns la Televiziune, de unde m-am adresat populatiei, din Studioul 4, devenit un fel de tribuna a Revolutiei.
Cand am venit in televiziune, am spus Aoleu, sa am grija sa nu ma vad acolo. ... Nu una de stat, ci una de televiziune. ... Serban poate face multe si din spate, nu trebuie sa fie neaparat in televiziune.
Drept urmare, reprezentantii postului public de televiziune si-au propus sa vina mai aproape de sufletele romanilor nu numai prin programe TV, ci si prin Caravana TVR 50.
La 30 decembrie 1978, un echipaj de televiziune din Australia a vrut sa realizeze un film despre aceste observatii OZN. ... Acestea au fost urmarite si de controlorii de trafic aerian din Wellington si au fost filmate in culori de catre echipajul de televiziune.
Ion Iliescu declara pe postul de Televiziune ca in functia de Ministru al Apararii Nationale a fost numit generalul Nicolae Militaru si ca Elena si Nicolae Ceausescu au fost retinuti si se afla sub paza militara.
Potrivit propunerii PRM, "timpii de antena se asigura in perioada campaniei electorale si in perioada de exercitare a mandatului", iar "accesul parlamentarilor si al alesilor locali la serviciile publice de radiodifuziune si de televiziune, publice sau private, centrale sau locale, este garantat si gratuit si se realizeaza in cadrul emisiunilor cu caracter politic, talk-show, emisiuni informative sau alte categorii similare".
Comisia parlamentara speciala care repartizeaza timpii de antena pentru campania premergatoare referendumului a stabilit ca Traian Basescu va avea acces la posturile publice de radio si televiziune doar pe timpii cedati de un partid politic.
Presedintele suspendat al Romaniei, Traian Basescu va avea acces la posturile publice si private de radio televiziune pe parcursul campaniei pentru referendum. ... Seful CNA a precizat ca spatiile destinate emisiunilor "Antena partidelor parlamentare" si "Tribuna partidelor parlamentare" difuzate de posturile publice de radio si televiziune au fost dublate.
"Haimanaua de la Catavencu poate sa zica bogdaposte ca nu i-am tras si doua palme in direct", a declarat Corneliu Vadim Tudor, intr-o conferinta de presa, facand referire la Liviu Mihaiu, moderatorul ultimei emisiuni din campania electorala, care a avut loc joi seara la postul national de televiziune.
Corneliu Vadim Tudor l-a numit vineri, intr-o conferinta de presa, pe Dan Voiculescu "Felix Cotosmanul", afirmand ca presedintele fondator al PC "a turnat" la securitate pentru o bucata de paine, "dar din painea aia si-a facut cinci posturi de televiziune".
De la table electronice si dusuri cu masaj pentru elevi, la ateneu satesc si televiziune locala, toate se nasc aici peste noapte, gratie unor proiecte europene istete. ... va avea aici sediul TV Sat Prundeni, adica prima televiziune a administratiei publice de la noi din tara!
Presedintele Traian Basescu va fi invitat miercuri la postului public de televiziune la o editie speciala moderata de Rodica Culcer. ... un interviu postului public de televiziune de la instalarea noii conduceri a TVR.
Acesta a precizat ca s-a adresat instantelor de judecata si CNA dupa ce a fost atacat de postul de televiziune patronat de Dan Diaconescu.
google-analytics.com