Cautare

444 de rezultate pentru "telefoane" (2.67 secunde)
Reclamatiile au venit din comuna Suceveni, asa cum a declarat Tania Bogdan, inspector scolar general, localitate din care s-au primit telefoane anonime prin care se instiinta ca mai multi elevi nu erau lasati sa se prezinte de examenul de limba si literatura romana.
Pe cei de la PD ii stie toata lumea, in timp ce pe cei de la PLD trebuie sa-i cauti prin cartea de telefoane.
Noul presedinte al PC, Daniela Popa, a declarat ca a fost sunata de mai multi lideri judeteni care au informat-o ca au primit telefoane de la persoane care au sustinut ca o reprezinta si care au incercat sa verifice modul in care au votat la congres.
Deputatul PSD a mai spus ca sotia lui va intra in concediu postnatal, care i-a fost deja aprobat de catre presedintele PE, ea urmand sa revina in viata politica la 1 septembrie. Fericitul tatic, Victor Ponta a adaugat ca, in cursul acestei zile, a primit multe telefoane de felicitare.
Se pare ca este o fapta de glorie a domnului Blaga ca a facut aceasta activitate si a raspuns la telefoane politice pentru a-l face scapat pe Omar Hayssam", a declarat Giugula.
Intrebat daca in aceste estimari se bazeaza pe gestul candidatului PSD la Primaria sectorului 5 al Cpitalei, Marian Vanghelie, de a oferi telefoane mobile cu cartele preplatite alegatorilor, Nastase a refuzat sa comenteze.
Refuza regulat sa raspunda la telefoane, iar daca pana la urma o face, fie se apuca sa persifleze insistenta jurnalistilor (carora odinioara le declara ca este un om sincer), fie il ia pe "nu" in brate si sustine raspicat ca nu vrea sa faca niciun comentariu.
prin telefon, pe e-mail sau prin discutie directa cu cel vizat. Rezultatul: un sir lung de telefoane repetate, de rugaminti in a trimite cat mai curand informatiile cerute.
Unul dintre colegii nostri, printre sapte telefoane pe care le avea in mana la ora aia, a incurcat treaba. Si atentie!
Aproape certa este insa numirea in postul de secretar de cancelarie (denumire pompoasa pentru persoana care va raspunde la telefoane si va face cafele) a fostei sale secretare de la Protectia Copilului, informatie pe care prefectul nu a infirmat-o. Schimbari de metodologie Prefectul Stancu a avut ieri si o intalnire cu subalternii.
Ziaristii au asteptat in zadar ca acesta sa-si depuna ieri demisia la cabinetul ministrului agriculturii, in timp ce liberalii s-au grabit sa se distanteze cat mai mult de fostul lor coleg. Mai multi jurnalisti din toata tara au bombardat ieri cu telefoane Biroul de presa al Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, pentru a afla daca la cabinetul ministrului Ilie Sarbu a fost depusa demisia lui Constantin Iancu din functia de director al Agentiei Nationale de Îmbunatatiri Funciare (ANIF).
000 lei/bucata, diverse brizbrizuri pentru telefoane mobile, biciclete, scutere si 4 aparate "Imperial Casino". In paralel, Cristian Dragan se mai ocupa si de scoaterea la licitatie a locurilor de veci care au intrat in posesia statului.
De altfel, Orban a declarat, in discursul de dupa alegeri, ca va raspunde si de acum inainte la telefoane, indiferent cine il suna, la fel cum a procedat si atunci cand era ministru, dar si dupa iesirea de la guvernare.
Pentru a nu fi pusi in situatia de a ramane fara iluminat public si telefoane am decis ca, o perioada de timp, sa nu mai achit salarii celor 52 de angajati din primarie, pentru ca cei de la Enel si Romtelecom nu ne inteleg situatie.
De asemenea, Mircea Geoana a primit telefoane de felicitare si de la colegi si prieteni. Mircea Geoana a marturisit ca nu este in ‘‘dispozitie de petrecere‘‘ la aniversarea zilei de nastere, deoarece recent si-a pierdut tatal, a carui memorie a evocat-o inca odata.
O mare parte din efectivul Serviciului Politiei Rutiere (SPR) Constanta a renuntat la utilizarea telefoanelor mobile de serviciu in detrimentul statiilor de emisie-receptie (foto).
Veniti in Bucuresti, fara prieteni, am dat telefoane la Constanta si am vorbit cu rudele, cu prietenii de acolo. Asta vreo doua luni.
Adica, pe criterii profesionale si nu pe baza de telefoane", a spus Macovei.La randul sau, deputatul Sever Voinescu a declarat ca PD-L ar trebui sa-si clarifice doctrina, sa adopte alta sigla, trandafirii fiind simbol socialist, si sa-si schimbe denumirea, el propunand titulatura Partidul Popular.
"Trebuie oameni cu specialitate, cu experienta, expertiza in toate domeniile, cum se promoveaza, cum se numesc, in functiile, sa zicem, guvernamentale. Adica, pe criterii profesionale si nu pe baza de telefoane", a spus Macovei.
Se dau telefoane, se fac presiuni, se trag sfori ca protejatul unuia sau altuia dintre liderii filialelor sa ocupe un post cat mai caldut.
google-analytics.com