Cautare

1600 de rezultate pentru "telefoane clienti" (3.78 secunde)
Pe de alta parte, exista si categoria persoanelor care nu cumpara nici telefoane Samsung, nici Apple, nici Huawei, ci se orienteaza mai degraba spre brandurile chinezesti, precum Xiaomi, Meizu sau LeEco, care le ofera un smartphone de care au nevoie la preturi mici, ca sa nu le spunem extrem de mici.
Ce aduc nou Apple a lansat marti seara 3 telefoane nou-noute. ... Apple a mai anuntat doua noi telefoane. iPhone 8 si varianta cu ecran mai mare, iPhone 8 plus.
Chiar daca pare desprins din scenariul unui film de la Hollywood, au existat numeroase cazuri in care s-au primit telefoane de la cei decedati.
Cum poti obtine mai multe telefoane si adrese de-ale colegilor? ... Incearca sa obtii cat mai multe telefoane ale colegilor tai si sa rezolvi totul prin telefon " e epuizant sa faci vizite acasa pentru multi oameni intr-un oras mare.
Vrancea, in timp ce ofereau spre vanzare la diferite persoane trei telefoane mobile, in parcarea unui complex comerciale din sectorul 6, reusind sa vand unul dintre telefoane unei persoane cu suma de 300 lei.
Romania a inregistrat rezultate semnificativ mai bune, in timp ce in Europa de Vest au scazut vanzarile de telefoane mobile", se arata in raportul France Telecom. ... "Am obtinut rezultate incurajatoare in trimestrul trei din 2011, atat ca venituri, cat si ca numar de clienti:
De exemplu, unele persoane si-au schimbat vechiul terminal, iar altii dispun de cate doua, trei sau chiar patru telefoane mobile, exemple care se intalnesc si in Romania.
Pe ansamblu, valoarea totala a pietei de telefoane mobile si smartphone-uri noi a crescut cu 18% in primul trimestru al lui 2013 fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 88 de milioane de euro.
mai are si alti clienti, care, de obicei, ce sa vezi:
Referitor la personale juridice trebuie mentionat faptul ca in fiecare zi cota de piata a CEC-ului pe acest segment de clienti creste.
Într-o jumatate de zi, printre brokeri si cotatii atipice, am observat clienti panicati, o piata în cadere, din care au lipsit cele mai lichide companii.
Bancile au peste 25 milioane clienti Societatile comerciale cu capital de stat, cele cu capital privat, persoanele fizice si celelalte categorii de clienti nebancari si neguvernamentali aveau deschise la bancile comerciale, la 30 iunie 2005, 33.719.697 de conturi, potrivit unui raport al Bancii Nationale.
Exceptie fac week-end-urile, care vin cu o usoara scadere a afluentei de clienti. ... Hotelurile craiovene sunt pline Cu toate ca segmentul patru stele este reprezentat destul de bine, perspectiva unei afaceri infloritoare in domeniu nu este de neglijat, clienti existand inca de pe acum din belsug.
O crestere a fost sesizata si in magazinele mai mici, care se confrunta, la randul lor, cu o afluenta de clienti. "Avem mult mai multi clienti decat in lunile trecute. Daca inainte aveam cam 50 - 60 de clienti pe zi, acum numarul lor s-a dublat.
Acestea doar accepta moneda veche pentru depunerile in cont din partea clientilor si plata unor facturi din partea celor care nu sunt clienti. ... Am inteles de la unii clienti ca unele banci nu accepta preschimbarea decat pentru clienti.
In ce consta activitatea unui merchandiser In general, merchandiserul este angajatul unei firme producatoare care doreste sa aiba o legatura cat mai apropiata cu clientii si cu potentialii clienti ai sai si sa se asigure ca are cea mai buna promovare in piata, prin expunerea produselor companiei pe rafturi, in conformitate cu acordul incheiat cu reprezentantii magazinelor, dar respectand in acelasi timp conceptele promovate de companie.
Unii clienti zic ca nu vrem noi sa dam, insa nu e asa", a afirmat Maria Costea, vanzatoare la un chiosc de ziare. ... Sunt insa si clienti nemultumiti de situatie", a afirmat Alina Dinu, vanzatoare la un magazin din Craiova.
Chiar daca au semnat un contract prin care se obligau sa respecte anumite termene-limita, multi clienti ai bancilor le depasesc.
Unii clienti împart suma în mai multe depozite mai mici, altii o depun în bloc.
Unii clienti împart suma în mai multe depozite mai mici, altii o depun în bloc.
google-analytics.com