La data de 25 noiembrie 2010, politisti din cadrul Sectiei 21 Politie - Biroul de Investigatii Criminale i-au prins in flagrant pe M. MARIUS de 20 de ani, B. VASILE de 18 ani, ambii din jud. Galati si B. MIHAI de 26 de ani din jud. Vrancea, in timp ce ofereau spre vanzare la diferite persoane trei
telefoane mobile, in parcarea unui complex comerciale din sectorul 6, reusind sa vand unul dintre telefoane unei persoane cu suma de 300 lei.
In urma verificarilor efectuate s-a constatat faptul ca cele 3 telefoane mobile pe care cei in cauza le ofereau spre vanzare erau inscriptionate cu o sigla inregistrata, acestea fiind ridicate in vederea continuarii cercetarilor.
Cu ocazia controlului efectuat asupra lui M. MARIUS a fost gasita suma de 300 lei, care a fost restituita partii vatamate.
Cercetarile in cauza urmeaza a fi continuate de catre Serviciul de
Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 6, sub aspectul savarsitii infractiunii de "punere in circulatie, fara drept, de produse purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata, care prejudiciaza titularul marcii".