Cautare

11983 de rezultate pentru "strada dunavat bl 60 bucuresti" (4.06 secunde)
In drum spre Zalau, unde locuieste familia sa, Codrut Seres s-a oprit in jurul orei 15,30 pentru mai putin de 60 de minute la Craidorolt, unde a avut o scurta discutie cu localnicii aflati in fata unui bar din comuna si a trecut pe la un unchi care locuieste in Satu Mic din comuna Craidorolt.
Indiferent daca vin de pe strada Principatele Unite sau de pe Stefan cel Mare, soferii masinilor care se indreapta spre Valea Vlaicii trebuie sa dea prioritate la intersectia celor doua strazi.
Mai mult decat atat, printre nemultumirile lui Saracila se numara si aceea ca in proiectul de canalizare nu a fost inclusa si strada pe care locuieste chiar el.
Reprezentantii RAADPFL spun ca au interesul sa-i protejeze pe chiriasi si nu sa ramana pe drumuri, cei mai multi fiind scosi in strada de fostii proprietari care si-au revendicat imobilele confiscate abuziv in perioada comunista.
strada Imparatul Traian, pozitia 729, 192 de metri patrati in plus fata de suprafata scriptica; strada Petru Rares, pozitia 695, 310 metri patrati in plus fata de situatia scriptica de numai 27 de metri patrati; strada Petre Carp, pozitia 403, 258 de metri patrati in plus;
Coarnele societatii civile din garnizoane, scoasa in strada la ordinul pe unitate (apud Alina Mungiu-Pippidi), se ascut pe zi ce trece. ... O solutie pe care PSD a respins-o ar fi fost ca oamenii majoritari in tara asta sa iasa in strada precum fac trupele de asalt ale propagandei.
Cosbuc si strada Traian, bulevardului G. Cosbuc si strada Brailei. ... Cosbuc si strada Traian, respectiv 79 dB, intersectia bulevardului G. Cosbuc si strada Brailei - 77 dB, in Micro 40 - 78 dB, la intersectia strazilor Domneaca si Garii - 74 de dB, in Pita Energiei - 74 dB.
Decizia de stopare a vanzarilor de polite RCA pe strada creeaza, pe langa nemultumirile automobilistilor, si satisfactii unor companii din domeniu. ... Vanzarea de polite RCA pe strada, in masini sau tarabe, pe langa faptul ca genera erori greu de remediat, se realiza in mod ilegal.
Uranus, zona Parlamentului, strada 13 septembrie - arealul hotelului Marriott. ... Piata Victoriei - Strada Occidentului Tronsonul II: Strada Occidentului - Calea Grivitei Tronsonul IV: Strada Mircea Vulcanescu - Bulevardul Dinicu Golescu Tronsonul V: ... Strada Mircea Vulcanescu - Bulevardul Garii de Nord.
Magazinul in format City din orasul Sebes este situat pe strada Mihail Kogalniceanu, bl. ... Cel din Teius are o suprafata totala de 500 mp, din care sala de vanzari este de 346 mp, unitatea in format Standard functioneaza pe strada Clujului, nr.
Festivalul Strada Armeneasca, sambata si duminica la dispozitia bucurestenilor Bucurestenii pot vizita, in acest weekend, Festivalul Strada Armeneasca, unde vor putea vedea o serie de spectacole de dans traditional, concerte cu muzica armeneasca, filme si vor putea degusta preparate cu specific armenesc.
Si, pentru ca veni vorba de proteste, strada striga impotriva exploatarii de la Rosia Montana. ... Deocamdata, pare ca strada vrea sa guverneze, strada vrea sa-si asume deciziile sociale si economice majore. Sa nu uitam, totusi, ca strada nu poate face decat exercitii de libertate democratica, nicidecum de guvernare.
Pe 8 septembrie, in alveola din fata Camerei Deputatilor de la Parcul Izvor a iesit pentru prima oara in strada sa protesteze pentru ca isi doreste aplicarea unor programe pentru controlul animalelor, neincurajand astfel violenta impotriva acestora, ci doar respectarea unor drepturi atat ale oamenilor, cat si ale animalelor si a reusit sa adune 600 de persoane la protestul pentru controlul animalelor fara stapani.
O Romanie a votului - cea care a votat, intr-un anume fel, in 11 decembrie - si o Romanie a strazii - cea care s-a trezit, dupa vot, ca ar fi vrut altceva, si doreste fie repetarea episodului Ponta (cu schimbarea guvernului prin actiunea din strada) fie repetarea alegerilor parlamentare.
Drumul de acces spre Fabrica ALDIS din Calarasi se cheama oficial, incepand din aceasta luna, STRADA GEORGE NAGHI.
Marele pacat al nostru, al romanilor, este ca de fapt nu ne dam seama ca putem iesi in strada sa ne manifestam nemultumirile ori de cate ori avem un motiv bine intemeiat. ... Ei bine, de ce nu am avut taria sa iesim in strada?
Parteneriatul dintre Primaria Capitalei si Nova Imobiliare a devenit oficial la 30 iunie 2010 cand a fost aprobat si de Consiliul General al Municipiului Bucuresti.
De regula, turistii nu ofera capitalei Romaniei, Bucuresti, decat o privire in trecere, in drumul lor catre destinatii mai vestite din Transilvania, Bulgaria sau Istanbul.
Se mentin pedepsele - Completul de judecata poate mentine decizia luata la Curtea de Apel Bucuresti. ... Inculpatii sunt achitati - Cei opt oameni de fotbal scapa de pedepsele dictate de Curtea de Apel Bucuresti.
La Balcic mergeau foarte des nu numai membrii familiei regale ci si foarte multi romani si straini (elocvent in acest sens este faptul ca linia aeriana Bucuresti-Constanta-Balcic, deschisa la 25 iulie 1931 de avioanele JUNKERS, era cea mai circulata dintre liniile aeriene interne), iar ruta cea mai scurta catre aceasta perla a litoralului Marii Negre era prin Calarasi.
google-analytics.com