Cautare

154 de rezultate pentru "romtelecom tv" (6.32 secunde)
Printre companiile incluse in programele de privatizare ale ministerelor se gasesc Societatea Nationala de Radiocomunicatii, Posta Romana, RomTelecom, CFR Marfa, Loteria Nationala, Imprimeria Nationala, Coresi.
In prezent, abonatii furnizorilor alternativi pot fi apelati doar daca se formeaza numarul national de zece cifre, in timp ce in cazul unui apel local, abonatii RomTelecom sunt apelati in retea prin formarea numarului local de sase cifre in teritoriu, respectiv de 7 cifre in Bucuresti.
"Nu e canalizarea mea!" La astfel de explicatii s-a ajuns finalmente in justitie, reprezentantii SC Apa-Canal sustinind ca de fapt gura de canal de pe bulevardul Milcov nu se afla in administrarea lor, ci a altor societati, cum ar fi SC Electrica, SC Romgaz sau SC Romtelecom.
Nu acelasi lucru este valabil si pentru marii clienti ai Postei Romane, ca de exemplu RomTelecom, care trimite peste un milion de scrisori in decursul unei luni.
SIF Oltenia va investi masiv în ofertele publice initiale ale companiilor ce se asteapta în acest an sa fie listate la bursa: Romtelecom, Fondul Proprietatea si companii din sectorul energetic.
Termenul impus de Comisia Europeanava fi respectat", a declarat marti, ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Karoly Borbely.La inceputul lunii iulie, companiile Romtelecom si HP Romania au fost selectate safurnizeze solutii de captare si localizare a apelurilor de urgentaefectuate de pe telefoane mobile la numarul 112, valoarea celor douacontracte urmand sase incadreze in limita a 11 milioane de lei.Legislatia UE in materie de telecomunicatii impune statelor membre sase asigure caserviciile de urgentasunt accesibile gratuit, formand numarul de urgentaunic european 112.Statele membre trebuie sagaranteze, de asemenea, disponibilitatea identificarii locatiei apelantului care foloseste un telefon fix sau mobil cand sunala numarul 112.
Aceasta baza de date va fi asemanatoare cu cea intocmita de Romtelecom pentru abonatii sai de telefonie fixa. Si in acest caz, cine doreste sa isi tina secret numarul va avea tot dreptul sa o faca.
De asemenea, si primii trei mai operatori de telecomunicatii (Orange, Vodafone si Romtelecom) sunt prezenti in ierarhie. Topul reprezinta clasamentul celor mai mari 500 de companii din Europa Centrala in functie de venituri, profit, numar de angajati si capitalizare.
In ceea ce priveste telefonia fixa, pana in prezent au fost portate 1.694 de numere, catre operatorii Atlas Telecom - 1, Dial Telecom - 26, Euroweb - 5, GTS - 7, RCS&RDS - 403, Romtelecom - 210, Telemobil - 62, UPC - 425, Vodafone - 555.
Solutii business adaptate propriilor nevoi de IT&C au fost oferite si de companiile Romtelecom ("Solutii de comunicare") si Intel ("Pastrarea eficientei afacerii in perioada de criza prin investitii IT").
ING Bank ofera absolventilor din promotia 2009 cu profil economic sansa de a intra in programul de Management Trainee, iar Romtelecom cauta 25 de tineri talentati din cadrul universitatilor tehnice pentru internship.
El a mai spus ca televiziunea Vox News este retransmisa, incepand de luni, de operatori de cablu RCS&RDS si DCS si pe platforma digitala Dolce, a companiei Romtelecom.
La inaugurare au participat, alaturi de directorii de banci, si Alexandru Mavrocordat - consulul Romaniei la Istanbul, Dan Cozma - director Romtelecom.
Televiziunea a functionat ca televiziune pay-TV intre martie 2005 - septembrie 2006, iar in martie 2008 a fost cumparata de trustul Realitatea-Catavencu, controlat la momentul respectiv de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu.
aparitii in ultimul an (17 iunie 2010-16 iunie 2011) 1 Petrom 221 2 Rompetrol 155 3 BCR 154 4 Orange 114 5 Unicredit 106 6 Raiffeisen 101 7 Vodafone 71 8 BRD 59 9 Romtelecom 51 10 Unilever 49 Metodologia folosita, in cateva cuvinte:
Dovada este ca jurnalistul integru reziliaza contractul cu Dolce (n-am nimic cu Romtelecom, dimpotriva, ei au fost destepti). Vom vedea toate meciurile de la campionatul european de fotbal pe TVR.
Televiziunea HISTORY este disponibila prin Digi, Romtelecom (DTH), UPC, iNES IPTV si Orange TV. Pentru mai multe detalii, accesati site-ul local HISTORY, pagina de Facebook HISTORY Romania sau canalul local de YouTube.
De aceea recomandam celor care vor sa "stea in fata" (si oricum nu veti fi primii, mari advertiseri precum Romtelecom sau incluzandu-l deja in mixul de formate) Si nu uitati:
De altfel, valoarea investitiilor Cosmote in Romania a atins deja 250 milioane de euro, ceea ce reprezinta jumatate din cele 500 milioane de euro pe care Grupul Cosmote s-a angajat sa-l investeasca in tara noastra la preluarea de la Romtelecom a fostei retele Cosmorom.
SonyEricsson K550im, Samsung S40i, LG L343i si Sagem my401Ci, disponibile în reteaua de magazine Cosmote, Germanos, Internity, Romtelecom si la dealeri independenti.
google-analytics.com