HISTORY®, numarul 1 pe nisa televiziunilor de documentare din Romania, a pregatit un program special de sarbatori pentru telespectatorii romani. Incepand de astazi, de la 21:00, HISTORY va transmite un episod din "Asii amanetului" dedicat Craciunului.
In plus, intre 23 si 29 decembrie, HISTORY va celebra magia sarbatorilor de iarna prin difuzarea celor mai populare seriale.
In episodul de astazi, de la 21:00, "Asii amanetului" se pregatesc pentru petrecerea anuala de Craciun. Chumlee este cel care o organizeaza, astfel ca trebuie sa se incadreze in buget, pentru a-si castige prima de Craciun. Rick si Corey analizeaza o serie de decrete de avansare in grad, semnate de sase presedinti americani diferiti. Colectia urmareste avansarea unui singur soldat in randurile armatei, in timpul Razboiului Civil American. Mai tarziu, lui Corey i se ofera un poster italian al filmului "Locotenentul Bullitt", cu Steve McQueen, favoritul tatalui sau, ce poate deveni un cadou perfect de Craciun pentru acesta.
Mai mult, incepand de luni, 23 decembrie, si pana duminica, 29 decembrie, de la 13:00 la 19:00, HISTORY va difuza emisiunile preferate ale telespectatorilor.
In fiecare zi din vacanta de iarna, HISTORY va transmite cele mai recente sezoane ale celor mai populare emisiuni. Luni incep noi episoade din sezonul 9 al serialului "Asii amanetului", ziua de marti aduce "Oamenii cu topoare" din padurile din nordul Americii, miercuri vin cei din "Razboiul depozitelor" (sezonul 5), urmati joi de "Muntenii". Vineri, HISTORY prezintă ospitalitatea sudica din "Razboiul depozitelor: Texas", dupa care urmeaza un weekend de actiune pe roti, cu sezonul 7 din "Camionagiii gheturilor", sambata, si sezonul 2 din "Colectia de la Count’s Kustoms", duminica.
HISTORY® este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. HISTORY a aderat la ARMA in februarie 2013 si, incepand cu aceasta luna, a lansat un feed de transmisie localizat, putand astfel asigura grile de programe personalizate pentru Romania. Televiziunea HISTORY este disponibila prin Digi, Romtelecom (DTH), UPC, iNES IPTV si Orange TV.
Pentru mai multe detalii, accesati site-ul local HISTORY, pagina de Facebook HISTORY Romania sau canalul local de YouTube.