Cautare

4368 de rezultate pentru "prelungire contract telefon internet si tv" (5.32 secunde)
si telefon, si laptop. ... Si propune solutia: Motorola Atrix, un telefon care este si laptop.
Publicatia riscograma.ro a prezentat sapte metode de ascultare a telefonului, precum si modalitatile de "fentare" a interceptarilor: ... Metoda cea mai accesibila "publicului larg" este interceptarea semnalului de aproape, cu echipament pe care si-l permite aproape orice agentie de detectivi sau divizie judeteana de doisiunsfert.
Cum sa transferi pozele din telefon?
Corina Stoicescu) Intr-un interviu mai sincer ca oricand, Teo ne-a povestit despre relatia frumoasa pe care o are cu fiica ei, despre divinitate si opinii, dar si despre actul de eroism de a face in zilele noastre emisiuni de divertisment, de calitate. ... cu distractie si buna dispozitie!
Pe baza localizarii unui telefon mobil, procurorii au reusit sa-l gaseasca pe adevaratul criminal Dupa accidentul aviatic in care a decedat celebrul pilot roman Adrian Iovan, se tot discuta despre localizarea care se poate realiza prin intermediul telefoanelor mobile.
CE POT PATI IN SPECIAL FEMEILE DIN CAUZA TELEFONULUI MOBIL Peste 6,9 miliarde de oameni si-au cumparat un telefon mobil Telefoanele mobile emit radiatii electromagnetice care au capacitatea de a distruge celulele din organism.
Psihologul Cezar Laurentiu Cioc face o analiza a modalitatilor pe care hotii si escrocii le folosesc pentru a profita de naivitatea, necunoasterea si disperarea oamenilor de buna credinta.
Alexandru Andries s-a nascut la 13 octombrie 1954 si nu are de gand sa se casatoreasca. Nu are nici telefon fix, nici mobil si nu-i plac nici evenimentele mondene, iar de imbracat il imbraca matusa sa, Victoria, care locuieste in Statele Unite ale Americii.
Peste 70.000 de soferi amendati pentru ca au vorbit la telefon in timp ce conduceau Peste 70.000 de soferi din toata tara au fost amendati, in acest an, de politisti pentru ca au vorbit la telefon in timp ce conduceau.
In numeroase privinte, cadrul legislativ stipuleaza deja masuri si sanctiuni aferente incalcarii unor reguli. ... Dar este de exemplu cazul persoanelor care vorbesc la telefon in timp ce se afla la volanul unui autoturism si care nu folosesc numeroasele posibilitati de a folosi telefonul la volan in siguranta.
Institutiile implicate in acordurile cu firma Sterling Resources, care dau dreptul acesteia sa extraga hidrocarburi din Marea Neagra pana in 2022 sunt Secretariatul General al Executivului, Cancelaria premierului, Ministerele Justitiei, Mediului, Afacerilor Externe si Finantelor.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a anuntat ieri o noua prelungire a termenului de depunere a ofertelor pentru privatizarea Avioane SA Craiova, pâna pe 20 mai.
Ultimul act aditional la contractul pentru exploatarea resurselor naturale din Marea Neagra va fi desecretizat in totalitate. Premierul a promis ca, pe viitor, nu se vor mai incheia astfel de documente, decat daca este vorba despre siguranta nationala si de aparare.
Intr-un spirit profund balcanic, orice piata a unui produs sau serviciu are pe langa ea si o piata neagra, nelegala. Acelasi lucru se intampla si pe piata creditelor si a imprumuturilor bancare.
Posibilitatea de pastrare a numarului de telefon atunci cand se schimba operatorul se va concretiza tehnic incepand cu 21 octombrie, utilizatorii putand beneficia de acest serviciu in 10 zile de la depunerea unei cereri la furnizorul la care este abonat, a anuntat Autoritatea de Reglementare.
Infractiuni de acest gen au implicat numele unor companii ca Altex, Nokia si Cosmote. ... Fraudele pe telefon revin in atentia clientilor Cosmote, de data aceasta folosindu-se de numele companiei Altex pentru a-si atrage victimele.
La fel cum s-a intamplat si cu iPhone de la Apple asa se intampla si cu Gphone de la Google.
Software-ul este un element-cheie in strategia Google de a face motorul de cautare si alte servicii disponibile pe telefoanele celulare intr-o maniera asemanatoare accesibilitatii de acum de pe calculator.
FARCAS) Timp de 40 de ani, Robert Hastings a cautat si a intervievat mai mult de 130 de fosti militari si angajati ai Fortelor Aeriene americane cu privire la implicarea lor, directa sau indirecta, in incidente OZN legate de armamentele nucleare.
Evenimentul zilei informeaza ca Ministrul Muncii, Mihai Seitan, a declarat ca termenul limita pentru depunerea declaratiilor si plata contributiilor la pensii si somaj se amana cu doua saptamani.
google-analytics.com