Cautare

1059 de rezultate pentru "pop grigore zalau" (3.40 secunde)
Cu alte cuvinte, institutia condusa de directorul Grigore Mertoiu se tine de glume si basme pe seama cetatenilor si a spiritului civic manifestat de noi, care am atentionat prompt autoritatile, in plina criza aviara.
De asemenea, un alt motiv de nelegalitate semnalat de presedintele Consiliului este dat de prelungirea unui mandat inexistent, cel al lui Dan Grigore, expirat de la inceputul lui iunie.
Inca de anul trecut, numele comisarului sef Grigore Pesterau era vehiculat drept viitor adjunct al sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta.
Institutul de Cercetare si Dezvolare Marina "Grigore Antipa" se confrunta cu o lipsa acuta de fonduri, la care se adauga si datorii bancare de peste 450.
De exemplu, de la Ministerul Mediului, condus chiar de catre un constantean, Nicolae Nemirschi, a venit vestea ca vor fi comasate trei institute de cercetare, intre care si Institutul de Cercetare - Dezvoltare "Grigore Antipa".
Tismaneanu - impostor, Cartianu - analfabet Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, pentru Ziare.com, ca infiintarea unui muzeu al comunismului, propus de PDL, inseamna desfiintarea Institutului Revolutiei Romane, iar ideea ii apartine politologului Vladimir Tismaneanu, sustinuta de campanii ale ziarului "Adevarul", in frunte cu Grigore Cartianu, despre care a spus ca e "analfabet".
Directorul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Galati, Petre Grigore, ne-a declarat ca prioritatea numarul unu pentru ministerul de resort o constituie in momentul de fata absorbtia fondurilor SAPARD.
Potrivit Institutului National de Cercetare Dezvoltare Marina "Grigore Antipa" din Constanta, ecosistemul Marii Negre continua sa fie amenintat prin adaosul de poluanti, in mod special ingrasaminte chimice (nutrienti).
Grigore Cartianu, ziaristul agramat", pe care il puteti citi in continuare. ... La discutia din studio a participat prin telefon si redactorul-sef de la Adevarul, Grigore Cartianu.
O greseala a lui Dragos Grigore, care l-a atacat imprudent pe brazilianul Tatu, in careu, l-a facut pe arbitrul portughez Olegario Benquerenca sa dicteze lovitura de la 11 metri, penalty-ul fiind transformat cu siguranta de Raul Rusescu. ... Grigore, Scarlatache, Pulhac - Matei, Rus, D.
Cel mai putin a evoluat fundasul dinamovist Dragos Grigore, doar 6 minute.
Dragos Grigore, 2. ... UPDATE ORA 01.16 Dragos Grigore:
Amfitrionul manifestarii este, ca de fiecare data, incepand cu cea de-a doua edite, muzicianul Grigore Lese. ... Muzicantii, descoperiti de Grigore Lese in cautarile sale necontenite, au fost alesi de fiecare data pe spranceana.
Rangul suprem de hatman al cazacilor il vor mai detine dintre romanii transnistrieni Ion Grigore Loboda, Tihon Baibuza, Samoila Chisca, Ion Sarcu, Opara, Trofim Volosanin (Romanul), Ion Sarpila, Timotei Sgura, Dumitru Hunu si eroul legendar al cazacilor in lupta pentru independenta Ucrainei, Danila Apostol.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa si La Printarie organizeaza in aceasta perioada expozitia de fotografie Wildlife Romania 2016. ... Aceasta prima editie debuteaza sub auspiciile celui de-al 8-lea Congres International de Zoologie al Muzeului Grigore Antipa (CZGA 2016) si se bucura de o larga participare si vizibilitate internationala.
Artistii calaraseni, Victor Grigore si Jimmy Stanescu, vor aduce in atentia publicului o serie de lucrari inspirate de lumea cinematografiei, de clasici ai mareului si micului ecran. ... Victor Grigore va expune personaje celebre precum Charlie Chaplin, Al Pacino, Mr.
Recent, la pizzeria Bya din Calarasi, a avut loc vernisajul expozitiei de caricatura si grafica intitulata Once upon a time in Calarasi - portrete si roluri, la care au expus Jimmy Stanescu si Victor Grigore.
Festivitatea de premiere s-a desfasurat la Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa” â€" institutie care sustine programele de protectie a mediului, a speciilor si a habitatelor.
Romania, la o saptamana-doua, are cel putin un pacient ars, grav, pe care-l aducem de undeva din tara fie la Spitalul de Arsi, fie, daca este copil, la Spitalul Grigore Alexandrescu.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa in parteneriat cu LaPrintrie - www.LaPrintarie.ro organizeaza vernisajul expozitiei de fotografie Wildlife Romania 2016 ce va avea loc miercuri, 16 noiembrie 2016, incepand cu ora 18.00, in holul central al Muzeului si va fi urmat de un cocktail.
google-analytics.com