Cautare

66973 de rezultate pentru "poetul lucian avramescu si una din cele mai grave probleme saracia" (6.68 secunde)
Poetul Grigore Vieru s-a preschimbat in iarbaL-am cunoscut pe poetul Grigore Vieru in 1991. Atunci, eu si alti cativa poeti romani am fost premiati de Dan Voiculescu, presedintele Fundatiei Crescent.
Editorial Lucian Avramescu: Eugenia, tiganca, si consultarile de la Cotroceni Pe drum trece, la vale, spre satul Tisa, octogenara Eugenia, tiganca. E reperul meu de ani si ani ca nimic nu s-a schimbat pe pamant.
Pe Lucian Avramescu, poetul si gazetarul, il cunosc din adolescenta. Mama mea, Areta Sandru, a fost colega lui la un ziar pentru tineret din 1980 pana in 1991, cand a plecat dintre noi.
Astazi e ziua ta, Lucian Avramescu Este fara doar si poate unul dintre cei mai cititi poeti contemporani. ... Eu am imbratisat meseria de visator pe care o practic si azi.
"Sa strigi femeia pe numele ei de vers", noua carte semnata de Lucian Avramescu, aparuta la Editura AMPress si tiparita de Karta-Graphic, cuprinde in aproape 400 de pagini poezii de dragoste, toate inedite. Coperta este realizata de graficianul Marian Avramescu.
La multi ani, Lucian Avramescu! Poetul si publicistul Lucian Avramescu ar trebui sa isi serbeze pe 14 august ziua de nastere (in buletin, 15 august).
Poetul Lucian Avramescu a publicat pe site-ul AMPRESS o poezie intitulata: Ce face cel mai mare poet roman in viata. Pentru cei care nu stiu, precizez ca poetul Lucian Avramescu traieste la tara, in comuna Sangeru din Prahova.
Madalina si-a regizat moartea, ca la Hollywood", a spus poetul Lucian Avramescu intr-o emisiune difuzata la Acasa TV, despre viata si moartea Madalinei Manole. ... La numai 15 ani, devine membra a Cenaclului Tineretului Prahovean al poetului Lucian Avramescu.
De-a lungul vietii, poetul si ziaristul Mihai Eminescu a trecut prin fel de fel de orase din Romania.
O noua rubrica la AMPress - Poezii pentru copii De cateva zile, inspirat de fiica mea cea mica Ana Luciana, mai activa decat mine in multe privinte, am incercat, pornind de la desenele ei, sa scriu - in premiera - poezii pentru copii.
Un loc unic in Romania, pe care poetul Lucian Avramescu l-a amenajat, inainte de toate, cu sufletul, pentru a lasa mostenire generatiilor viitoare. Muzeul pietrei, situat in centrul pamantului Muzeul este, cum insusi o marturiseste poetul Lucian Avramescu, nebunia si dragostea mea.
Anuntul sefului Cancelariei prezidentiale, Catalin Avramescu, ca nu va face niciodata parte dintr-un partid in care se afla si Dumitru Dragomir pare, la prima vedere, o declaratie de demnitate politica. Avramescu si-a anuntat intentia de a candida la alegerile parlamentare sub sigla PD-L.
LUCIAN AVRAMESCU) Nu, nu-i o gluma. In urma cu niste ani am donat 3000 de metri patrati, apoi 9000 de metri patrati, pe un varf minunat de deal, acolo unde bunicul meu, Victor Avramescu, avea crama, Clubului Roman de Presa.
Muzeul Pietrei este, cum insusi o marturiseste poetul Lucian Avramescu, "nebunia si dragostea mea".
Poetul si jurnalistul Lucian Avramescu este licentiat in arhitectura peisagera si ziaristica. A publicat volume de versuri, note de calatorie, antologii, eseuri si pamflete jurnalistice. Este tradus in antologii si reviste literare dintr-o duzina de tari.
LUCIAN BUTE, invingator la PUNCTE cu Denis Grachev!
Muzeul Pietrei din Sangeru, vandalizat In timp ce Lucian Avramescu se afla intr-o emisiune la Antena 3 Muzeul Pietrei din Sangeru-Prahova, donatie publica a poetului Lucian Avramescu, a fost vandalizat in noaptea de sambata spre duminica in timp ce poetul discuta la emisiunea Panorama de la Antena 3 despre ultimele ispravi ale lui Traian Basescu.
ADEVARUL LITERAR SI ARTISTIC: ... Cristian Delcea) Cristian Popescu este considerat cel mai mare poet roman de la Nichita Stanescu incoace.
Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, publica pe blog interventia sa la reuniunea de la Izmir a Forumului Economic Eurasiatic, din 12 Aprilie 2012. ... Este expresia preocuparilor Turciei, a liderilor ei, si a poporului turc, de a se afirma in aceasta lume aflata in plin proces de globalizare.
A murit colegul nostru Lucian Gheorghiu. Un luptator pentru democratie si presa libera Am lucrat o perioada scurta la Cotidianul, pe vremea cand era condus de Ion Cristoiu. Pot spune ca am fost colega cu Lucian Gheorghiu (eu eram la sectia cultura).
google-analytics.com