Cautare

67078 de rezultate pentru "poetul lucian avramescu si una din cele mai grave probleme saracia" (7.18 secunde)
Editorialul lui Lucian Avramescu: ... Nu poti trai vecin cu ursul și cucuveaua, impartind odaia curtii, prevazuta cu fantana și hidrofor, cu bibilicile si rata domestica. Ai de scris si de povestit natiunii care traieste convulsii sufletesti.
Cine-i mai patriot, Dragnea sau Ciolos? ... Lucian Avramescu) Cu niciunul din cei doi politicieni de mai sus n-am avut onoarea sau ghinionul sa dau nas in nas. ... Mai nimic.
Doar femeia de serviciu mai citeste (Autor: Lucian Avramescu) Aseara m-a sunat doamna Doina Boriceanu, scriitoare din Bucuresti. ... Sotia, o vreme cadru universitar filolog, a descoperit bucuria de a scrie si a comis, in cele indepartate lumi, carti natobile de proza si calatorie.
Lucian Avramescu) Consultarile (nu negocierile, cum sta scris peste tot) initiate de Klaus Iohannis nu-s, cred, o crima constitutionala. ... Ce sa mai consulti cand victoria partidului lui Dragnea e zdrobitoare?
Lucian Avramescu) Scriitorul Romulus Rusan, pe care l-am cunoscut bine inca din tineretea mea jurnalistica la Valcea, a incetat sa mai respire noaptea trecuta.
FISA DE PERSONAJ - LUCIAN IONITA (Autoare: Laura Ivancioiu) Azi e ziua lui Lucian Ionita. Lucian al meu, adica.
Devenim, incet si sigur, popor PSD (Autor: Lucian Avramescu) Sondajele de opinie, aproape toate, indica de la o luna la alta, de la o saptamana la alta si, acum, de la o zi de alta, o crestere a iubirii poporului roman pentru PSD.
Reprezentantii noii majoritatii parlamentare - PSD, PNL si UDMR - s-au intalnit marti, in Parlament, pentru a decide daca vor vota sau nu Cabinetul Croitoru. ... cele trei formatiuni politice au decis ca nu vor vota, in Parlament, propunerile lui Lucian Croitoru facute pentru functiile de ministri.
Lucian Avramescu: Mai curati suntem azi, este lumea mai buna? Mai curati suntem azi, este lumea mai buna Ne dam cu mirodenii si rasina de brazi Sau in cumplita anului saptamana Ni s-a dat numai pilda ca-i crestineste sa rabzi?
Lucian Avramescu (AM PRESS): Citesc si ma crucesc: ... De trei zile, Iasii tin pagina prima a ziarelor si sparg ecranul televizoarelor cu tragedia unei morti duble. ... Ea, un fel de om de afaceri, manuind fonduri europene, cu cinste si pricepere.
Editorial AMPRESS, de Lucian Avramescu: ... Ai lasat Adinei sarcina de a te face scrum, la Crematoriu, pentru a scapa mai iute de inutilitatea unui cadavru. ... Ai venit la mine brusc, prin anii 80 si ceva. ... Ma lasi sa fac din ele cantece?
Eu, Lucian Avramescu, refuz pensia aprobata de regimul Basescu-Ponta! ... Cum si de unde-mi nazarise ideea, habar n-am. ... Inima bate, vad, si ma simt viu, cu inima, cum scriam intr-o zi, plina ochi de iubire.
Lucian Avramescu) Cineva, persoana cu urechea lipita mereu de bataia de inima sau de baros a politicii imi spune, sprijinindu-se pe un titlu al lui Marin Preda, ca este imposibila intoarcerea la Iliescu.
AM Press / Editorial de Lucian Avramescu : Politicieni cu tarate in cap Ca liberalii au depus o motiune de cenzura mi se pare un lucru normal si indreptatit.
Ninge cu pene uriase de lebada / AmPress / Editorial de Lucian Avramescu Nu mai stiu ce-au glasuit meteorologii! La Sangeru ninge, ninge ACUM cu cei mai mari fulgi de zapada pe care i-am vazut in viata mea.
Lucian Avramescu) De cand cu studiile teologice si mutarea sezoniera in caminele de nefamilisti ale studentilor, cu closet la capul coridorului si dormitoare alandala, pentru a nu mai vorbi de dusul comun, pravoslavnica Elena Udrea ia nu doar drumul bisericii, dar e gata sa se lase arsa pe rug pentru viata neintinata a clopotnitelor.
ce te mistuie, intreb copacul, ce te mistuie de pari umbrit de propria-ti umbra si intunecat si dat pe toate frunzele cu intunericul tristetii tale? ... focul secundelor, focul timpului care fuge prin mine si lasa parjol in urma si o vatra de cenusa.
Lucian Avramescu) Vino, bunule Craciun Mai devreme, din Ajun, Vino si ne sta mereu Fiindca-l nasti pe Dumnezeu. ... Eu, tot scriu si-aud sub geam Ce eu insumi colindam Le da soata mea din toate, Portocale adunate Din alti pomi, din alte state.
Diferenta dintre fratii Basescu din Romania si fratii Olmert din Israel (Autor: Lucian Avramescu) Olmert, fost primar al Ierusalimului si apoi prim ministru a fost condamnat la 6 ani de inchisoare.
Lucian Avramescu:
google-analytics.com