Cautare

67081 de rezultate pentru "poetul lucian avramescu si una din cele mai grave probleme saracia" (5.10 secunde)
Ca si in martie 2010, 27,7% dintre respondentii din Romania care au un loc de munca nu sunt prea increzatori si 9,6% nu sunt deloc increzatori ca vor putea sa isi pastreze locul de munca actual in urmatoarele 12 luni, iar 18,1% cred ca ar fi destul de putin sau deloc probabil sa poata sa isi gaseasca un nou loc de munca in termen de sase luni.
Lucian Iliescu este din anul 1996 primarul municipiului Giurgiu. ... Astazi, la zi aniversara, ne alaturam celor care isi indreapta gandurile de bine si urarile spre primarul Lucian Iliescu, dorindu-i sanatate si forta pentru a-si realize proiectele edilitare.
Razvan Moceanu) Luni, 15 ianuarie 2018, se implinesc 168 de ani de la nasterea poetului nostru national, Mihai Eminescu, jurnalist si prozator, dramaturg si ganditor, ales post-mortem membru al Academiei Romane.
Sonetele sale alcatuiesc un cantonier petrarchist izvorit din sentimentele traite de poet vreme de 3-4 ani in prietenia sa cu un tinar blond si in dragostea fata de o doamna bruna (the dark Lady), persoane a caror identitate si azi incerta nu are relevanta in studiul de fata.
Lucian Duta, acuzat penal de Corpul de control al premierului (Autor :
Puteti citi mai jos trei fragmente dintr-un articol al poetului Lucian Avramescu, despre cateva personaje din politica romaneasca. ... El nu crede ca e posibil sa tai taxele care impovareaza viata romanilor, sau ca un poet sau un jurnalist ar putea trai doar din scris.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Lucian Avramescu) Un distins intelectual, care scrie fara exceptie miau facut si miau dres ca pisica, ma injura periodic. ... Convins fiind ca prin critica pot ajusta cate ceva din multele mele cusururi, las nesterse criticile, dar la gramada las, din pacate, inclusiv porcariile.
Lucian Avramescu) Un distins intelectual, care scrie fara exceptie miau facut si miau dres ca pisica, ma injura periodic. ... Convins fiind ca prin critica pot ajusta cate ceva din multele mele cusururi, las nesterse criticile, dar la gramada las, din pacate, inclusiv porcariile.
Lumea-i mai buna, ne iubim apasat (Autor:
Scrisoare catre domnul Google si catre domnul Facebook (Autor: Lucian Avramescu) Ne-am incredintat gandurilein mainile dumneavoastra abstracte. ... Cu aripi si nepatimasi.
AM PRESS / Lucian Avramescu: Oprea nu-l tradeaza pe Ponta, dar il paraseste Iesirea nervoasa a lui Gabriel Oprea, principalul aliat in guvernarea Ponta, de la sedinta coalitiei de guvernamant n-a fost explicata inca, scrie Lucian Avramescu, director al AMPress.
Lucian Pirvoiu nu mai prezinta "Ora de Stiri" de la TVR pentru ca a facut "afirmatii inacceptabile" in emisiune Jurnalistul Lucian Pirvoiu nu va mai prezenta emisiunea "Ora de Stiri", "in urma afirmatiilor inacceptabile" facute in editia de miercuri a programului, pana la o concluzie a Comisiei de Etica din TVR, sesizata in acest caz, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Televiziunea Publica.
Lucian Bute a suferit o infrangere grea la Quebec, fiind invins prin KO, in repriza a 5-a, de Eleider Alvarez, la prima aparitie in ring dupa aproape 10 luni Partida care ar fi trebuit sa-l duca pe Bute spre un nou meci de titlu - invingatorul urma sa se bata cu detinatorul centurii mondiale WBC la semigrea, Adonis Stevenson - ar putea fi un final de cariera.
Pe afis -Alexandru Tomescu, Dana Chera, Lucian Avramescu (Autoare: Giorgiana Radu) Joi, 15 auguat 2019, cu incepere de la orele 17:00, in curtile Muzeului Pietrei din Sangeru, are loc Concertul Verii, cu violoniatul Alexandru Tomeacu, care va canta la vioara Stradivarius din repertoriul clasic.
Politic Consilierul presedintelui Romaniei, Traian Basescu, comentatorul politic Catalin Avramescu, intentioneaza sa il infrunte pe Adrian Nastase, la alegerile parlamentare din acest an. Avramescu a fost cooptat in organizatia de Prahova a PD-L, iar astazi a fost anuntat oficial drept candidat la colegiul uninominal din localitatea Mizil.
Jurnalul National publica un interviu intitulat '"Mainile pe volan si asculta-l pe politist!". Seful Directiei Rutiere, despre politistul arogant si soferul inconstient', din care puteti citi in continuare a treia parte. ... Domnul Dinita, senatorii vor sa mai "slabeasca" putin Legislatia Rutiera.
Domnule Iohannis, gratiati cele 14 femei cu burta la gura! ... Lucian Avramescu) Puscariile romanesti au inregistrat un record de intemnitari inainte de anul 2000, cand locatarii de dupa gratii apropiau cifra de 50.000 de insi.
Intr-un indepartat ungher de lume stau si ma intreb cum a fost posibil sa incapa un suflet atat de mare, timp de aproape 50 de ani, intr-un mic ungher de amfiteatru. In acel coltisor mai plutesc, probabil, in aer particule de creta incarcate cu miros abstract- teoreme.
Seful Cancelariei prezidentiale, Catalin Avramescu, precizeaza ca s-a alaturat PD-L din dorinta de a contribui la innoirea clasei politice romanesti, dar ca nu va fi niciodata parte a unui proiect politic alaturi de Dumitru Dragomir.
google-analytics.com