Cautare

3611 de rezultate pentru "persoana" (2.85 secunde)
In weekend persoana draga va face o invitatie de care o sa va bucurati in tihna. ... Preocuparile legate de casa, familie si de persoana iubita va domina gandurile.
Unele probleme cu o persoana fata de care ai sentimente puternice te pot indispune. Primesti un sfat valoros de la o persoana, care te va ilumina intr-o problema care te apasa de ceva timp. ... Ziua de azi aduce unele discutii in contradictoriu cu persoana iubita.
Persoana iubita este oarecum mai intelegatoare azi fata de problemele tale, dar vrea sa se impuna cu orice pret in fata ta azi intr-o problema GEMENI Sambata: ... Cu toate acestea, nu trebuie sa te grabesti si sa pui presiune pe cealalta persoana.
Poate veni sub forma devoalarii unui secret despre o persoana apropiata. ... Se pare ca sunteti chiar persoana potrivita sa-i dati sfaturi. ... Prietenii va apreciaza si asta va da incredere in propria persoana. ... Este acea persoana foarte speciala, care-i mereu acolo pentru dumneavoastra.
In iunie, e posibil sa intalnesti o persoana care sa iti atraga atentia, dar sa constati ca nu puteti fi mai mult decat prieteni. ... Vara iti aduce distractie cat incape alaturi de persoana draga in locuri pe care nu le-ai mai vizitat pana acum.
Incepeti saptamana cu entuziasm si ambitia dumneavoastra este trezita de sprijinul financiar pe care il primiti de la o persoana puternica. ... Aveti multe planuri de distracti si intentionati sa petreceti clipe placute alaturi de persoana iubita.
In curand in viata ta va aparea o persoana speciala. ... Vei simti imediat ca este acea persoana pe care intreaga viata ai asteptat-o fara sa stii. ... Ce-i drept, persoana aceea va aparea in viata acestor nativi atuni cand se asteapta mai putin.
Pana in luna septembrie, cel/cea nascut/a in luna Gemeni se poate indragosti de o astfel de persoana. Ori isi poate da seama ca in jurul sau a fost mereu acea persoana speciala, dar pe care nu a vazut-o decat ca un prieten pana acum.
Ai parte de vesti de la o persoana misterioasa din trecut GEMENI Esti bucuros si mandru cand simti protectie si daruire din partea partenerului de viata! ... O persoana draga asteapta un raspuns de la tine!
Credem ca gasim persoana perfecta pentru noi. ... Inveti foarte multe lucruri despre propria persoana si stii cu adevarat ce vrei in viata de acum inainte. Cea de-a treia iubire apare de nicaieri Cand te intalnesti cu aceasta persoana, nu te-ai gandi ca vei ajunge sa fiti impreuna.
Insa un adevarat suflet pereche este ca o oglinda, este acea persoana care iti arata tot ce te trage inapoi si este acea persoana care te pune fata in fata cu tine pentru a-ti putea schimba singur viata.
Ai intalnit vreodata o persoana care strange atat de multe obiecte, incat nu mai are unde sa le puna in casa si uneori locuinta sa este insalubra?
La data de 13.08.2010 inculpatii BUJOAICA NICULAE (care avea asupra sa un pistol) si DAVID FLORIN, impreuna cu o alta persoana de sex masculin, pretinzand ca sunt lucratori de politie si prezentand o legitimatie falsa de lucrator de politie, au patruns fara drept in locuinta lui P.B sub pretextul efectuarii unei perchezitii domiciliare;
Colentina, sector 2, se afla o persoana prinsa de doi cetateni. La fata locului s-au deplasat lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie care au identificat persoana in cauza ca fiind L.
In masina se aflau aproximativ 60 de calatori, dintre care patru si-au pierdut viata, o alta persoana este in stare foarte grava si alte 35 necesita supraveghere medicala. ... Este o persoana intubata, una cu fractura de coloana, doua gravide, una a necesitat transport la Bucuresti.
Inspectorul fiscal - o persoana bine pregatita La polul opus, persoana care trebuie sa descopere evazionistul simplu este una destul de pregatita din punct de vedere profesional si cu o experienta relevanta in domeniul financiar-contabil. ... - persoana tanara; ... Inspectorul fiscal doljean - persoana sobra;
Persoana marcanta a PSD Galati, careia Dumitru Nicolae ii datoreaza practic lansarea in competitia de edil sef al urbei, Ilie Platica-Vidovici considera ca Dumitru Nicolae s-a dovedit a fi un pariu pierdut pentru oras si galateni.
As dori, si rog colegii sa nu mai pronunte numele meu in legatura cu prezenta sau neprezenta la lucrarile Comisiei juridice, pentru ca nu sunt o persoana, cand invizibila, cand vizibila, nu sunt o prezenta pulsatila, sunt o prezenta reala.
Acesta sustine ca Secrieru este cea mai nepotrivita persoana pentru a pune in practica programul de guvernare al Aliantei D.A.
Dar ca o singura persoana intrunind toate aceste incompatibilitati sa fie aleasa in cea mai inalta functie in stat si apoi sa fie rasplatita cu increderea unei parti a elitei intelectuale si a populatiei precum si cu sustinerea electorala pentru a continua cu un nou mandat pare ceva ireal.
google-analytics.com