Cautare

3610 de rezultate pentru "persoana" (3.09 secunde)
Sunt vizate spatiile comerciale inregistrate la primarii pe persoana fizica si pentru care se platesc impozite mici. ... In Craiova, mai multe firme si-au transferat activele (imobilele) pe persoana fizica, pentru a plati impozite pe proprietate reduse la jumatate.
• pensiune de 3 stele din Poiana Brasov vine cu o oferta last minute de 440 de euro de persoana, reducere de la 490 de euro, cat era ofertainitiala pentru un sejur de 4 nopti de cazare.
Eu sunt unic, sunt deosebit si merit sa fiu iubit pana la infinit, trebuie doar sa gasesc persoana potrivita.Nu este de mirare ca adultii de astazi au asteptari enorme de la dragostea de cuplu, ei au fost copiii adorati de parintii lor, dusi saptamanal la canto si la inot, la karate si la desen, lor li s-a spus ca sunt unici si minunati si ca vor avea o viata fericita si prospera.
Oferta cuprinde un pachet special pentru perioada 29 aprilie - 2 mai (trei nopti cazare plus o noapte gratuita, mic dejun, cina festiva cu bucate traditionale) la pretul de 3,2 milioane lei de persoana, in camera avand confort de trei stele.
Daca ai aceste 9 calitati te poti numi o persoana inteligenta (Autor: ... O persoana inteligenta stie sa se adapteze fiecarei situatii si sa ia masurile si deciziile corecte. ... Cunosti persoana potrivita pentru sarcina potrivita?
"La nivelul comunelor nu sunt specialisti care sa se ocupe de problemele de urbanism pentru ca majoritatea primarilor refuza sa angajeze o persoana, care in unele comune nu ar avea prea mult de lucru, iar daca vreun post este scos la concurs nu se prezinta nici un candidat.
Rua Do Gorgulho 1 Estrada Monumental, Sao Martinho, 9004-540 Funchal, Portugal PERSOANA IN CAMERA DUBLA MIC DEJUN: ... 199 euro PERSOANA IN CAMERA TRIPLA CU MIC DEJUN: ... Rua das Hortas 4C, Se, 9050-024 Funchal, Portugal PERSOANA IN CAMERA DUBLA MIC DEJUN: ... 299 euro PERSOANA IN CAMERA TRIPLA CU MIC DEJUN:
Legislatia pe care am pomenit-o prevede ca persoanele fizice care desfasoara activitati economice independente sa fie impuse prin stabilirea unor norme de venit pentru fiecare meserie, tinandu-se seama, la calcularea normei, de rata inflatiei, de locul si pozitia in care persoana fizica isi desfasoara activitatea etc.
Â'O saptamana de refacereÂ' Varianta cu mic dejun Servicii incluse â€" 6 nopti cazare cu mic dejun, 2 proceduri pe zi, tariful este valabil pentru o singura persoana pe loc in camera dubla.
a1) dividendele primite de o persoana juridica romana de la o filiala a sa situata intr-un stat-membru, daca persoana juridica romana indeplineste urmatoarele conditii: ... a2) dividendele primite de o persoana juridica romana prin intermediul sediului sau permanent, situat intr-un stat-membru, in aceleasi conditii ca mai sus;
cu ce gen de "persoana" ti-ar placea mai mult sa locuiesti? ... Aceasta este o locuinta potrivita pentru tine daca esti o persoana puternica, independenta, creativa si ambitioasa.
Atunci cand o persoana, mai ales de varsta relativ tanara, devine mai izolata, mai putin comunicativa, dezvolta un comportament mai ciudat” si greu de inteles de catre cei din jur, atat persoana respectiva cat si familia acesteia trebuie sa ceara ajutorul si sfatul medicului.
Preturile pentru cazarea la acest hotel variaza in functie de perioada si de optiunile de cazare (camera dubla, pat suplimentar adult, camera single, pat standard etc.) si pot ajunge la 58 de euro/zi de persoana.
Atunci cand o persoana ramane fara locul de munca de la o firma privata, statul pierde de doua ori. In primul rand, nu mai incaseaza contributiile si impozitul pe venit, iar in al doilea rand persoana respectiva trebuie sa primeasca indemnizatie de somaj - platita tot de catre stat.
Flirtul discret sau tachinarile in joaca cu o persoana din afara relatiei sunt considerate, de cele mai multe ori, manifestari normale ale unei personalitati dezinvolte si atractive si pot ramane inofensive pentru relatia in sine, daca sunt respectate anumite limite, scrie Plus Communication.
"In iubire intervin mai multi factori, unii emotionali, pe care nu-i putem controla, cum ar fi pasiunea, si care dupa o vreme pot sa dispara, dar si elemente ce depind de noi, cum ar fi angajamentul fata de persoana iubita, explica plin de banalitati un oarecare Francisco Cabello, medic si psiholog spaniol, care tine sa ne asigure ca stiinta are un rol bine conturat in problemele sentimentale.
Este recomandat un consult medical efectuat de medicul de familie mai ales atunci cand persoana respectiva nu este activa deloc. Daca persoana in cauza este una care are tendinta de a amana diferite lucruri este recomandat ca activitatea fizica sa se desfasoare dimineata;
Tulburarile depresive sunt extrem de frecvente, o persoana din 4 putand avea aceasta "conditie" pe parcursul vietii.
Hipertensiunea arteriala este o cauza frecventa de hemoragie intracerebrala.Daca o persoana manifesta orice simptom al unui accident vascular cerebral trebuie sa consulte un medic. ... Exista cateva indicii care pot stabili daca o persoana a suferit sau nu un accident cerebral vascular:
Daca o persoana manifesta orice simptom al unui accident vascular cerebral trebuie sa consulte un medic. ... Exista cateva indicii care pot stabili daca o persoana a suferit sau nu un accident cerebral vascular:
google-analytics.com