Cautare

3610 de rezultate pentru "persoana" (2.75 secunde)
Entorsa, in general, se produce din cauza unei miscari bruste sau a unei cazaturi, persoana respectiva avand senzatia de rupere a ligamentelor sau de pocnitura.
Un psihopat este o persoana care nu prezinta empatie, mustrari de constiinta, are un comportament lipsit de inhibitii, este deseori carismatica, narcisista si va face orice ca sa isi duca la indeplinire un plan.
Pisicile sunt simboluri foarte comune pentru fantezii sexuale despre o persoana de care esti atrasa.
Poate ca acestea sunt rudele tale enervante care inca nu pot intelege ca esti o persoana adulta, independenta, care are multe probleme si preocupari in afara de a le asculta povestile lor monotone.
Cel care nu iubeste - politicianul, de exemplu, care nu poate iubi vreo persoana, ci iubeste numai puterea - nu va deveni niciodata religios. ... Cum sa posezi o persoana?
Aceste mijloace pot proveni fie prin prestarea unei activitati remunerate, adica situatia in care respectiva persoana care cere reintregirea familiei este salariat cu carte de munca al unei societati, fie mijloacele de intretinere sa provina dintr-o activitate comerciala pe care o presteaza independent cetateanul in cauza, de exemplu este administratorul unei firme.
Noile norme prevad ca venitul obtinut de o persoana fizica intr-o asociere cu o persoana juridica, dar care "nu genereaza o persoana juridica", sa fie impozitat cu 3%, pe principiul impozitului pe veniturile microintreprinderilor.
Remus Vasilescu) Democrat-liberalii evita sa se pronunte asupra viitorului lider Multi dintre liderii filialelor PDL se feresc sa nominalizeze persoana pe care o considera potrivita sa preia conducerea partidului, limitandu-se sa spuna ca este nevoie de un om puternic si care sa-i tina uniti, in timp ce altii spun ca Vasile Blaga are puterea si experienta sa reconstruiasca PDL.
Odata cu achitarea sumei in valuta, persoana devine membru al Society Club. ... Pentru prima persoana din cele cinci, cel ce a racolat-o si inscris-o primeste 700 euro, din care i se retine 10% iar pentru urmatoarele - 1000 euro, din care se retine 10%.
Mai mult chiar, orasenii se pot delecta intr-o plimbare de agrement cu caruta pentru un tarif de 150.000 de lei de persoana (15 lei noi).
Potrivit www.121.ro, spatele drept, umerii relaxati, dar trasi in spate si capul sus tradeaza increderea in propria persoana, ca si pasii energici. ... Strangerea mainii spune multe despre o persoana In ceea ce priveste mainile, acestea transmit, la randul lor, o serie de mesaje.
persoana fizica autorizata (PFA), întreprinderea individuala si cea familiala.
persoana fizica autorizata (PFA), întreprinderea individuala si cea familiala.
GdS lanseaza o campanie în care puteti sa va spuneti parerea si sa dati exemple de taxe si tarife care v-au afectat viata. Va invitam sa povestiti experientele dumneavoastra în sectiunea de comentarii a acestui articol.O persoana merge sa îsi faca pasaport.
Persoana cu cel mai mare venit declarat la Fisc castiga 54.000 de lei (540 de milioane de lei vechi) pe luna, adica de sapte ori salariul presedintelui tarii. ... Pe locul al doilea in Top 10 salarii babane se afla o persoana a carei firma activeaza in agricultura.
Oferte de la 99 de euro/persoana Craiovenii nu sunt interesati de excursii, chiar daca ofertele prezentate de agentii sunt mai mult decat tentante - de exemplu, trei nopti la Istanbul cu mic dejun si transport cu autocarul costa de la 99 de euro/persoana, trei nopti la Viena si doua la Budapesta cu mic dejun si transport cu autocarul - de la 139 de euro/persoana, trei nopti la Londra cu mic dejun si bilet de avion, de la 318 euro/persoana, trei nopti la Paris cu mic dejun si transport cu avionul - de la 250 de euro/persoana.
Noile norme prevad ca venitul obtinut de o persoana fizica intr-o asociere cu o persoana juridica, dar care "nu genereaza o persoana juridica", sa fie impozitat cu 3%, pe principiul impozitului pe veniturile microintreprinderilor.
O persoana care avea de plata exact acum un an o rata de 200 de euro la un credit, achita 840,74 lei pe atunci, la un euro calculat la cursul Bancii Nationale a Romaniei (BNR) in urma cu un an de 4,2037 lei pentru un euro.
Daca ne referim la o persoana dinamica (ce adora, spre exemplu, dansul) si care urmeaza sa se casatoreasca, aceasta are nevoie de o tinuta care sa exprime relaxarea., vivacitatea.
Atata timp cat o persoana prezinta simptome (adica expresivitate a organismului la un stimul perceput nociv) poate fi gasit remediul simillimum (identic)care administrat stimuleaza forta vitala a pacientului,simptomele diminuand pana la disparitie. ... 4.Homeopatia functioneaza la orice persoana?
google-analytics.com