Cautare

5520 de rezultate pentru "numarul de la romtelekom" (2.89 secunde)
Mediul in care traim exercita asupra noastra o influenta extrem de puternica, atat la nivel fizic, cat si emotional si mental.
Cifra destinului este suma cifrelor din data de nastere - redusa la o singura cifra. De exemplu - daca data nasterii este 1 ianuarie 1980 - numarul destinului va fi: ... Ei sunt destul de docili si dispusi sa-ti accepte atitudinile bossy.
Numarul de Aur, secretele pe care nu le spune nimeni despre Elementul Divin Phi, numarul de aur, este egal cu 1,6180339887. Numarul de aur, numit si Phi, se gaseste in toate lucrurile. ... Proportia corpului uman, a plantelor, a animalelor, respecta numarul de aur.
Numarul 13 in numerologie - este un numar negativ sau pozitiv? ... Unii oameni evita sa aiba de-a face cu acest numar, se incuie in casa in zilele de 13, nu cumpara nimic in 13 exemplare, evita scaunul cu numarul 13 la cinematograf si il considera malefic.
In unele judete, numarul insolventelor s-a diminuat simtitor, iar in altele a crescut usor. In acelasi timp, pe primele cinci luni ale anului, numarul firmelor noi s-a dublat sau chiar triplat in cateva zone, comparativ cu aceeasi perioada din 2011.
Calculul numarului care indica gradul de evolutie spirituala din incarnarea actuala Acest numar se poate afla adunand cifra zilei de nastere cu cifra lunii si cu ultimele doua cifre ale anului nasterii, rezultatul se va reduce la o singura cifra.
Lia Olguta Vasilescu, Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, a publicat pe Facebook urmatoarele precizari, privind masurile care vor aduce mai multi bani pentru milioane de romani:
In primele luni ale lui 2010, numarul angajatorilor doljeni depistati ca incadreaza personal fara forme legale a crescut cu aproape 120% fata de aceeasi perioada a anului 2008, cand nu aparusera inca primele semne ale crizei economice care avea sa loveasca Romania.
Contactul strategilor si plannerilor cu Internetul este de cele mai multe ori dur. Abundenta termenilor noi specifici domeniului, lipsa de echivalente cu publicitatea clasica si penetrarea pana de curand nesemnificativa a Internetului in randul populatiei faceau Internetul un mediu neprietenos si evitat de specialistii in publicitate.
Avantajul, folosit pentru modificarea Constitutiei USL are intre 55 si 57% in exit-poll-urile prezentate dupa alegerile parlamentare de ieri. Este cel mai mare scor obtinut de o formatiune dupa FSN care a avut 66% la alegerile din 1990.
Zvonurile ca taxa de poluare va creste incepand cu 1 ianuarie 2011 i-au facut pe doljeni sa dea buluc la RAR pentru a-si inmatricula masinile.
Dezvoltari si consecinte in vederea alegerilor locale si parlamentare din 2012 Anuntata alianta intre PSD si PNL, asa cum a fost ea anuntata de liderii celor doua formatiuni politice, pe criterii paritare atat la alegerile locale, cat si la cele parlamentare, va avea efecte deosebite asupra reprezentarii celor doua partide si asupra activului de partid social-democrat si liberal.
Electoratul a putut alege anul acesta, pentru prima oarã, un candidat in locul unei liste, insã pentru situaþia in care, de exemplu, un candidat nu obþine 50% plus unu din voturile din colegiu, repartizarea mandatelor se va face in funcþie de procentajul fiecãrui partid obþinut la nivel naþional.
Dosarele depuse de diversi agenti economici pentru obtinerea de fonduri SAPARD dau batai de cap angajatilor din cadrul Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit. Directorul Agentiei chiar s-a plans ca volumul de munca este mult prea mare in comparatie cu numarul de angajati de care institutia dispune.
Internetul la puncte fixe continua sa creasca Numarul de conexiuni de acces la internet la puncte fixe isi mentine ritmul de crestere din anii anteriori, in timp ce piata de telefonie fixa ramane constanta, conform datelor raportate de furnizori si publicate de ANCOM astazi in Raportul de date statistice privind piata de comunicatii electronice din Romania, pentru prima jumatate a anului 2013.
REZULTATE BACALAUREAT 2013 Adevaratul bilant de la Bac:
Reprezentantii DUBAI TOURISM (DCTCM) in Romania au declarat recent, cu ocazia uinei conferinte de presa, ca se asteapta la o crestere de cel putin doua cifre procentuale a numarului de romani ce vor alege Dubaiul ca destinatie de vacanta.
Siteul CE SPUN ASTRELE ne anunta ca 11 NOIEMBRIE 2018 este cea mai puternica zi din ultimii 100 de ani. Va invitam sa parcurgem impreuna argumentele pentru care numerologii considera ca 11 noiembrie 2018 este cea mai puternica zi din ultimii 100 de ani:
Astfel s-a derulat ziua de ieri pentru bucurestenii interesati de vot, pentru romani in general.
Anul 1990 - 63.000 de salariati, statul actionar majoritar. Anul 2006 - aproape 22.000 de angajati, actionari majoritari firme private.
google-analytics.com