Cautare

3222 de rezultate pentru "numar televisiune" (4.57 secunde)
Dar asa cum am vazut de la inceput, in primii doi ani aproape ca nu a existat niciun progres si atunci oamenii au inceput sa spuna ca Mecanismul nu a fost impus degeaba, ca el trebuie dus la indeplinire si s-a insistat in acest sens de catre un numar de state.
In plus, la nivelul colegiilor se atribuie un singur mandat candidatilor care apartin unui partid care a depasit pragul electoral de 5%, respectiv celui "care a obtinut cel mai mare numar de voturi valabil exprimate in colegiul uninominal".
Au trecut opt ani, tot PSD organizeaza alegerile, lipseste Octav Cozmanca, dar incidentele sunt intr-un numar mult mai mare. ... Incontestabil un numar mai mare de infractiuni decat in cei 22 de ani de alegeri locale libere si pentru acestea am avea urmatoarele explicatii:
"Romanii vor vota in numar mare la referendum" Sondajele de opinie ne spun ca romanii vor iesi in numar mare, la urne, cu ocazia referendumului, in timp ce Traian Basescu se va prezenta drept un personaj bun care se lupta cu fortele raului, comasate in jurul USL.
In perioada cand au indeplinit mandatul de presedinte, acestia au retrimis Parlamentului spre reexaminare un numar total de 127 de legi (Ion Iliescu - 39, Emil Constantinescu - 8, Traian Basescu - 78).
"Presedintele il desemneaza drept candidat pentru functia de prim-ministru pe reprezentantul propus de partidul politic, respectiv de alianta politica participante la alegeri care au obtinut cel mai mare numar de mandate parlamentare, potrivit rezultatului oficial al alegerilor.
Opiniile tuturor factorilor responsabili la nivel mondial arata clar ca, in lipsa unor actiuni si masuri energice, acest numar ar putea depasi 8 milioane anual in 2050.
A fost bine speculata de opozitie aceasta nemultumire a unui numar mare de romani. ... Era un numar de necunoscute atat de mare, incat nici macar o evidenta a flotantilor nu a fost facuta.
Asa cum ne explica directorul de cercetare al Grupului de Economie Aplicata (GEA), Liviu Voinea (foto), toti banii care circula in economia Romaniei sunt in numar de 15 miliarde de euro, ei fiind impartiti in numerar, depozite la vedere si depozite la termen.
La sfirsitul anului 2004, se inregistrau in Romania un numar de 2.216 intreprinderi cu activitate principala de telecomunicatii, cu un numar mediu de 46.354 salariati si un total al cifrei de afaceri de 10,958 miliarde lei noi.
Firmele romanesti mari poluatoare vor primi, imediat ce legislatia va fi implementata, un numar de certificate de emisii de gaze cu efect de sera, pe care le vor putea vinde, din 2007, in cazul in care cantitatea de dioxid de carbon emisa in atmosfera este sub nivelul aprobat de Ministerul Mediului.
Instrumentele de plata la distanta sunt cele de tip Internet-banking (plati interbancare prin Internet), home-banking (plati de acasa prin Internet) si mobile-banking (plati cu ajutorul telefonului mobil cu acces la Internet), si sunt in numar de 39.
Nu avem un numar de locuri puse la bataie, ci ne-am propus ca astazi sa ne facem o baza de date din care sa facem selectia.
Cu acest prilej, Mihai Daraban a precizat ca principalele noutati ale actualei editii a Topului Judetean al Firmelor este condensarea mai multor grupe si subgrupe din cadrul celor 6 mari domenii de activitate principala a firmelor, precum si faptul ca un mare numar de firme constantene s-au calificat si in Topul National al Firmelor, pe pozitii fruntase.
In hotararea aprobata de Guvern se prevede ca statul va suporta 50% din valoarea pretului de achizitie a unui numar de juninci cuprins intre 11 si 20 de capete, dar nu mai mult de 2.000 de lei pe cap de animal.
Locul sapte pe tara la Dinamica Comerciala BRD Craiova este situat pe locul sapte la nivel national ca Dinamica Comerciala (cel mai mare numar de clienti noi atrasi in ultimele 12 luni, cel mai mare numar de agentii deschise in ultimele 12 luni, cel mai mare numar de produse noi implementate).
Controalele facute recent de catre reprezentantii Primariei si cei ai societatii Apaterm la un numar de 37 de asociatii de proprietari din municipiul Galati, care in perioada iulie-septembrie 2006 nu au facut nici o plata in contul societatii, au scos la iveala o serie de deficiente care au fost scump platite de catre administratorii sau de presedintii asociatiilor.
Un numar de 15 inspectori ai Directiei Apele Romane Dobrogea Litoral si ai altor structuri similare din tara vor patrula in sezonul estival 2007 pe plajele din statiunile romanesti de la Marea Neagra pe ATV-uri, inarmati cu telefoane mobile si imbracati in uniforme.
Pentru a se adresa unui numar de clienti tot mai mare, bancile si-au diversificat din ce in ce mai mult ofertele.
Potrivit INS, sacrificarile de bovine si porcine au crescut in februarie fata de aceeasi luna din 2006, atat ca numar, cat si ca productie de carne rezultata.
google-analytics.com