Cautare

5866 de rezultate pentru "numar de telefon cotoara elena valeria" (3.12 secunde)
Corina Stoicescu) Intr-un interviu mai sincer ca oricand, Teo ne-a povestit despre relatia frumoasa pe care o are cu fiica ei, despre divinitate si opinii, dar si despre actul de eroism de a face in zilele noastre emisiuni de divertisment, de calitate.
Un adolescent de 16 ani a fost ucis cu sange rece, iar criminalul parea sa le scape anchetatorilor printre degete.
6,9 MILIARDE DE OAMENI SE AFLA IN PERICOL. CE POT PATI IN SPECIAL FEMEILE DIN CAUZA TELEFONULUI MOBIL Peste 6,9 miliarde de oameni si-au cumparat un telefon mobil Telefoanele mobile emit radiatii electromagnetice care au capacitatea de a distruge celulele din organism.
Alexandru Andries s-a nascut la 13 octombrie 1954 si nu are de gand sa se casatoreasca. Nu are nici telefon fix, nici mobil si nu-i plac nici evenimentele mondene, iar de imbracat il imbraca matusa sa, Victoria, care locuieste in Statele Unite ale Americii.
Peste 70.000 de soferi amendati pentru ca au vorbit la telefon in timp ce conduceau Peste 70.000 de soferi din toata tara au fost amendati, in acest an, de politisti pentru ca au vorbit la telefon in timp ce conduceau.
Senatorul Florinel Butnaru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Dar este de exemplu cazul persoanelor care vorbesc la telefon in timp ce se afla la volanul unui autoturism si care nu folosesc numeroasele posibilitati de a folosi telefonul la volan in siguranta.
Bucharest RUNNING CLUB (BRC), organizatorul celor mai mari evenimente de alergare stradala din Romania, anunta alergatorii ca in vederea obtinerii statutului de Bronze Label din partea IAAF (Asociatia Internationala a Federatiilor de Atletism), Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti trebuie sa intruneasca mai multe criterii, astfel ca regulamentul evenimentului a fost aliniat la standardele cerute de IAAF:
Numarul 13 in numerologie - este un numar negativ sau pozitiv? ... Unii oameni evita sa aiba de-a face cu acest numar, se incuie in casa in zilele de 13, nu cumpara nimic in 13 exemplare, evita scaunul cu numarul 13 la cinematograf si il considera malefic.
Cine si-ar fi imaginat duminica, 30 octombrie, seara, vazand-o pe Elena Udrea invitata la emisiunea lui Ion Cristoiu, de la Antena 3, ca „blonda de la Cotroceni“ va lansa o bomba care va face ca razboiul rece dintre Palatul Cotroceni si Palatul Victoria sa devina un razboi parjolitor?
Cine si-ar fi imaginat duminica, 30 octombrie, seara, vazand-o pe Elena Udrea invitata la emisiunea lui Ion Cristoiu, de la Antena 3, ca „blonda de la Cotroceni“ va lansa o bomba care va face ca razboiul rece dintre Palatul Cotroceni si Palatul Victoria sa devina un razboi parjolitor?
Publicistul Octavian Andronic publica pe AmosNews stenograma dialogului Basescu - Sarkozy de la Lisabona, pe care o puteti citi in continuare. 'Dupa efectuarea "fotografiei de familie", sefii de stat si de guverne coboara de pe podium, indreptandu-se spre salile alaturate.
Apicultorii Vasile si Elena Stan spun: Mierea de salcam este benefica pentru tuse si pentru plamani! Apicultorii Vasile si Elena Stan abia asteapta sa se reia targurile traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman. Pentru comenzi o puteti contacta pe Elena Stan la nr. de telefon 0727549338.
Trei moduri de a-ti face adresa de mail mai sigura Iata care sunt cele mai rapide moduri prin care sa te asiguri ca nu va putea nimeni sa intre pe contul tau de email.
Ministrul Turismului, Elena Udrea (foto), raspunde atacurilor impotriva sa, tot mai virulente cu cat se apropie campania electorala, cu aceeasi moneda.
In ultimele doua numere ale Cotidianului Replica de Constanta am sesizat neregulile inregistrate in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean, din momentul in care conducerea institutiei a fost preluata de Petrica Miu.
Un sef de stat responsabil si care vrea sa faca istorie se va inconjura numai de oameni credinciosi. Iar oamenii credinciosi sunt aceia care nu isi vor parasi niciodata seful si vor ramane alaturi de el chiar si dupa ce acesta a decazut din functia de conducere.
Locuitorii satului european Topesti se considera deja cetateni ai Europei, desi nu au drum asfaltat, gaze, apa curenta potabila sau canalizare, cei mai increzatori fiind membrii unei familii de luxemburghezi stabilita in zona.
Fostul consilier de stat la Cotroceni Elena Udrea si liderul PD, Emil Boc, au dansat intr-un club din Buzau in noaptea de dinaintea sedintei Colegiului Director al PD de ieri.
Elena Udrea participa la reuniunea PPE ca membra a delegatiei PD, alaturi de presedintele democrat, Emil Boc, presedintele executiv Adriean Videanu, secretarul general Vasile Blaga si vicepresedintii Sorin Frunzaverde si Anca Boagiu.
Razboiul dintre cele doua Palate isi joaca parca ultimele acte, iar potrivit deputatului PRM Gelil Eserghep, de doua zile liberalii lucreaza intens la un nou guvern, a carui componenta exclude Partidul Democrat. Pe de alta parte, premierul sustine, in continuare, ca nu vrea restructurarea guvernului.
google-analytics.com