Cautare

4607 de rezultate pentru "nr tel ilascu ion" (2.68 secunde)
- Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti Floreasca â€" tel: ... - Spitalul Clinic de Urgenta Universitar â€" tel:.021/601.24.00; ... Pantelimon â€" tel: ... Ioan â€" tel: ... - Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni tel:021/334.30.54;
Democratul Dan Carlan (foto) si peremistul Ilie Ilascu au fost la un pas de a se lua ieri la bataie in plenul Senatului in cursul dezbaterii motiunii Opozitiei intitulate „Guvernul face un cadou de Sarbatorile de iarna:
Toma Caragiu nr. 10, tel. ... 22 iunie 2018, - Muzeul Casa Domneasca, Brebu, tel. ... George Enescu, nr. 3, tel.
Festivalul International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti, intre 1 si 8 octombrie la Teatrul Ion Creanga La inceput de octombrie, Teatrul Ion Creanga aduce noi spectacole si aventuri gata de trait si de povestit mai departe, cu ocazia celei de-a XII-a editii a Festivalului International de Teatru pentru Copii 100, 1.000, 1.000.000 de povesti.
Senatorul Ilie Ilascu spune ca ar fi preferat varianta veche, tocmai ca sa nu existe suspiciuni in ceea ce priveste deconturile de acest tip. ... Eu nici nu am fost la vot, ca eram plecat din tara", a declarat cam suparat senatorul Ilascu.
Ilascu si romanii de langa el sunt eroi ai timpului nostru, dar parca nu prea ne pasa. ... Astazi ar trebui sa fie pus in libertate ultimul detinut din "lotul Ilascu".
De asemenea, Romania libera, fost organ al Frontului Democratiei si Unitatii Socialiste, apare la 23 decembrie 1989, iar printre colaboratori se numara Ion Pavelescu, Bogdan Ficeac, Emil Munteanu sau Marius Georgescu.
Ion Cristoiu spune despre Dosarul Revolutiei ca Regimul Ceausescu a fost reabilitat si ca istoria nu poate fi judecata penal (Autoare:
SFANTUL Ion 2018. In fiecare an, la 7 ianuarie, romanii sarbatoresc ziua Sfantului Ion (Ziua sfantului Ioan Botezatorul, Soborul Sfantului Prooroc Ioan Botezatorul, Inaintemergatorul Domnului). ... Potrivit tradidiilor, in ziua Sfantului Ion se incheie perioada Sarbatorilor de iarna, incepute de ziua Sf.
Listarea titlurilor TEL a fost poate cel mai important eveniment si cel mai asteptat in ultima parte a verii si, de asemenea, a adus cistiguri semnificative celor care au subscris in oferta.
CNTEE Transelectrica (TEL) a fost cel mai tranzactionat emitent, cu un rulaj de aproape 30 de milioane de lei. ... La nivelul inchiderii, de 28,1 lei, titlurile TEL inregistreaza o crestere de 12,4% fata de saptamina anterioara, cea mai buna evolutie din piata.
Monetariei, Nr. ... Florentin Cantaragiu (tel. 0744101022) pentru "Atelierul de pictat icoane pe lemn", Dan Marinescu (tel. 0745862063) pentru "Atelierul de tablouri din flori naturale", Cristina Vasilescu (tel. 0733051279) pentru "Atelierul de cadouri pentru Marii, Marini si Marioare" si Simona Vaduva (tel.
- De asemenea, Romania libera, fost organ al Frontului Democratieisi Unitatii Socialiste, apare la 23 decembrie 1989, iar printre colaboratori se numara Ion Pavelescu, Bogdan Ficeac, Emil Munteanu sau Marius Georgescu.
candidatul Partidului Democrat- Liberal, in persoana avocatului Ion Popescu, decan al Baroului de Avocati Constanta si vicepresedinte al Biroului Permanent Judetean al formatiunii sale, fata in fata cu fostul senator Nicolae Rahau, presedintele organizatiei judetene si candidat al Partidului Romania Mare. ... Ion Popescu: ... Ion Popescu: ... Ion Popescu: ... Ion Popescu:
Fostul presedinte Ion Iliescu a acordat un interviu postului "Radio France Internationale", pe tema proiectului de lege privind revizuirea Constitutiei, elaborat de Guvernul Boc in regim de "maxima urgenta", si pe care presedintele Basescu ar urma sa-l trimita Parlamentului, spre aprobare. ... fostul presedinte Ion Iliescu Reporter:
AMPress / Iliescu, atac la adresa lui Ion Cristoiu: ... Scoate doar bube, mucegaiuri, si noroi Fostul presedinte Ion Iliescu il critica dur pe jurnalistul Ion Cristoiu, despre care spune ca este un personaj plin de frustrari si de rautate. Iata textul publicat de Ion Iliescu, vineri, pe blogul sau:
De ce nu doreste Adrian Nastase sa candideze pentru presedintia PSD impotriva lui Ion Iliescu?
Stefan WAGNER - Cluj tel/fax: ... Elena AVRAM - Cluj tel: ... Maria GIURGIU - Cluj tel: 0264-552.740 mobil: 0744- 470.069
Astra va intalni in turul trei echipa slovaca Trencin, Pandurii dau piept cu Hapoel Tel-Aviv, iar Petrolul intalneste Vitesse Arnhem.
Pandurii si Petrolul au remizat in primele meciuri, acasa, 1-1 cu Hapoel Tel Aviv si Vitesse Arnhem, iar sansele lor de a trece de aceasta faza sunt reduse. ... Arbitrul italian Paolo Valeri va conduce meciul dintre Hapoel Tel Aviv si Pandurii Tg.
google-analytics.com