Cautare

14260 de rezultate pentru "nr tel fix stoian ion bucuresti" (6.46 secunde)
Fostul subprefect de Dolj, Ion Groza, a castigat sambata alegerile pentru presedintia organizatiei PNL Craiova cu peste 90% din voturile exprimate. ... Favorit pentru fotoliul de presedinte al organizatiei a fost, ca si la alegerile trecute, fostul subprefect de Dolj, Ion Groza.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat luni, ca demisia din partid a senatorului Ion Solcanu este regretabila. ... Senatorul PSD Ion Solcanu a anuntat sambata ca demisioneaza din partid, el acuzand faptul ca a fost marginalizat in filiala ieseana a PSD, de catre conducerea organizatiei.
FARCAS) In perioada de dupa 1968, ufologia din Romania a fost puternic influentata de personalitatea lui Ion Hobana (1931-2011). ... Intr-un interviu dat in 2010, Ion Hobana declara ca sunt doua tipuri de argumente pentru care a luat si ia si in continuare in serios studiul fenomenelor aerospatiale neidentificate:
SC Termoelectrica SA, in calitate de vanzator, cu sediul in bdul Lacul Tei, nr. 1-3, sectorul 2, Bucuresti, tel.: ... Actiunea se face in conformitate cu prevederile HG nr. 577/2002 - privind aprobarea Normelor metodologice de aplicare a OUG nr.
Concinnity Concept anunta lansarea primului sau fashion concept store, intr-un spatiu boem si primitor din inima Bucurestiului, pe strada Episcop Chesarie nr.8. ... CONCINNITY FASHION CONCEPT STORE este deschis de luni pana sambata, intre orele 08:00 "20:00, cu programare la tel. ... Episcop Chesarie nr.
De cateva zile se afla in Bucuresti si a intrat in febra pregatirilor pentru ziua ei de nastere.
Liderii democrat-liberali din Gorj asteapta reluarea negocierilor cu partenerii de guvernare, social-democratii lui Florin Carciumaru, desi recunosc ca au foarte putine in comun cu pesedistii, insa respecta deciziile venite de la Bucuresti.
Mircea Geoana, a carui relatie tensionata cu organizatia PSD Bucuresti dateaza de pe vremea candidaturii sale la Primaria Capitalei, cursa pierduta in fata lui Traian Basescu, s-a decis sa ingroape trecutul.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
NR. 270 din 22-aprilie-2010 Addenda la Istoria literaturii romane contemporane Gabriela Negreanu s-a nascut la 6 iulie 1947 la Bucuresti. ... In 1970 a absolvit Facultatea de Limba si Literatura Romana a Facultatii din Bucuresti.
Presedintele Ion Iliescu a declarat ca apreciaza gestul de a da bani pensionarilor care au participat, miercuri seara, la o intilnire cu el si cu o serie de lideri PSD, nefiind vorba despre "mita electoralaā€¯.
Debusolati si exasperati, membrii de partid au trecut la o revolta cvasi-generala impotriva lui Ion Popescu si a oamenilor sai, dar si impotriva Elenei Udrea, care da in aceste zile proba de foc a carierei sale politice.
'Insistenta lui Ion Iliescu in a promova teza "clarificarii ideologice a PSD", teza folosita, de regula, de domnia sa inaintea marilor schimbari interne, ne face sa credem ca iesirea la rampa a fostului presedinte al social-democratilor nu este deloc intamplatoare.
'Ion Iliescu a anuntat ca se va retrage din toate functiile pe care le detine in PSD. ... Daca cineva mai are nevoie de un sfat de la mine, asta e altceva", a spus Ion Iliescu.
Prima certitudine a alegerilor din 2004 si pe care nimeni nu putea s-o conteste inca inainte de primul gong al competitiei este ca finalul acestui an electoral incheie si perioada prezidentiala a lui Ion Iliescu.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat luni seara ca in ciuda diferentelor ideologice dintre PSD si PNL, se pot gasi platforme care sa adune abordarile liberale cu cele social-democrate si a adaugat ca "ideea cotei unice reprezinta o intelegere ingusta din partea unor liberali, care au promovat-o".
Cei doi sunt Eugen Costel Calinoiu - care vine de la Directia de Impozite si Taxe din cadrul Primariei Craiova, unde a detinut functia de director adjunct - si Ion Cupa, la Gorj, care a activat in judetul Mehedinti.
Tel maitre tel valet. Tare trebuie sa se simta bine impreuna. Deci, sa le facem o rezervatie. Boc cu ratustele de o parte si Lazaroiu cu Alba-ca-Zapada, de cealalta parte.
Ori de cate ori observati ca produsele cumparate nu sunt corespunzatoare calitativ, puteti reclama acest lucru la Protectia Consumatorului, la tel. 0800.080.999, sau la Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara pentru Siguranta Alimentelor, la tel.
Informatii suplimentare si inscrieri (in baza formularului de inscriere ce va fi transmis la cerere) pana pe 18.10.2007, la tel./fax: 0254/230717 si tel./fax:
google-analytics.com