Cautare

1377 de rezultate pentru "nr de telefon abonati" (7.31 secunde)
Compania UPC Astral a lansat ieri, la Galati, un Centru de Relatii cu Clientii care ar trebui saa satisfacaa toate exigentele actualilor sau potentialilor abonati.
Sute de miliarde de lei din fondurile europene au fost irosite pe sistemele de alimentare cu apa din judetul Dolj.
Astazi este ultima zi in care producatorii agricoli din tara mai pot solicita Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura (APIA), ajutoarele agricole in bonuri valorice, potrivit Ordonantei 65/2006.
RCS & RDS a introdus de ieri un nou pachet in grila de programe a serviciului Digi TV - "Pachetul Popular". De acum, noii abonati Digi TV pot urmari 34 de programe TV, pentru doar zece lei plus TVA, anunta site-ul www.smartnews.ro.
Dupa ce a incercat sa introduca o lege prin care scutea de datorii mai multe intreprinderi de stat, considerate "gauri negre" ale economiei, acum se doreste favorizarea unui singur agent economic din domeniul comunicatiilor.
Aproximativ 80% dintre romani sunt abonati la servicii de televiziune prin cablu, Romania detinand astfel cea mai mare rata de penetrare a televiziunii prin cablu din Balcani.
Operatorul de telefonie fixa RomTelecom analizeaza posibilitatea achizitionarii unor firme care ofera servicii de conectare la Internet in diferite cartiere, a declarat ieri directorul coordonator de servicii de infrastructura al companiei, Victor Voicu, citat de Mediafax. "Exista preocupare pentru a achizitiona retele de cartier.
Caietul Fermierului va trebui sa fie completat zilnic de cei care detin una, doua vaci si vând lapte, în timp ce fermierii care comercializeaza peste 5.000 kg/an trebuie sa înscrie produsele lactate vândute si echivalentul de lapte folosit în obtinerea lor, pe baza unei formule.
Caietul Fermierului va trebui sa fie completat zilnic de cei care detin una, doua vaci si vând lapte, în timp ce fermierii care comercializeaza peste 5.000 kg/an trebuie sa înscrie produsele lactate vândute si echivalentul de lapte folosit în obtinerea lor, pe baza unei formule.
ROMTELECOM, compania care a detinut ani de zile monopolul pe piata telefoniei fixe, vrea sa se schimbe la fata. Noul boss al operatorului român de telefonie, Yorgos Ioannidis, anunta modificari substantiale ale strategiei prin care ROMTELECOM intentioneaza sa-si recâstige clientii.
Numarul total al conexiunilor care permite accesul la Internet a ajuns aproape de 5,8 milioane, inregistrand in 2007 o crestere de 76% fata de finalul anului 2006, iar numarul conexiunilor de acces dedicat a atins valoare de 2,1 milioane, a declarat joi prersedintele ANRCTI, Dan Georgescu.Raportul Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) arata ca in numarul de conexiuni pentru acces dedicat la Internet in banda larga ponderea cea mai mare de aproape 55% o detin in continuare conexiunile prin cablu UTP/FTP, urmate de conexiunile prin cablu coaxial 22% si de cele furnizate prin intermediul tehnologiei xDFL 17%, care insa au inregistrat cea mai insemnata crestere anuala de peste 270% fata de sfarsitul anului 2006.O usoara crestere s-a inregistrat si in sectorul telefoniei, unde, comparativ cu un an in urma in decembrie 2007 numarul total de linii de cces la servicii de telefonie fixa a crescut cu 1,4%, ajungand la un total de 4,26 milioane dintre care 1,22 milioane instalate de furnizori altenativi.
Posibilitatea de tarifare a apelurilor primite nu este exclusa, dar deocamdata aceasta metoda este privita cu reticenta, a declarat, vineri, la o conferinta de presa, presedintele Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI), Dan Georgescu."Modelul 'Bill and Keep' se bazeaza pe acordul bilateral intre operatori, care decid sa nu perceapa costuri pentru interconectare.
Electrica SA a decis sa externalizeze serviciul de citire a contoarelor pentru cele trei filiale de distributie a energiei electrice, ramase inca in proprietatea statului:
"Alesele " sunt SC Alt Univers 2002 SA si SindServ SA, infiintate de sindicatele Electrica Societatea Electrica SA a organizat, in urma cu mai bine de o saptamana, o licitatie prin care activitatea de citire a contoarelor a fost oferita pe tava unor firme controlate de sindicate.
Desi Comisia Europeana a tunat si fulgerat inca de acum doua saptamani, romanii vor trimite SMS-uri ieftine in regim roaming, doar atunci cand vor dori asta si operatorii de telefonie mobila. Cei care au abonati in Romania, de exemplu, nu se grabesc sa-si modifice tarifele.
Compania Romtelecom a castigat licitatia pentru acordarea unei licente nationale de comunicatii mobile in benzile de frecvente 410-415/420-425 MHz, cu o oferta siperioara celor facute de NetPoint (controlata de RCS&RDS), Saudi Oger (actionarul Telemobil, operatorul retelei Zapp Mobile) si Tactical Networks AS, un fond de investitii ceh sustinut de producatorul chinez de echipamente de telecomunicatii ZTE.
Prima încercare a municipalitatii din Banie de a epura piata drumarilor abonati la vistieria publica a esuat.
Orange Romania, Vodafone Romania, Cosmote Romania si Telemobil au investit, incepand cu anul 1997, aproximativ patru miliarde de euro, din care 350 milioane de euro pentru licentele operate, GSM si 3G, potrivit datelor Asociatiei Operatorilor Mobili din Romania (AOMR).
Compania de apa "Oltenia" si-a scos perso­nalul TESA la recuperat debite si a descoperit bransari ilegale. Administratorul retelei de apa a orasului are de recuperat 12 milioane de lei de la craioveni.
Grupul american media News Corporation, condus de Rupert Murdoch, a inregistrat o pierdere anuala de 3,4 miliarde de dolari, avertizand ca urmatoarele luni vor fi si mai dificile, in pofida semnelor pozitive de pe piata de publicitate, transmite AFP.
google-analytics.com