Cautare

3744 de rezultate pentru "lista scoli postliceale acreditate" (2.87 secunde)
Spre deosebire de alegerile anterioare, scrutinul nu mai este de lista, ci uninominal, deputatii si senatorii fiind alesi in colegii uninominale potrivit principiului reprezentarii proportionale.
Sistemul actual de obtinere a mandatelor de parlamentari (identic pentru consilieri comunali, orasenesti si judeteni) se bazeaza pe considerarea judetului si a municipiului Bucuresti ca o singura circumscriptie si pe votul pe lista de partid.
Urmatorii pe lista au fost Mihai I, Carol II, Emil Constantinescu situandu-se in coada clasamentului. ... PD-ul se apropie insa tare din urma cu un capital de incredere de aproape 29%, datorat tinerilor (25-55 de ani) din mediul urban si persoanelor cu studii postliceale si superioare.
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit primeste cereri de finantare pentru proiecte SAPARD vizand investitii in silvicultura si achizitionarea de echipamente pentru laboratoare sanitar-veterinare, desi aceste programe nu au fost inca acreditate de UE, anunta un comunicat al agentiei.
Noul Cod Fiscal nu mai contine sintagma "activitati cu scop caritabil" si introduce in schimb formularea "furnizarea in nume propriu sau in parteneriat de servicii sociale, acreditate in conditiile legii".
Formularul 224 se refera la "Declaratie privind veniturile sub forma de salarii din strainatate obtinute de catre persoanele fizice care desfasoara activitatea in Romania si de catre persoanele fizice romane angajate ale misiunilor diplomatice si posturilor consulare acreditate in Romania", de catre persoanele fizice care isi desfasoara activitatea in Romania si obtin venituri sub forma de salarii din strainatate, precum si de catre persoanele fizice romane angajate ale misiunilor diplomatice si ale posturilor consulare acreditate in Romania.
- Asociatia Romana a Bancilor Acreditate de Celule Stem la aniversarea unui an de la infiintare saluta o premiera medicala absoluta pentru Romania:
1/2011, studentii inmatriculati la forma de invatamant cu frecventa - licenta, master, doctorat - in institutiile de invatamant superior acreditate, indiferent de varsta, beneficiaza de gratuitate la transportul feroviar intern, se precizeaza in actul normativ mentionat.
Consiliile locale si judetene se vor alege pe circumscriptii electorale, pe baza scrutinului de lista, potrivit principiului reprezentarii proportionale. ... Stampila cu mentiunea "Votat" se va aplica in interiorul patrulaterului care cuprinde lista de candidati sau numele candidatului preferat de alegator.
La aceasta editie, au participat peste 315.000 de elevi, din clasele 0-8, de la 687 de scoli care au primit planse, din cele 19 orase in care Carrefour isi desfasoara activitatea:
Consiliile locale si consiliile judetene se aleg pe circumscriptii electorale, pe baza scrutinului de lista, potrivit principiului reprezentarii proportionale.
Conform legii, dupa demisia lui Muntean, care se afla in stare de incompatibilitate cu functia de deputat, ar fi trebuit validat urmatorul candidat de pe lista parlamentara comuna a Aliantei D.A.
O lista comuna UDMR-László Tökés ar creste sansele de reprezentare a maghiarilor la Bruxelles. ... Presedintele UDMR, Markó Béla, a declarat ca UDMR mentine oferta pentru o lista comuna cu László Tökes la PE.
Conducerea PSD Cluj a dat, duminica, publicitatii, lista provizorie a candidatilor filialei pentru alegerile parlamentare "care vor sa intre in cursa electorala sau care sunt doriti de membri", prin acestia numarandu-se si fostii lideri demisionari, Ioan Rus, Vasile Puscas si Vasile Dancu.
Decizia conducerii PNL privind ordinea pe lista partidului pentru Parlamentul European a starnit nemultumiri printre cei care nu au prins locuri eligibile sau care au fost exclusi - Daniel Daianu, Adrian Cioroianu, Adrian Ciocanea sau Ioan Timis.
Daca PNL merge in Parlamentul European fara Daniel Daianu si Adrian Cioroianu, PD-L a decis ieri ca Theodor Stolojan sa fie in fruntea listei de candidati, el fiind urmat de Monica Macovei, iar marea dilema in PSD a fost daca Lavinia Sandru va candida sau nu pe listele partidului.PNL si-a decis ieri candidatii la europarlamentare, Daniel Daianu si Adrian Cioroianu nefiind pe lista.
- Demararea unei actiuni in instanta pentru obligarea Guvernului, Ministerului Sanatatii si Casei Nationale de Asigurari de Sanatate sa actualizeze lista medicamentelor compensate;
"Au venit si au spus ca exista sesizari de la cateva scoli - Lipnita, Adamclisi, Liceul Blaga…”, a precizat Petrica Miu care, de asemenea, a adaugat, referitor la Paloma Petrescu, ca aceasta a fost schimbata de la conducerea ISJ Constanta pentru ca a facut "politica in scoli”.
Limba bulgara a devenit obligatorie in scoli si biserici. ... Se predau optional cateva ore de limba vlaha in unele scoli.
Conflictul a evoluat spre distrugeri de scoli si biserici, arderea cartilor in limba romana, terorizarea populatiei romanofone, chiar cu concursul autoritatilor turce locale. ... In 1926 a permis predarea unor ore de limba romana in scolile albaneze, dar a conditionat deschiderea unor scoli romanesti de cererea comunitatilor aromane.
google-analytics.com