Cautare

3432 de rezultate pentru "informatii" (4.12 secunde)
La rubrica INFORMATII UTILE de pe site-ul www.corectbooks.com gasiti informatii privind modalitatile de plata. ... La rubrica INFORMATII UTILE de pe site-ul www.corectbooks.com gasiti informatii privind modalitatile de plata.
In plus, utilizatorii vor gasi informatii utile din sistemul sanitar si interviuri cu povesti de succes din sistemul sanitar.
Un centru regional in America de Sud ar putea colecta informatii cu privire la cazurile OZN si ar putea disemina date intre membrii sai. ... S-ar obtine informatii mai precise cu privire la forme, culori, manevre, traiectorie, comportament etc.
Dovezile se inmultesc si multe informatii clasificate au ajuns la publicul larg. ... Toti ochii sunt atintiti spre Moscova si Washington, dupa ce Vaticanul si NASA au lasat sa se inteleaga ca detin unele informatii concludente.
Pentru mai multe informatii vizitati www.fundatiaorange.ro Scurta descriere a proiectelor castigatoare - editia 2015-2016: ... (186.150 lei) Asociatia Nationala a Interpretilor Autorizati in Limbaj Mimico-Gestual cu proiectul Acces la informatii pentru persoane cu deficiente de auz.
Creierul omului, saturat de informatii, isi reduce capacitatea de concentrare, avertizeaza Francetv.info. ... El spune ca avem niste mecanisme in creier cu ajutorul carora acest organ, asaltat de informatii, isi permite sa ia cate o pauza.
Claudiu Saftoiu, seful de numai cinci luni al Serviciului de Informatii Externe, dupa o audiere ultrasecreta, devenita in mod misterios publica, si-a dat demisia.
Despre ceilalti sase nu sunt informatii certe, o parte ar fi la Terapie intensiva, altii ar fi decedati, lipsesc informatiile certe.
Parlamentarii cu certificate de securitate intampina "reticenta, lipsa de incredere si de transparenta" din partea unor institutii de securitate cand solicita, in baza legii, informatii clasificate, se arata intr-un raport elaborat de Fundatia Eurisc si Comisia de aparare a Camerei Deputatilor.
Senatorul PSD George Maior a declarat ca Biroul Permanent National al partidului va discuta varianta social-democrata a legilor sigurantei nationale, care prevede, printre altele, existenta unei singure comisii parlamentare de control pentru toate Serviciile de informatii.
Medicina militara, am lucrat la Spitalul Militar, am ajuns pana la functia de sef laborator, moment in care am fost selectionat si ulterior incadrat la Directia de Informatii a Armatei, respectiv Serviciul de Spionaj Militar.
Dar poate ca in privinta organizatiilor locale a fost de vina propagarea cu intaziere a anumitor informatii sau faptul ca democratii nu au vrut sa cada in vreo capcana.
Cu ocazia aceleiasi intalniri cu presa, Mircea Banias a facut referire la anumite informatii aparute in presa, potrivit carora s-ar fi intalnit, in urma cu o saptamana, la hotel Marriott, cu afaceristul Costel Chicheanu, cu Gigi Becali, cu fostul sef al FPS Constanta, Ovidiu Furnica si cu Tanase Barde.
• 6 nov 2008 - Directorul Serviciului de Informatii si Securitate din Republica Moldova, Artur Resetnicov, face o vizita oficiala la Bucuresti, la invitatia directorului SRI, George Cristian Maior, discutiile axandu-se pe dimensiunea strategica a procesului de transformare a serviciilor de informatii.
Suntem autoritate nationala pentru introducerea sistemului integrat de informatii.
Diplomatul roman a fost arestat la Moscova in timp ce incerca sa obtina de la un cetatean rus informatii clasificate de natura militara Serviciile secrete ruse, FSB, au arestat un diplomat roman acuzat de spionaj, relateaza AFP.
Nu se multumea doar sa primeasca informatii care rezultau din ascultarile cu mandat care se faceau, dar influenta chiar numiri de sefi la nivel judetean, la nivel de sectii, in SRI.
Cea de ofiter sub acoperire al Serviciului de Informatii Externe, Directia "C" Contraspionaj Extern. ... Aceea de ofiter acoperit al Serviciului de Informatii Externe. ... Cristian Diaconescu, low-profile in PSD Este greu de spus cu ce se ocupa in Serviciul de Informatii Externe Cristian Diaconescu.
- aparusera informatii contradictorii, care au indicat ca nu exista o cale de comunicare concreta intre IPJ Constanta si IGP.
In primul rand, sa va spun cat de important este ca si specialistii Ministerului Apararii Nationale, alaturi de cei ai Serviciului Roman de Informatii, ai Serviciului de Informatii Externe, ai celorlalte servicii de specialitate, sa participe in ceea ce este un alt domeniu in care Romania devine un lider regional, si anume CyberSecurity.
google-analytics.com