Cautare

16106 de rezultate pentru "imformatii despre factura" (2.96 secunde)
In studiul sau BUCURESTI - UN ORAS INTRE EST SI VEST, regretata cercetatoare Dana Harhoiu vorbeste despre acest martiraj al propriei noastre memorii urbane.
Academiile fiecarui stat in care traiesc sustin propria teorie despre originea aromanilor:romani, macedoneni romanizati sau greci latinofoni. ... Va propunem in paginile urmatoare o discutie despre originea aromanilor si despre cauzele crizei lor identitare, fara pretentia de a gasi elixirul.
- Poti sa spui orice despre mine, dar scrie-mi numele corect György Frunda: ... "Poti sa spui orice despre mine, dar scrie-mi numele corect". ... - Stimate coleg, nu ai inteles ca e vorba despre o alta filozofie de abordare a unui act normativ.
Matei 5-7, Luca 6, 20-49), invatatura Sa despre Imparatia cerurilor, despre pocainta, despre botez, despre iertarea pacatelor ca pregatire pentru a dobandi Imparatia lui Dumnezeu si viata vesnica, iar spre sfarsitul activitatii Sale publice, Iisus le-a vorbit ucenicilor despre Patimirile Sale, despre moartea si Invierea Sa din morti, despre iubirea Sa jertfelnica daruita lor si celor ce cred in El, mai ales prin Sfanta Euharistie, despre trimiterea DuChului Sfant ca Mangaietor al lor, dupa Inaltarea Sa la cer, dar si despre necazurile sau suferintele pe care ucenicii le vor intampina din partea lumii pentru ca predica Evanghelia Sa si cheama popoarele la mantuire.
Kinsey - O poveste despre schimbarea mentalitatilor (Continuare) Ca si Condon, Neeson s-a intalnit cu cativa dintre colegii lui Kinsey, sperand ca astfel sa inteleaga mai bine gestica acestui om, manierismele sale din viata de zi cu zi.
Prezentam prima parte a discursului primarului Capitalei, Sorin Oprescu, despre platforma sa program, sustinut Joi: ... se vorbeste putin despre viata de zi cu zi a oamenilor, dar in schimb se minte cu nonsalanta, in incercarea de a manipula opinia publica.
Este singurul proiect de online cu experimente sociale cu si despre romani care a intrat on air, la Gold FM. ... Asta spune tot despre analizele lor medicale, dar si despre factura lor umana, a spus Gabi in emisiunea #peRomaneste.
Iar aici nu vorbim doar despre casa in care locuim, ci despre oricare loc in care petrecem o parte insemnata a vietii noastre, cum ar fi de exemplu firma sau institutia la care lucram. ... In acest caz, numarul casei ofera indicatii despre o lectie neasimilata in trecut.
Este vorba acum despre o benzinarie "rulata" pe acte in familie, ocazie cu care i-a crescut pretul de aproximativ zece ori, suficient cit sa-i aduca lui Mimitel o returnare de TVA de peste 5,5 miliarde de lei.
Digi 24 - Traian Basescu despre Schengen: ... Seful statului a acuzat guvernantii ca actioneaza in functie de interesele de partid si a avertizat presa sa iasa din "capcana marii dezbateri despre Constitutie si despre reorganizarea teritoriala".
Nu sunt un sustinator a unor astfel de solicitari dintr-un singur motiv, Bradisteanu ar fi trebuit sa salveze pacientii romani care mergeau la Floreasca, dar nu despre acest aspect vreau sa discut aici. ... De asemenea domnul Basescu a sugerat Guvernului sa plateasca factura medicala.
Adevarul despre investitiile Guvernului Boc Saptamana trecuta premierul Emil Boc ne prezenta bugetul Romaniei pentru anul 2012, un buget pe care il caracteriza drept "responsabil" si de "consolidare a cresterii economice". ... Cred ca a sosit momentul sa spunem adevarul despre "marile" investitii ale Guvernului Basescu-Boc.
Sef al santierului arheologic (inclusiv al acelor lucrari de suprafata despre care Beatrice Cauuet afirma ca "au fost incheiate prematur") a fost desemnat... ... Referindu-se la proiectul RMGC, arheologul francez spune ca, initial, nu a avut cunostinta despre amploarea lui.
Ultima oara, David Cameron a scris in The Sun despre reforma in sistemul de ajutor social. ... Ziarele epocii victoriene si-au luat ca prima sarcina sa ofere cititorilor informatii complete si precise despre subiecte de interes public.
Fie ca este vorba despre piese de factura bop/hard bop ori cool ca Donna Lee (Charlie Parker), Giant Steps (John Coltrane), Waltz For Debbie (Bill Evans), despre bossanove precum More Than Yesterday (Oscar Castro Neves), Modinha (Antonio Carlos Jobim), You Must Believe In Spring (Michel Legrand), One Note Samba (Antonio Carlos Jobim), despre piese de tenta latino ca From Within (Michel Camilo), Spain (Chick Corea), despre balade sau alte piese mai putin clasificabile stilistic, cum sunt Ceora (Lee Morgan), My Song (Keith Jarrett), See The World (Pat Metheny), Curumin (Cesar Camargo Mariano), persista in auz o reconfortanta distinctie, o acuratete a exprimarii muzicale concretizata intr-o imagistica sonora policroma, iradianta.
Cristian Popescu a murit acum 20 de ani, la 21 februarie 1995, lasand in urma sa cateva poeme pe care nu le mai citeste nimeni si cateva marturii despre nebunie.
Dosarul Dragnea, fara sa vorbim despre dosar Liviu Dragnea imi e la fel de simpatic ca si hepatita, iar "marele sau proiect" de regionalizare imi provoaca, mai degraba, ingrijorare.
"Ca sa fie asa cum spune el, ar fi trebuit sa avem un contract de publicitate in baza caruia sa-i viram banii si sa primim o factura, ceea ce nu e adevarat.
Scriitoarea a vorbit despre noile realitati ale Europei, despre imigranti si datoria de a fi oameni, despre caderea Imperiului Roman si pierderea credintei Europei in ea insasi. ... - Poate duce excesul de corectitudine politica la o disparitie a civilizatiei de factura occidentala?
Asta imi aminteste de o vorba a lui Mircea Dinescu care spunea despre Ceausescu ca atunci cand oamenii nu pot intra in istorie incearca sa intre in geografie. Este ridicol daca despre asa ceva este vorba.
google-analytics.com