Cautare

4058 de rezultate pentru "gigi radoi strada evlia celebi timisoara" (3.47 secunde)
Un prim mare incendiu a aparut in Timisoara, dupa ce FRF, la indicatia FIFA, a taiat sase puncte din clasament in dreptul lui "Poli", "FC" sau cum s-o numi echipa violeta, care poarta ilegal culorile.
In zona blocurilor 11B, 11C de pe strada Fagului sint in jur de 15 ciini agresvi.
Deci, traficul se va inchide pe principala artera a orasului, de la intersectia bulevardului Nicolae Titulescu cu strada Filantropiei si pana pe Calea Bucuresti, la Universitate", a declarat Teodor Sas, viceprimarul Craiovei.
Mirel Radoi, antrenorul Stelei, a demisionat, duminica, dupa ce echipa sa a pierdut meciul cu Astra Giurgiu cu 1 la 0, gol primit in minutul 95. ... Indiferent ce se intampla, decizia era luata, a declarat Radoi.
Prietena ei cea mai buna, Madalina Apostol, s-a logodit cu milionarul Nick Radoi. ... Prietena Monicai Gabor s-a apropiat din ce in ce mai mult de milionarul Nick Radoi, de care o lega o frumoasa prietenie pana atunci.
Dupa cinci zile de la aceasta greva se va declansa greva generala care va opri activitatea metroului in intervalul orar 4.00-19.00, a declarat Ion Radoi liderul Uniunii Nationale a Sindicatelor Libere Metrou.
Presedintele organizatiei sindicale, Stefan Frunza, ne-a declarat ca liderul Conventiei Nationale a Sindicatelor Transportatorilor, senatorul Ion Cornel Radoi, va face ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, o interpelare referitoare la faptul ca la AFDJ nu se respecta prevederile contractului colectiv de munca de la nivel de ramura Transporturi.
Pentru cei care nu mai au vie in memorie tragedia de la Medgidia, reamintim ca, in data de 30 iulie 2008, la punctul de lucru al invinuitei SC Lafarge Ciment Romania SA din Medgidia a avut loc un accident de munca soldat cu decesul instantaneu al victimelor Nicolae Bosneag si Mircea Radoi.
Mirel Radoi anunta in conferinta de presa premergatoare meciului cu Anglia ca echipa Romaniei nu stie sa joace la egal si ca va ataca inca de la fluierul de start al arbitrului, iar elevii sai s-au tinut de cuvant.
"E parerea lui Radoi ca nu avem fata de Mondial" "Am strigat si eu ca striga toata lumea. ... Mirel Radoi a rafubnit!
Mirel Radoi a avut un mesaj dur pentru Ciprian Marica, dupa ce fostul international i-a cerut demisia. ... El a declarat ca nu are nimic personal ca Radoi, dar ca acesta trebuie sa isi asume si sa plece de la carma echipei nationale.
Becali vinde echipa Fostul mare antrenor Anghel Iordanescu anticipeaza o retragere a lui Gigi Becali din fotbal, in cazul in care UEFA va exclude echipa din Liga Campionilor.
Steaua e campioana, Gigi e la puscarie! ... Copos a renuntat la Rapid, Borcea a renuntat la Dinamo iar Gigi Becali a ajuns la puscarie, disparand din peisajul fotbalistic.
Oficial, Gigi Becali s-a facut de rasul natiunii. ... de rahat, mai nea Gigi.
Gigi Becali intra in cursa pentru prezidentiale. ... Gigi Becali apreciaza ca are mari sanse sa intre in turul doi daca Traian Basescu nu va candida. ... Cred ca pot bate PNL-ul, adica pe Crin Antonescu", a declarat Gigi Becali.
Gigi Becali, la primele infractiuni in calitate de "liberal" (Autor: Bogdan Tiberiu Iacob) Conducerea PNL se va afla miine in fata unei decizii aproape istorice, aceea de a permite oierului-miliardar Gigi Becali sa intre sub culorile partidului Bratienilor si sa candideze intr-un colegiu bucurestean pentru Parlament.
Cearta pe bani intre Dan Diaconescu si Gigi Becali. ... Omul e nebun Dan Diaconescu sustine ca Gigi Becali ii datoreaza bani si chiar are o factura pentru aceasta datorie.
Veste uriasa pentru Gigi Becali! ... "O sa fie invoit cateva zile" Gigi Becali se pregateste din nou sa iasa din inchisoare. Mama lui Gigi Becali il asteapta pe fiul ei acasa in luna august pentru cateva zile. ... mai ai rabdare?", a spus mama lui Gigi Becali, pentru Romania TV.
Bipezii romani il considera pe Gigi Becali cel mai tare om din Romania. ... Fara discutie, Gigi ar fi castigat detasat, nu numai la categoria "cel mai tare", ci si la categoria "cel mai reprezentativ". ... Nu e de mirare ca, in loc de eroi, il avem pe Gigi.
Pe langa DVD-urile cu transferurile ratate Pinto si Armenteros, stapanul din Ghencea a dat si peste unul cu filmul "Pe aripile vantului" si deodata l-a izbit in istetime gandul ca Clark seamana cu Gigi.
google-analytics.com