Cautare

763 de rezultate pentru "florea ana" (4.73 secunde)
Radu Dan Florea, patronul firmei Tech Safety din Targu Jiu si fin al senatorului PSD Catalin Voicu, cel care figureaza in stenogramele aparute in presa, este un abonat al fondurilor publice.
Daniel Florea vorbeste despre planurile din sector, cand vor fi montate camere de supraveghere in intersectii si parcuri si cu ce va schimba Vanghelionul (Autor:
Week-end-ul care tocmai s-a incheiat l-a prins pe democrat-liberalul Daniel Florea (foto), fost candidat pe un colegiu uninominal la Constanta pentru Parlamentul Romaniei, in prezent consilier al ministrului Transporturtilor, Radu Berceanu, la malul marii.
Agresorul ar fi Mihai Florea (25 ani), fost ciclist si o prezenta constanta la concursurile de profil.
Potrivit rechizitoriului, George Copos - patron al echipei Rapid, actionar la firmele Ana Electronic, Ana Group, Ana Hotels, Ana Pan, Ana Teleferic, Ana International, Ana Imep si Switel Corporation - este acuzat de o frauda de peste un milion de euro.
Patronul clubului de fotbal Rapid, al holdingului ANA, cu afaceri in turism, imobiliare, electronica etc, fost senator si chiar vicepriministru al Romaniei, George Copos (foto), se afla acum in pragul falimentului.
Anca Florea, fosta prezentatoare a emisiunii Revista presei de la Antena3, realizeaza, din 8 martie, un talk-show la Realitatea FM. ... La inceputul lunii iulie 2010, managementul postului Antena 3 a scos din grila postului "Revista presei" realizata de Anca Florea.
M-am trezit dimineata cu dorinta de a-mi deschide un restaurant", a declarat Mihaela Florea, administratoarea restaurantului Queen. ... Am preluat sase angajati, dar între timp am completat echipa pâna la 22 de persoane", a precizat Mihaela Florea, care a explicat ca va continua sa investeasca în aceasta afacere:
M-am trezit dimineata cu dorinta de a-mi deschide un restaurant", a declarat Mihaela Florea, administratoarea restaurantului Queen. ... Am preluat sase angajati, dar între timp am completat echipa pâna la 22 de persoane", a precizat Mihaela Florea, care a explicat ca va continua sa investeasca în aceasta afacere:
Firma "Royal Vermont Romania" SRL nu renunta la ceea ce sustine ca ii apartine - portul turistic din zona Belona din Eforie, in prezent administrat si folosit de fostul vicepremier George Copos, prin "Ana Hotels".
Nascuta la Bucuresti, spadasina Ana Maria Branza, vicecampioana olimpica la Beijing, declara cu mandrie ca la Craiova, orasul in care a venit in urma cu 14 ani sa practice scrima, se simte ca acasa.
Ana Munteanu, Andrada Cretu, Meriam Jane Ndubuisi si Zsuszana Cerveni au concurat pentru marele premiu. Castigatoarea sezonului 7 Vocea Romaniei - marele premiu de 100.000 de euro - este Ana Munteanu. Concurenta lui Smiley la Vocea Romaniei 2017, Ana Munteanu are 16 ani, este din Chisinau.
Ana Birchall nu mai figureaza printre candidatii PSD la alegerile parlamentare. ... Presedintele PSD sustine ca Ana Birchall a renuntat la candidatura. ... Este vorba si despre Ana Birchall, care s-a retras din motive pe care dansa le poate explica", a anuntat presedintele PSD.
Invitatii la ziua artistei nu i-au adus cadou, ci au donat o anumita suma de bani direct in contul deschis pentru cazul fetitei Ana Bucur, aflata acum la Tel Aviv pentru tratament si operatie.
In acelasi timp, Nicolaescu a precizat ca "relatia de colaborare cu PD Mures s-a deteriorat in ultima vreme" (facand referire la inlocuirea conducerii filialei cu echipa primarului Targu Muresului, Dorin Florea - n.r.) si a apreciat ca la nivelul judetului Mures situatia prezenta este de "nefunctionare totala a Aliantei".
PRM cere revocarea lui Gheorghe Florea din functia de presedinte al BEC, a anuntat vineri intr-o conferinta de presa presedintele partidului, Corneliu Vadim Tudor. ... Vadim Tudor sustine ca presedintele BEC, Gheorghe Florea, ar fi "furat" tragerea la sorti.
Judecatorul Robert Florea a fost internat in spital, existand posibilitatea ca acesta sa fie inlocuit in urma unei noi trageri la sorti efectuate de presedintele Tribunalului Galati.
Consiliera PDL Ana Gheorghe i-a reprosat primarului Antonie Solomon ca are limbaj de puscarias si ca vrea sa privatizeze RAT-ul si Salubritatea Sedinta de ieri a legislativului local a fost scena unui scandal ca la usa cortului, initiat de consiliera locala PDL Ana Gheorghe.
Regina Ana a fost inmormantata in noua catedrala de la Curtea de Arges Regina Ana a fost inmormantata, sambata, in Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala, ridicata in vecinatatea manastirii de la Curtea de Arges.
"Am cunoscut-o pe Ana atunci cand a acceptat sa discute cu mine contra unei sume de bani. ... Ana era o tanara draguta, inocenta, care statea in lenjerie intima in fata camerei si vorbea intr-o engleza impecabila.
google-analytics.com