Cautare

133 de rezultate pentru "ene pompiliu" (3.23 secunde)
"Cererea de apartamente de lux, mai ales catre clientii care doresc asemenea oferte, se indreapta mai ales catre zonele centrale si ultracentrale ale Bucurestiului", a declarat Pompiliu Simion, broker de consultanta imobiliara.
Potrivit paginii de internet a RASDAQ, Jiul SA are un capital social de 3,3 milioane de lei, din care 73,73% este detinut de Pompiliu Selea, omul de incredere al ministrului transporturilor, Radu Berceanu, iar restul de 26,27 revine altor actionari.
Printre clientii lui Berceanu se afla Pompiliu Selea, care a beneficiat din partea sa de un împrumut de 200.000 de euro, cu care a cumparat actiuni la Jiul SA.
Incidentul a avut loc chiar in momentul in care ministrul Economiei, Adriean Videanu, alaturi de directorul Nuclearelectrica, Pompiliu Buduran si delegatia jurnalistilor se aflau la cantina Centralei.
La multi ani, Daniela Toma, redactor muzical, Ionela Gherghe, redactor muzical, Pompiliu Demetrescu, redactor cultural, Simona Bautoru, redactor stiri, Ana Maria Obada, redactor stiri, Mihai Cojocaru, redactor muzical, Cristi Barbu, redactor muzical, Ionut Lazar, redactor muzical, Dragos Otal, director!
Primarita din Cernavoda se incapataneaza sa revendice aceasta taxa, in conditiile in care Ministrul Economiei, Adriean Videanu, si Pompiliu Buduran, directorul general al Nuclearelectrica, au declarat ca nu sunt de acord cu planurile edilului constantean.
Fotbalistul a fost consultat de medicul echipei nationale, Pompiliu Popescu, iar diagnosticul, entorsa de genunchi si intindere a ligamentului colateral intern, nu i-a picat deloc bine lui Petre Grigoras.
Slujba de pomenire va fi oficiata de parintele consilier patriarhal Florin Serbanescu, parintele consilier eparhial David Pestroiu si parintele protopop Dinu Pompiliu.
Fiul lui Pompiliu Stoica a inscris de cinci ori in toamna si l-a determinat pe Gigi Becali sa il puna pe liber pe experimentatul Claudiu Keseru, pentru ca atacul echipei sale este asigurat.
Despre rubrica cunoscutei interprete, realizatorul Pompiliu Onofrei ne spune: "Doamna Margareta Paslaru este initiatorul acestei povesti de virtual success cum am vrea noi sa o numim de acum inainte.
Un comentator inteligent si subtil de la Ziare.com, care semneaza Ioana Ene, sugereaza ca Traian Basescu a ajuns cumva intr-o fundatura, infrant si fara optiuni.
Startul l-a dat Anca Ene. Aceasta si-a motivat decizia de a schimbarea a barcii politice declarand ca PSD nu are in program, ca prioritate, promovarea IMM-urilor si asigurarea unui climat economic sanatos.
Bogdan Ciuca, purtatorul de cuvint al formatiunii politice denumite acum Partidul Conservator, ne-a declarat ca printre cele aproape 100 de persoane din Galati participante la Congres s-au numarat si ultimii intrati in partid, de la PSD de exemplu, cum ar fi consilierii judeteni Anca Ene si Adelina Hristea.
Ene Dinga (foto), ministrul Integrarii europene, a anuntat sambata ca va demisiona in cazul in care Uniunea Europeana va activa la toamna clauza de salvgardare.
Emil Boc, alaturi de ministrii PD Gheorghe Seculici, Vasile Blaga, Gheorghe Barbu, Ene Dinga, primarul general Adriean Videanu, parlamentari, secretari de stat si sefi de filiale, a prezentat miercuri, la Clubul Dacia, motiunea “Romania prospera, Romania democrata“, de orientare populara.
El a dat ca exemplu Ministerul Sanatatii condus de liberalul Mircea Cinteza si Ministerul Integrarii Europene condus de democratul Ene Dinga.
Este vorba de cel putin patru: ministrul Integrarii europene, Ene Dinga, ministrul Finantelor publice, Ionut Popescu, ministrul Mediului, Sulfina Barbu, si ministrul Sanatatii, Mircea Cinteza.
Miutescu a fost de parere ca vor fi schimbati Mircea Cinteza, ministrul Sanatatii, Sulfina Barbu, ministrul Mediului, Ionut Popescu, ministrul Finantelor, dar si Ene Dinga, ministrul Integrarii.
Este vorba de ministrul Integrarii Europene, Ene Dinga, ministrul Finantelor Publice, Ionut Popescu, ministrul Mediului, Sulfina Barbu, ministrul Sanatatii, Mircea Cinteza, si chiar ministrul Justitiei, Monica Macovei.
Dezbaterea privind activitatea ministrilor democrati, care a avut loc marti in cadrul Colegiului Director al partidului, a fost apreciata de liderul PD, Emil Boc, drept „foarte densa, uneori furtunoasa“. El a declarat ca unii ministri au primit „avertismente“, mentionandu-i pe Gheorghe Seculici, Ene Dinga si Sulfina Barbu.
google-analytics.com