Cautare

19827 de rezultate pentru "cum sa scriu cd" (4.46 secunde)
Partidele sunt lasate sa se joace in nisip de-a alegerile sau de-a referendumul.
Iata testul care iti spune daca esti obsedat de telefonul mobil sau nu O noua cercetare efectuata in Regatul Unit arata ca 94% dintre britanici aleg sa stea o saptamana fara sa faca sex cu partenerul/partenera decat sa ramana fara telefonul mobil.
Nu imi place sa stric evenimente offline. ... Poate eventual sa ma astepte afara, pe o alee intunecata. ... Cea verbala nu este violenta, eu plec tot timpul de la premisa Nu dau in nimeni atat timp cat stiu sa injur.
Spalarea creierelor se realizeaza acum prin mijloace blande Rupti de traditii, de credinte, de sentimentele apartenentei, indivizii si grupurile devin vulnerabile in fata acestui nou tip de amenintari Profesorul Ilie Badescu vorbeste, intr-un interviu pentru cotidianul.ro, despre situatia actuala din Romania unde are loc o epurare a intelectualilor romani neinregimentati , dupa tipicul anilor '50 precum si despre faptul ca ce nu s-a reusit in anii comunismului pare sa se izbandeasca acum:
Jurnalistii Deutsche Welle analizeaza ultimele evenimente din Romania si arata cum a jucat SRI in dosarul Ponta-Ghita. ... Una in stare sa-i creasca amicului politic al lui Ghita actiunile la bursa popularitatii romanesti. ... Cum care surse?
Beckenbauer i-a criticat dur, a afirmat ca actuala nationala este destul de modesta, ba chiar a avertizat suporterii ca n-ar fi exclus sa asiste la un esec al elevilor lui Klinsmann la aceasta editie a CM.
Am stat 3 ore sa-mi ridic buletinul pentru ca femeia politist lua masa. ... Un minut, cat sa dau o semnatura. Am stat 10 ore la coada, lesinata de inghesuiala, nemancare si aer inchis ca sa-mi depun dosarul pentru a da examenul pentru permisul de conducere.
Am ajuns acasa, am rugat-o pe mama sa imi cumpere un aparat foto.. Vreau si eu sa particip la asta, mama... ... Undeva prin februarie 2015, mi-am creat o pagina de facebook, pe care m-am gandit sa postez poze si clipuri video ce reprezinta orasul meu, Calarasi.
Actuala situatie a litoralului romanesc nu a nemultumit numai presa locala sau hotelierii care au adus in repetate randuri acuze atat directorului Directiei Apelor Dobrogea - Litoral, Ionel Manafu, cat si ministrului Mediului, Sulfina Barbu, pentru felul dezastruos in care administreaza plajele, ci si turistii veniti sa-si petreaca cateva zile la mare.
Sustinator al candidaturii lui Vasile Blaga la sefia PDL, Cezar Preda spune intr-un interviu acordat ziarului "Adevarul" ca cei care-l sprijina pe Emil Boc vor, de fapt, sa-i "indulceasca" viitorul apropiat.
Traian Basescu a atacat si a jignit cu sarg jurnalistii si trusturile de presa timp de cinci ani, dar a continuat sa se declare un aparator al libertatii presei, ajungand ca, in 2009, ziarele, televiziunile si mogulii sa fie principalul subiect de campanie pentru un nou mandat la Cotroceni.
'De vreo doua zile incerc sa fiu un contribuabil onest. ... Sunt deci un autor care vrea sa plateasca taxe statului. Dar mi se pare un exercitiu de umilire in masa sa ni se ceara sa mergem in fiecare luna la trei institutii diferite.
Dupa aparitia scrisorii, jurnalistul a precizat ca nici un rand din acest text nu i-ar apartine, numele si fotografia sa fiind alaturate in mod fraudulos acestei manopere de catre indivizii care detin acest site. ... 'Domnule Basescu, te-am privit si voi continua sa te privesc cu statornica scarba.
Inainte de retragerea sa, dupa patru decenii de serviciu, el era eligibil sa poarte peste 30 de medalii militare, ceva rar in America. ... Twining a fost cel care, preocupat de cresterea numarului de rapoarte OZN, a recomandat initierea, in subordinea sa, a unui studiu oficial al fenomenului misterios.
Apoi, ajuns in preajma, a inceput sa circule in jurul avionului, apropiindu-se de acesta, in timp ce navigatorul cerea ajutor de la sol. ... Cand cele 3 interceptoare s-au apropiat, echipajul avionului spion a vazut cum OZN-ul se indeparteaza spre coasta Africii.
Inca din copilarie, de la varsta de 8 ani, dupa arestarea tatalui sau, fost detectiv la Siguranta Statului, incepe sa lucreze ca baiat de pravalie, ajutandu-si unchii sai olteni vanzatori in Piata Vitan.
E genul de intrebare la care daca interlocutorul nu stie raspunsul, n-are rost sa i-l dai, mai ales cand e vorba de cineva care se considera intelectual. ... Pot sa spun ca vulgarul apare in orice categorie sociala si umana.
Sub pretextul ca Geoana beneficia deja de o interdictie de a mai vorbi in numele PSD, Ponta vrea sa propuna suspendarea sa, temporara, pentru a nu se pierde sefia Senatului, sustin surse social-democrate.
Basescule, nici nu stii cat de criminal incepi sa fii! ... Ce gandea si ce isi dorea de ziua sa Acestea sunt gandurile lui Adrian Nastase, transmise Jurnalului National cu cateva ore inaintea evenimentelor dramatice de miercuri.
PLANGERE PENALA ANTI PONTA=FRECTIE Tonul l-a dat unul, Porc sau asa ceva - sa ma ierte porcul.
google-analytics.com