Blogul Roxanei Iordache : PLANGERE PENALA ANTI PONTA=FRECTIE

Tonul l-a dat unul, Porc sau asa ceva - sa ma ierte porcul. Un frustrat din Japonia care nici macar n-are cetatenia romana, dupa cum singur a declarat, deci n-are nici dreptul de plangere penala in Romania - decat daca, evident, ca ce!tatean strain ar veni in Romania si ar pati ceva cu incadrare penala. Deci, nimeni. Iar fraudele de la DNA sau Parchet i-au colectat nimeniului plangerea, desi a trimis-o pe mail.
Dupa nimeni s-au luat si alti sfertoneuronali. Exact zero are valoare plangerea lor la DNA contra premierului Romaniei. Sunt oricum 8-10 sau asa ceva, dar daca scriu postarea asta e din respect fata de ideea de om, indiferent cati ar fi, chiar jumatate de om calare pe jumatate de jena fata de conditia umana.
Stati, ca facem o pauza! De ce e frustrat carciumarul din Japonia? Pentru ca nu-l suporta pe Crin Antonescu. Si nu-l suporta nici pe Adrian Nastase. Normal! Cum sa suporte nulitatile asemenea oameni? Performanta doare, atunci cand esti fanul unei nulitati ca Basescu si toata sleahta lui de prostituate si hoti.
Despre asta-i vorba.
Daca oamenii normali se-apuca sa faca plangeri penale la adresa lui Basescu, ar fi sufocat stabilimentul DNA, din pricina ca n-ar avea cum sa colecteze milioane de sesizari in 24 de ore.
Plangerea penala contra lui Ponta e lovita de nulitate ca efect. Nu, contra lui Basescu nu: pentru ca peste 90% din poporul roman il detesta.
Ei, ce vorbiti, ca asta nu-i criteriu de Drept? Ba e! O sa aflati de ce.
Pana atunci: va dati de ceasul mortii degeaba.