Cautare

4142 de rezultate pentru "consiliul popular canesti" (2.69 secunde)
O grija care, altfel, pare de neinteles pentru unul care si-a schimbat de curand hainele de culoare social-democrata cu cele de culoare popular-europeana. ... Am putea crede ca hainele popular-europene n-au fost prea bine croite pentru Boc. ... - l-au pus in garda pe democratul-popular Emil Boc.
Modificarea vizeaza o reorientare catre curentul popular si urmeaza unor tentative similare din partea PPRM si a PPCD. ... In noua formula, conservatorii spera sa atraga cat mai curand sprijinul Partidului Popular European.
- Pentru realizarea scopului sau, Consiliul de monitorizare indeplineste urmatoarele atributii, cu respectarea principiilor legalitatii, respectarii demnitatii persoanelor, nediscriminarii, egalitatii de sanse, precum si ale independentei functionale si a personalului, impartialitatii si obiectivitatii: ... Rapoartele includ recomandarile facute de Consiliul de monitorizare.
Consiliul Judetean Gorj nu va mai finanta din sezonul urmator echipa de fotbal Pandurii Targu Jiu, la care avea o contributie de 500.000 de lei, in calitate de asociat. Consiliul Judetean (CJ) Gorj ia masuri pentru a face fata crizei financiare si reduce cheltuielile la anumite capitole.
Nu a fost uitat nici UDMR, judetul Covasna - desi unul din cele mai mici judete din tara, dar avand Consiliul judetean condus de un membru UDMR - a primit 3500 mii lei, Consiliul Judetean Harghita a primit 2000 mii lei iar Consiliul Judetean Mures 2000 mii lei." a mai declarat senatorul argesean.
Consiliul Concurentei a reusit finalizarea unui caz de concentrare economica nenotificata, ai carei principali protagonisti sunt societatea comerciala Azomures SA din Targu Mures si societatea comerciala Chimpex SA Constanta.
Mentionam ca, pe 30 august 2007, Consiliul Local Municipal Craiova stabilea o noua componenta a Consiliului de Administratie al CAO, la numai aproape doua luni de la înfiintarea acesteia, scotând din schema câtiva membri deja alesi de Adunarea Generala a Actionarilor.
Un alt considerent pentru care putem desemna PD-L castigator este votul final de la Consiliul Local Constanta si Consiliul Judetean, plus din alte cateva zeci de comune si orase.
In al doilea rand, avem majoritatea in Consiliul Judetean Dolj si chiar in momente mai grele, ca acela in care PSD a intrat la guvernare si mie mi se cerea sa ies din aceasta asociatie cu liberalii si se vorbea de un mariaj "a trois", eu mereu spuneam ca merg in continuare cu cine am dat palma.
Consilierii judeteni au stabilit ieri pe ce se vor cheltui cele aproape 22 milioane de euro care vor fi imprumutati de Consiliul Judetean Satu Mare.
Procedura de licitatie deschisa privind desemnarea castigatorului pentru lucrarile de modernizare a centrului orasului s-a finalizat pe 22 martie, urmand ca intre consiliul local si firma castigatoare, SC UTI International SRL, sa se semneze contractul de executie a lucrarilor.
Trebuie sa va mai spun ca acest proces a fost deschis de regretatul primar al comunei Corbu, Constantin Mirescu, Dumnezeu sa-l ierte, si, dupa plecarea sa prematura dintre noi, a fost continuat de catre Consiliul Local, reprezentat de catre mine.
Cei patru consilieri independenti care au fost exclusi, prin votul colegilor din Patidul Social-Democrat Mangalia din Consiliul Local, pe langa faptul ca si-au recapatat toate drepturile de a-i reprezenta pe cetatenii orasului, au si castigat procesul intentat administratiei publice.
Alaturi de initiativa legislativa privind transferarea a 25% din actiunile Aeroportului Mihail Kogalniceanu catre Consiliul Judetean Constanta, deputatii PSD de Constanta, Corneliu Dida, Alexandru Mazare si Eduard Martin, au plusat, luand in vizor si porturile Constanta, Mangalia si Navodari.
PNTCD si URR au fuzionat sub numele de Partidul Popular Crestin Democrat.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu i-a propus presedintelui Partidului Popular Crestin Democrat (PPCD), Gheorghe Ciuhandu, sa-si uneasca eforturile cu cele ale Guvernului si ale partidelor din arcul guvernamental, pentru un vot favorabil asupra Tratatului de aderare a Romaniei la UE.
Astfel, la alegerile locale din 10 iunie candideaza Sorin Mircea Oprescu (candidat independent, sustinut de USL), Vasile Silviu Prigoana (Partidul Democrat Liberal), Vasile Horia Mocanu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Anghel Iordanescu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), George Becali (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat), Petre Popeanga (Partidul Romania Mare) si Adrian Irinel Columbeanu (Partidul Popular si al Protectiei Sociale).
Aproape 800 de delegati prezenti sambata la sedinta Consiliului National de Coordonare al PD au decis, cu un singur vot impotriva, eliminarea din statut a obligativitatii prezentarii exclusiv de motiuni social-democrate de catre candidatii la sefia formatiunii, lasand cale libera aderarii la curentul popular.
UDMR ar dori ca in PPE sa fie cooptat si un partid popular parlamentar romanesc, pentru intarirea spectrului de centru-dreapta.
Potrivit unor surse citate de Mediafax, unii membri ai Comitetului Executiv ar fi de acord cu trecerea la curentul popular, insa cei mai multi au respins atat public, cat si in discutii private ideea renuntarii la liberalism.
google-analytics.com