Cautare

1574 de rezultate pentru "brd iasi" (4.10 secunde)
De la 40 de reprezentante in anul 1990, Banca Romana de Dezvoltare a ajuns in prezent la nu mai putin de 650 de unitati in intreaga tara, dintre care 34 in cadrul Grupului Constanta, a declarat ieri Eugen Sandu, presedintele Grupului BRD Constanta, in cadrul unei conferinte de presa dedicate realizarilor BRD Societe Generale.
Presedintele Traian Basescu a fost huiduit la manifestarile de la Iasi Multimea a strigat la Iasi: ... Sunt convins ca respectul de sine ne va duce la situatia de a fi respectat in Europa." In jurul orei 10:00, presedintele Traian Basescu a sosit la Iasi.
Daniel Constantin si Dan Voiculescu, in "vizita de curtoazie" la Constantin Simirad Liderul PC, Daniel Constantin, si Dan Voiculescu s-au intalnit duminica la Iasi, cu presedintele Consiliului Judetean (CJ) Iasi, Constantin Simirad, liderii locali conservatori sustinand ca a fost o "vizita de curtoazie", nefiind luata in discutie eventuala candidatura a lui Simirad pe listele PC.
Grupul francez Societe Generale, actionarul majoritar al BRD, a cumparat pachetul rezidual de 7,32% din actiunile detinute de stat la banca romaneasca, potrivit unui comunicat al BRD-Groupe Societe Generale. Valoarea tranzactiei, care marcheaza de altfel incheierea procesului de privatizare a BRD, este de 43 de milioane de euro.
Dupa BCR si Raiffeisen a sosit si randul BRD sa fie atacata de phisheri, asa-zisii criminali online, titreaza site-ul Banknews.
Proiectul de lege privind "Dezvoltarea si modernizarea Aeroportului International Iasi", adoptat de Senat in termen de urgenta, este blocat de doua saptamani pe ordinea de zi a Biroului Permanent al Camerei Deputatilor din cauza protestului deputatilor PSD si PNL care refuza sa participe la lucrarile acestei Camere pana nu este inlocuita Roberta Anastase.
Cinci echipe, doua din Liga Nationala, SCM Craiova si Neptun Constanta, trei din Divizia A (Terom Iasi, Rapid Bucuresti si Muresul Targu Mures), vor lupta sa se claseze la finalul turneului pe unul din primele doua locuri care asigura participarea in sezonul viitor in Liga Nationala.
Terom Iasi s-a impus in ultimele secunde Desi in weekendul trecut Florin Zamfir, finantatorul formatiei Terom Iasi, anuntase ca echipa nu se va prezenta la baraj din lipsa banilor, moldovencele au ajuns la Buzau, iar ieri au obtinut o victorie la limita, in ultimele secunde, scor 28-27, in disputa cu Rapid Bucuresti.
Sustinerea orasului Iasi la titlul de Capitala culturala europeana. ... Astfel, avand un patrimoniu istoric si religios considerabil, orasul Iasi este al doilea din tara ca numar de monumente clasate patrimoniu cultural national, cu zece manastiri si peste o suta de biserici.
Remus Vlad) Florin Piersic a declarat, miercuri, la Iasi, unde este invitat special al Festivalului Serile Filmului Romanesc, ca nu ii plac cei care se plang de faptul ca vorbeste mult. ... Sase dintre filmele in care apare actorul vor fi proiectate in aceste zile la Iasi.
Senatorul Sorin - Constantin Lazar a sustinut, in plenul Senatului din 16 Octombrie 2013, o declaratie politica cu titlul "Iasi - Un oras al pelerinilor de Sfanta Cuvioasa Parascheva", pe care o puteti citi in continuare.
O persoana a murit si alte trei au ajuns la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi cu rani grave in urma deraierii unui tramvai, la Iasi.
La trecerea in proprietate privata a BCR, nu putini au fost cei care au spus ca daca autoritatile nu s-ar fi grabit sa privatizeze Banca Romana de Dezvoltare (BRD), acum ar fi incasat pe aceasta cel putin o suma de 10 ori mai mare decat au primit la momentul vanzarii pachetului majoritar.
I .Cuza ' Iasi ; ... Popa ', Iasi, Presedintele Colegiul Medicilor din Romania; ... Xenopol" al Academiei Romane, Iasi; ... Popa", Iasi, medic primar, Centrul de Gasteroenterologie si Hepatologie; ... I .Cuza ' Iasi; ... Cuza ' Iasi; ... I .Cuza ' Iasi; ... Xenopol" al Academiei ROmane, Iasi;Alexa Visarion, regizor;
Liderul filialei municipale a PNL Iasi, Cristian Adomnitei, a declarat marti ca niciun reprezentant din conducerea PNL Iasi nu sustine demersul lui Valerian Salavastru privind organizarea unui congres extraordinar al partidului si ca acesta va raspunde in interiorul partidului pentru opinia sa.
Judetele afectate au fost Suceava, Botosani, Bacau, Iasi, Maramures si Neamt, dar si Bistrita-Nasaud si Vaslui. ... E vorba de judetele Botosani, Iasi si Suceava.
BRD a raportat un profit net in scadere cu 13,7% Profitul net al BRD - Groupe Société Générale (BRD) a scazut cu 13,7% in primul semestru, la 366,9 milioane de lei (88,5 milioane de euro), de la 425,2 milioane de lei in intervalul similar din 2009, iar activele au crescut cu 4,9% comparativ cu sfarsitul anului trecut, la 48,6 miliarde de lei.
Procurorii gorjeni au indentificat inca 15 persoane care au obtinut ilegat credite de la sucursala BRD Targu Jiu, prejudiciul total ridicandu-se pana in prezent la 500.000 de lei.
BRD Groupe Societe Generale a inaugurat joi o noua agentie în Craiova.
Dobânzile celor doua împrumuturi sunt comparabile, însa sunt mai mari decât dobânda aplicata la creditul de nevoi personale tocmai pentru ca pot fi folosite oricând“, au explicat surse autorizate din BRD Group Craiova.Perioada de gratie, avantajul cardului de creditÎn cazul în care descoperirea de cont se face de catre un angajat al unei firme care a încheiat o conventie cu banca, dobânda pentru descoperirea de cont este preferentiala, în functie de numarul de angajati din firma care primesc salariile pe cardurile emise de banca respectiva.
google-analytics.com