Cautare

453 de rezultate pentru "barbacaru ruxandra sat vorovesti" (2.85 secunde)
sub impresia ei traiam in credinta ca intr-adevar noaptea stelele coboara pana aproape in sat, participind intr-un fel la viata oamenilor si ascultindu-le rasuflarea in somn.
Sunt fiu de preot - toata copilaria, o fantastic de lunga copilarie, adolescenta, intaia tinerete pana la varsta de douazeci si atatia ani, le-am petrecut, cu intreruperi impuse de nomadismul sezonier al scolarului, la sat, sau in nemijlocita apropiere, in orice caz in necurmat contact cu satul natal.
Telespectatorii vor putea urmari la TVR 2 un program in amintirea regretatei actrite Ruxandra Sireteanu, care a incetat din viata marti, 18 februarie, la varsta de 70 de ani.
Localitatea Topesti, Gorj, a primit distinctia de "sat european" in urma unui concurs lansat la nivel national de Delegatia Uniunii Europene in Romania si postul national de televiziune.
Ruxandra Sandru a expus recent la targul organizat de Craciun la MTR. ... Poate sa porneasca de la o piatra sau o imagine pe care o transpun in bijuterii", ne-a spus Ruxandra Sandru.
Profesor doctor Ruxandra Ionescu, sefa Departamentului de reumatologie din cadrul Spitalul Sfanta Maria din Bucuresti, ne explica tocmai aceasta masinarie si cum pot noile terapii sa o tina sub control. ... Ruxandra Ionescu: ... - Profesor doctor Ruxandra Ionescu:
Era o epoca in care se vorbea tot mai insistent despre sistematizarea satelor, de restrangerea vetrelor de sat, cand statul comunist trecuse deja la demolarea unor sate si la construirea de mici blocuri cu parter si etaj, in locul caselor la curte.
distribuirea mandatelor, dupa centralizarea rezultatelor la BEC Vicepresedintele Biroului Electoral Municipal (BEM), Ruxandra Ionescu, a declarat marti ca s-a finalizat centralizarea voturilor pentru toate sectoarele din municipiul Bucuresti, pentru functia de primar de sector si Consiliul Local, dar rezultatele finale care vizeaza impartirea pe mandate vor fi date publicitatii miercuri, dupa ce toate datele vor fi centralizate de Biroul Electoral Central.
Clipul este mai mult decat o prelungire a muzicii, este un scurtmetraj in adevaratul sens al cuvantului, ce beneficiaza de efecte speciale deosebite", marturiseste Ruxandra Pitulice.
Doamna doctor Ruxandra Dumitrescu, medic primar obstetrica-ginecologie, cu supraspecializare in tratamentul infertilitatii, asistent universitar, cu multiple competente, a ales sa-si dedice intreaga energie si pasiune pentru a-i ajuta pe cei care isi doresc un copil, pe cei disperati, pe cei ale caror incercari repetate au esuat, pe cei care nu au putut fi ajutati in clinicile clasice, dar care continua sa caute si sa spere, sa-i ajute sa aiba si ei bucuria unei familii implinite in jurul unui copil sanatos.
Alexandru Botezatu a publicat pe facebook un mini-interviu cu Ruxandra Maria Ionescu, inspector patrimoniu la Directia Judeteana pentru Cultura Calarasi, pe care il puteti citi in continuare. Sunt Ruxandra Maria Ionescu.
Vedenia aceasta a dat mult de lucru talmacitorilor din sat si macina mintile. ... Am povestit a doua zi in sat. Babele au fost de parere ca l-am vazut pe Lazar Teca, un om de la noi din sat, banuit a fi strigoi.
Sase comune au PUG-uri de sat Daca proiectele si taxele mai mari au determinat o parte dintre edili sa comande planuri urbanistice, jumatate din comunele infiintate in 2004 elibereaza si acum certificate de urbanism si autorizatii in baza documentatiei intocmite pe vremea cand acestea erau inca sate componente ale comunelor din care s-au desprins ulterior.
De pilda, la prima editie am fost intr-un sat din Oltenia, langa Caracal, la Diosti, salutari dlui Tuca si pe aceasta cale (rade), un sat care avea o poveste, pentru ca l-am gasit intr-un fragmentel de jurnal sonor din 1938, in care regele Carol al II-lea vizita localitatea ce fusese mistuita de flacari.
In oricare sat romanesc as merge, mi se confirma mereu si mereu acelasi lucru:
Un lucru mai putin cunoscut despre fostul ministru al Justitiei este ca a copilarit in acelasi sat cu Elena Udrea. Elena Udrea si Catalin Predoiu sunt din judetul Buzau, chiar din acelasi sat, Pietroasa.
Lourdata este un sat situat in centrul zonei cunoscute sub numele de Lourdas, pe insula greceasca Kefalonia. ... Aici este magazinul din sat. ... Drumul de la sat la plaja are aproximativ 700 m si ajungeti pe plaja in mai putin de 10 minute.
Pleaca Ion din sat in America si devine John, mare om de afaceri. Dupa un timp, fiind in concediu, se intoarce in sat si ofera fiecarui satean cate 100 dolari. ... Urmatorul an, la fel ofera 100 dolari cand revine in sat, lumea multumita, numai cuvinte de lauda pentru John.
Cu soferii profesionisti are, de altfel, si cele mai multe probleme caci oamenii incearca sa scurteze drumul spre frontiera trecand prin sat, desi pe un panou scrie clar ca limita maxima de greutate admisa pe respectivul drum este de 5 tone.
In concluzie, va multumesc si va doresc succes in activitatea dv." Ruxandra Mihes Agache, prima romanca pilot de avioane de razboi, in varsta de 79 de ani, a venit la APC pentru a fi ajutata in legatura cu recalcularea pensiei.
google-analytics.com