Cautare

156 de rezultate pentru "abonament" (2.68 secunde)
Pretul unui abonament anual variaza de la 33 de euro la 187 de euro, in functie de optiuni. Totodata, compania nu percepe taxa de instalare pentru niciunul dintre aceste pachete.
Documentul cuprinde si perioadele exacte pentru care se percepe un anume abonament. Factura detaliata a fost, de asemenea, modificata, formatul incluzand toate convorbirile efectuate de un client, dar si tipurile de consum, convorbirile care beneficiaza de discounturi fiind marcate.
"Din totalul pachetului salarial, 70% reprezinta salariul fix, 20% partea variabila a venitului si 10% beneficiile salariale constand in tichete de masa, asigurari de viata, abonament clinica medicala sau suport financiar pentru situatii deosebite ", a afirmat Ruxandra Stoian, citand un studiu PricewaterhouseCoopers la care au raspuns 200 de companii din Romania.
Spre exemplu, la Volksbank nu se plateste abonament pentru acest serviciu, nu sunt percepute comisioane lunare de intretinere sau taxe lunare, singurul cost fiind cel cu deschiderea unui cont nou, in cazul in care acesta nu exista, in valoare de 3,5 lei.
Astfel, in timp ce cateva sute de angajati ai firmelor de prestari servicii circula clandestin cu ajutorul mijloacelor de transport, cei 13.000 de siderurgisti scot lunar din buzunar 28 de lei, reprezentand jumatate din costul unui abonament, diferenta fiind platita de Combinat.
Raiffeisen Bank ofera gratuit serviciul de Internet Banking pentru IMM (fara taxa de activare si fara abonament lunar). Serviciul Raiffeisen Online pentru persoane juridice a fost lansat in octombrie 2007 si are deja peste 5.500 utilizatori din categoria IMM-urilor.
Dintre acestia 67% utilizeaza cartele preplatite, iar 33% (7,5 milioane) sunt utilizatori cu abonament lunar, din care aproximativ 67% reprezinta persoane fizice (5,1 milioane), iar aproximativ o treime sunt persoane juridice (2,4 milioane).Conform raportului ANRCTI in decembrie 2007 se inregistra o crestere cu peste 19% a numarului total de abonati la serviciile de retransmisie a programelor audio vizuale fata de finele anului 2006 crestere datorata in special consolidarii gradului de utilizare a solutiilor alternative la cablu.
Romtelecom a redus luni cu 40% tarifele pentru convorbirile interurbane in reteaua companiei efectuate in orele de varf, coborand nivelul la cel pentru apelurile locale, si cu 17% costurile pentru apelurile catre alte retele de telefonie fixa din Romania, a anuntat operatorul de telefonie.Astfel, pentru toate abonamentele telefonice, tarifele practicate in timpul orelor de varf sunt de 2,7 eurocenti/minut in reteaua Romtelecom (cu exceptia actualului abonament Confort Standard, care are un pret de 1,89 eurocenti/minut), si de 4,5 eurocenti/minut, fara TVA, pentru apelurile catre alte retele fixe.Reducerile se aplica in cazul persoanelor fizice si reprezinta beneficii acordate clientilor care, in functie de tipul abonamentului, dispun si de apeluri nelimitate netaxabile, in afara orelor de varf sau pe tot parcursul zilei, pentru apelurile locale si interurbane atat in cadrul retelei Romtelecom, cat si catre alte retele fixe din Romania.Totodata, Romtelecom a schimbat si denumirea abonamentelor pentru a sugera tipul de serviciu la care se refera.
Dificil cu "digitalul" Pentru o semnatura electronica se plateste un abonament anual, care poate ajunge la 40-50 de euro, plus costul initial al crearii semnaturii codificate.
Doar ca trebuie sa ghicesti "în stele" când se publica o astfel de informatie în Partea a IV-a a MO si trebuie sa afli acest lucru în intervalul celor 30 de zile, daca vrei sa faci recurs sau sa numesti lichidatori, pentru ca putini sunt cei care au abonament la partea aceea a Monitorului.
Aproape 68% dintre utilizatorii de telefonie mobila sunt posesori de cartele prepaid, iar restul de 32% folosesc aceste servicii pe baza unui abonament.
In august 2008, pentru un abonament de 10 euro se plateau aproape 35 de lei. In prezent, valoarea acestuia a crescut cu sase lei.
Accesul pe piste poate fi facut fie prin achizitionarea unui bilet de intrare, cumparat pe loc, fie pe baza de abonament.
Astfel, fiecare intrare in statiune va costa trei lei, un abonament pentru 24 de ore va costa patru lei, unul pentru sapte zile - 25 de lei, iar pentru intreg sezonul estival abonamentul costa 250 de lei.
Pentru nerezidenti, un abonament pe toate strazile pentru o luna costa 80 de lei, respectiv 200 de lei pentru un trimestru sau 450 de lei pe an.
La un abonament de 10 euro, o persoana achita luna trecuta 43,7 lei, iar luna aceasta va plati 4,44 lei, de exemplu.
La un abonament de 10 euro, o persoana achita luna trecuta 43,7 lei, iar luna aceasta va plati 4,44 lei, de exemplu.
Nu-mi ramane decat sa ma uit la Sinteza Zilei. Asta daca n-am abonament la alt oligopol, de data asta din domeniul comunicatiilor.
Ca ultima solutie, o sa-l mananc". "M-am hotarat: ma privatizez:)) Lucrez la saitul meu si institui un abonament de un euro pe luna.
O ora de parcare este de 3 lei, dar cei care parcheaza permenent aici pot cumpara un abonament. Inaugurarea a avut loc in prezenta primarului Capitalei, Sorin Oprescu.
google-analytics.com