Cautare

267 de rezultate pentru "sun plaza" (2.77 secunde)
Dupa ce a bifat aceasta intrevedere importanta, Delia s-a rasfatat din plin cu o sesiune de shopping la celebrele Galerii Lafayette, a fost cazata la Hotel Plaza Athenee Paris si a gustat cate putin din preparatele bucatariei frantuzesti.
"Ne-am nascut liberi, trebuie sa traim liberi!" Ca la toate prezentarile de moda semnate Liza Panait, recent World Trade Plaza s-a umplut pana la refuz cu mai mult de 600 de persoane extrem de interesate sa admire viziunea creatoarei asupra noului sezon.
Alexandra Usurelu (acustic live) si trupa ZUM, la Palatul Mogosoaia - Be COOLorful, la Plaza Mall, Bucuresti - Hearts, la Teatrul Odeon (in colaborare cu PRO TV) Media:
19, in Complexul Rezidential D-na Ghica Plaza, Corp F, Parter. Mai multe detalii despre Atelierul Marulia gasiti pe site-ul www.marulia-atelier.ro si pe facebook:
19, in Complexul Rezidential D-na Ghica Plaza, Corp F, Parter. Mai multe detalii despre Atelierul Marulia gasiti pe site-ul www.marulia-atelier.ro si pe facebook:
Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 Axa prioritara 5 "Promovarea masurilor active de ocupare" Domeniul major de interventie 5.2 "Promovarea sustenabilitatii pe termen lung a zonelor rurale in ceea ce priveste dezvoltarea resurselor umane si ocuparea fortei de munca Titlul proiectului:
Vineri, 22.11.2013, incepand cu ora 11.00, a avut loc la Hotel Capital Plaza din Bucuresti (din Bdul Iancu de Hunedoara nr.54, Sector 1, Bucuresti).
Sarbatoarea Floriilor este organizata pana duminica si de Primaria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, in parteneriat cu Plaza Romania, printr-un eveniment desfasurat in incinta mall-ului din acest sector.
mai facea cinste, pe la Hotel "Flora" ("Crowne Plaza" astazi, unde locuia). Il stiu un om cu multa carte, sfatos si foarte activ!
Atunci, prietenul meu, George Copos a insistat sa vin la el, la Hotelul Crowne Plaza, sa ma intalnesc cu Basescu.
Astazi, la Capital Plaza Hotel, a avut loc conferinta de presa la care au participat medici de la Liv Hospital:
Evenimentul va avea loc in Bucuresti, la hotel Crowne Plaza, sala Orhideea, incepand cu ora 08:30. Implementat in perioada aprilie 2014 - decembrie 2015, proiectul PSCR2 s-a concentrat, in principal, pe dezvoltarea sustenabila a calitatii resurselor umane in comunitati rurale din regiunile de dezvoltare Centru, Sud-Est si Sud-Muntenia.
Evenimentul va avea loc, joi, 29 octombrie 2015, la Hotel Crowne Plaza (B-dul Poligrafiei, nr. 1, sector 1, Bucuresti), sala Primavera.
Psoriazisul nu este contagios!" s-a lansat astazi, 29 octombrie, cu ocazia Zilei Mondiale a Psoriazisului prin conferinta de presa organizata de Societatea Romana de Dermatologie (SRD) la Hotel Crowne Plaza.
Tinerii au invatat meseria de tehnician service de aparate electrocasnice, aparatura radio si TV pe o durata de sapte luni in care au facut practica la Samsung Service Plaza, iar determinarea si perseverenta i-au ajutat sa obtina un loc de munca in cadrul service-ului.
Cu acest prilej va invitam in data de 18 mai 2017, la o conferinta de presa, care va avea loc la hotel Crowne Plaza, sala Orhideea, orele 12:00.
Ansamblul se construieste in cartierul Al Waab, aproape de Ramada Plaza si fiecare dintre case va depasi pretul de 3 milioane de euro.
Conferinta de presa va avea loc in Bucuresti, hotel Crowne Plaza, sala Orhideea I. Aceasta campanie are ca scop promovarea informatiilor cu privire la prevenirea cancerului de piele, diagnosticarea si tratamentul precoce, SRD organizand campania in parteneriat cu Academia Europeana de Dermatologie si Venerologie.
Fireworks Public Relations organizeaza in perioada 2-3 noiembrie 2018 la Capital Plaza Hotel Bucuresti, prima Conventie Internationala care se adreseaza terapeutilor, psiho-pedagogilor si psihologilor din Romania specializati in tulburari de dezvoltare ale copiilor si tinerilor cu TSA.
Mi s-a reprosat ca terenul nu a fost acordat gratis si ca Primaria va incasa in primii 25 de ani de functionare a complexului, denumit "Siret Plaza", cite 291.000 de euro anual.
google-analytics.com