Cautare

3704 de rezultate pentru "stop violenta olimp 07 08 2010" (3.26 secunde)
58/2010 (modificata prin OUG nr. 82/2010) care reglementeaza modul in care trebuie sa depuna declaratii si sa achite contributiile la asigurarile sociale (la pensii) si la somaj persoanele care au contracte de drepturi de autor sau alte contracte si conventii civile. ... 58/2010, modificata prin OUG nr.
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
Conform definitiei din DEX, aceasta inseamna - Razvratire, revolta care consta in acte de violenta sau de amenintare cu forta indreptate impotriva organelor puterii de stat, ale administratiei de stat ori ale reprezentantilor acestora cu scopul de a impiedica in orice mod exercitiul liber al mandatului sau functiei lor.
Legea prevede minimum 6 luni de inchisoare si o amenda de 845 de euro pentru toate persoanele care se fac vinovate de acte de violenta impotriva femeilor sau copiilor, alti membri ai familiei sau angajati. "Violenta impotriva femeilor nu era considerata o crima in societatea noastra.
a gazduit ieri simpozionul judetean "Violenta domestica poate fi oprita", organizat de Departamentul pentru Egalitate de Sanse si Familie si de femeile social-democrate din judet cu prilejul "Zilei internationale pentru eliminarea violentei impotriva femeii".
REACTIE LA ATACUL IMPOTRIVA REGELUI MIHAI Am ramas surprins de violenta atacului verbal al presedintelui Traian Basescu impotriva Regelui Mihai, atac de nimic justificat.
Si, ceea ce mi se pare cel mai grav, este faptul ca se introduce violenta in viata politica. ... Legionarii au folosit violenta, inclusiv asasinatul, atat in perioada de afirmare, cat si in scurta perioada cat s-au aflat la guvernare. ... De fapt, a si facut-o, sustinand manifestatiile si violenta.
Situatie in care ar trebui sa discutam despre violenta, atitudinea fata de violenta si fenomenele paranormale care ne-au adus in situatia de a avea ca ministru al culturii un personagiu precum Daniel Barbu. ... - Oricat de enervant ar fi Barbu, antipatic, dezgustator si insuportabil, recursul la violenta e inacceptabil.
De la 1 iunie, televiziunile vor putea difuza reality show-uri cu scene de violenta fizica, limbaj obscen sau conotatie sexuala numai intre orele 23.
Violenta indreptata asupra femeilor este un flagel impotriva caruia trebuie sa luptam cu hotarare si in Romania, si in Marea Britanie, si in Afganistan, India, Nigeria sau oriunde altundeva in lume.
Este cunoscut acest pericol generat de vremurile incerte, ca o clasa de mijloc fragila sa devina violenta cu toti cei mai slabi, e un reflex greu de controlat fara educatie politica solida.
E inacceptabil sa incurajam in acest hal violenta si toleranta fata de violenta intr-o tara in care femeile mor batute de partenerii lor.) Sincer, eu credeam ca doar oamenii aia putin educati, care traiesc izolati si nu stiu sa citeasca mai pot vedea bataia ca fiind normala.
Uitam ca de fapt gesturile sunt cele care fac diferenta, civilizarea populatiei putandu-se realiza nu doar cu pulanul in tribunele ce asista la o competitie sportiva, pe motiv ca acolo violenta fizica si verbala ajunge la apogeul nesimtirii.
Sorin de 24 de ani, din Bucuresti, sunt suspecti de comiterea in perioada august - decembrie 2010, a mai multor infractiuni. ... ยท La data de 31.08.2010, intre orele 18:30 -19:00, cei patru au intrat in doua sali de jocuri situate in str.
Mega Fun, cel mai mare centru comercial si de distractii deschis non-stop in Estul Europei, cel mai mare nu doar din perspectiva dimensiunilor sale si a numarului de atractii, dar si din cea a cifrei de afaceri obtinute in urma inchirierii spatiilor comerciale, anunta ca cifra sa de afaceri in luna decembrie 2009 a inregistrat aproximativ 19 milioane euro.
Astfel, se sustine ca, spre deosebire de demersul initiat in anul 2010, in cazul de fata Ministerul Administratiei si Internelor se afla in situatia de a lua masuri de incetare a raporturilor de munca sau de serviciu ale politistilor, cadrelor militare, preotilor militari, soldatilor si gradatilor voluntari, functionarilor publici si personalului contractual, in vederea respectarii prevederilor Legii bugetului de stat pe anul 2011, in ceea ce priveste incadrarea in limita alocata cheltuielilor de personal.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
De ce cetatenii din Olimp platesc transportul dublu fata de cei din Mangalia, cu toate ca sunt cetateni ai municipiului Mangalia?
La cativa kilometri departare, la Olimp, incepe sa apara discrepanta - plajele sunt precum un mozaic: ... In plus, salvamarii sunt la postul lor, mai ales ca Olimp-ul este una dintre zonele cu cel mai ridicat risc de inec, din cauza curentilor marini foarte puternici.
google-analytics.com