Cautare

3465 de rezultate pentru "martie" (2.84 secunde)
FMI poate livra impreuna transele III si IV din imprumutul pentru Romania, in luna martie, daca autoritatile romane solicita acest lucru si daca perioada de incertitudine politica se prelungeste, insa guvernul trebuie sa se finanteze intre timp, la costuri mai mari, a declarat reprezentantul FMI Tonny Lybek.
Speram ca la jumatatea lunii martie sa fie eliberata transa a doua de la Comisia Europeana", a spus Fabienne Ilkovitz, seful delegatiei CE.
In luna martie, francezii au cumparat 14.498 de automobile Dacia Sandero, potrivit datelor publicate de latribune.fr. ... Spre exemplu, doar 8.224 de francezi si-au cumparat in martie un Citroen C4, iar, la nivelul intregului an, s-au inmatriculat 21.164 de masini.
Jeffrey Franks sustine ca Romania va iesi din recesiune la finele lunii martie, cresterea economica va urma o traiectorie ascendenta de la un trimestru la altul, iar populatia va simti ca situatia s-a imbunatatit pana la jumatatea acestui an.
Inmatriculari in scadere in martie In martie, piata auto romaneasca a scazut cu 5,8%, la 3.793 de unitati, de la 4.027 de unitati in aceeasi luna din 2010, Romania avand a saptea mare scadere la nivelul UE.
euro) in perioada ianuarie-martie. ... Cea mai mare contributie la revenirea economiei a avut-o industria, cu o crestere de 10% fata de perioada ianuarie-martie 2010, dinamica pozitiva a industriei fiind sustinuta in principal de cererea externa.
Platile au fost blocate, iar o comisie va veni in Romania in perioada 29 februarie - 2 martie.
21 martie 2008 - se efectueaza transferul de proprietate intre AVAS si Ford Motor Company pentru fabrica auto din Craiova. ... 6 martie 2012 - a fost lansat la Salonul Auto de la Geneva primul Ford oltenesc, Ford B-Max care a intrat ieri in productia de serie.
Toate aceste plati au fost supendate de fostul Guvern Ciolos, la finele anului trecut, doar pentru 2 luni, pana in martie, pentru a lasa noul Guvern Grindeanu sa decida daca le pastreaza sau le amana ca celelalte guverne.
De data aceasta ne-am adresat femeilor din sport, dat fiind ca a fost ziua de 8 martie, dorind sa le aratam in acest mod ca le pretuim atat ca sportive, cat si ca femei", a declarat Bogdan Cherciu, director marketing Puratos Romania.
Cum se joaca in semifinalele din play-off Cel mai bun loc 1 - A patrulea loc 1 (26-28 martie 2019) Al doilea loc 1 - Al treilea loc 1 (26-28 martie 2019) Programul grupei 4, seria C, din Liga Natiunilor UEFA:
Defectiunea a durat de miercuri 13 martie 2019, de la ora 18:30 pana spre dimineata zilei de joi 14 martie 2019 Platformele Facebook si Instagram, doua dintre cele mai populare retele de socializare din lume, nu au functionat la parametri normali, miercuri,13 martie 2019, in diverse parti ale lumii, cele mai recente update-uri inregistrandu-se la ora Romaniei 18:30.
MEDIAFAX - Biserica sarbatoreste sambata, 9 martie, cei 40 de Mucenici si Mosii de iarna Credinciosii ortodocsi ii cinstesc sambata, 9 martie, pe Mosii de iarna, dar si pe Sfintii 40 de Mucenici, soldati romani care, pentru credinta lor, au fost omorati in vremea imparatului Licinius, din porunca guvernatorului Agricola.
Miercuri, 20 martie, in deschiderea primei editii a festivalului JAZZ IN CHURCH, JAZZ.RO & Green Hours va invită
Mireille Mathieu celebreaza 50 de ani de cariera in concertul de la Bucuresti Turneul artistei Mireille Mathieu din 2014 are o semnificatie speciala, in data de 4 martie, fanii din Sankt Petersburg ai artistei urmand a asista la primul sau concert din cadrul turneului jubiliar, un eveniment ce va marca aniversarea a 50 de ani de activitate, concert memorabil ce va incanta audienta din numeroase orase ale tarii natale, din Elvetia sau Scandinavia, urmand ca, in data de 24 Martie, sa isi cucereasca spectatorii din Romania cu accentul frantuzesc fermecator, vocea suava, si, in acelasi timp puternica, ce va rasuna, in premiera, la Sala Palatului, incepand cu orele 19:00.
28 februarie - Falticeni, Club Ebony 1 martie - Barlad, Restaurant Alona 7 martie - Sf. Gheorghe, Club Energy 15 martie - Alba Iulia, Club Stage 28 martie - Timisoara, Club 30 Lista concertelor va continua, iar noi va vom tine la curent cu informatiile.
Dupa lansarea albumului "15", ce a avut loc vineri, 14 martie, impreuna cu Gazeta Sporturilor, Taxi va urca pe scena Salii Palatului pentru concertul aniversar de 15 ani.
Ioana Ginghina si atelierele ei de creatie MiniArt Show se muta la Sala Dalles in perioada 25 februarie - 8 martie cand va avea loc Festivalul Primaverii, targul cu cele mai frumoase cadouri cu iz de primavara, martisoare cu traditie, daruri de suflet pentru doamne si domnisoare.
18 martie Cu: ... 18 martie Cu: ... 18 martie Dupa ce a scapat Valea Linistita de maleficul Lord Shen, pasnicul si mancaciosul Po se bucura de gloria faptelor sale.
Luni, 12 martie, la ora 19.30, va avea loc la Teatrul National Bucuresti, Sala Pictura, spectacolul BucureESTI, un suflet de oras, sustinut de pianistul MARIUS VERNESCU, unul dintre cei mai straluciti muzicieni de jazz din Romania, singurul care a castigat trofeul prestigiosului Montreux Jazz Festival si de invitatii sai, actorul Alexandru Pribeagu (pantomima), Raluca Stoica (interpreta de jazz si teatru muzical), violonistul Gabriel Stanescu, alaturi de actrita Alexandra Aga, instrumentistii Alex Tomaselli (chitara), Nicu Gioroiu (percutie), Catalin Razvan (bass), Beatrice Roman Vernescu (clape) si Bogdan Roman (saxofon).
google-analytics.com