Cautare

776 de rezultate pentru "liga" (4.44 secunde)
Tricolorii au castigat ultimul meci din Liga Natiunilor si au incheiat grupa pe locul al doilea. ... Serbia a castigat grupa si a promovat in Liga B, dupa o victorie cu 4-1 contra Lituaniei. Lituania a retrogradat in Liga D.
Publicistul Florian Popa Micsan a publicat pe pagina sa de facebook un comentariu legat de situatia echipei de fotbal Dunarea Calarasi in Liga 1. ... Dan Alexa Dunarea Calarasi este la un pas de revenirea in Liga a 2-a. ... Dan Alexa si-a demonstrat valoarea promovand-o pe Dunarea in Liga 1.
Pentru unii ar parea suprinzator ca Bucurestiul, oras cu trei mari cluburi rivale si, cel mai probabil, si cele mai bogate din Romania, sa priveasca cum o echipa clujeana promovata in 2004 in prima liga se indreapta cu pasi uriasi catre titlul de campioana, primul din istoria feroviarilor ardeleni, insa realitatea este ca totul a fost gandit cu mult timp inainte la poalele Feleacului.
Miercuri seara, Steaua incepe batalia pentru Liga Campionilor, pe care o vizeaza pentru a treia oara la rand.
Doar ce deschise domn' Mitica de la Liga gura si se lauda in dreapta si-n stanga peste ce mare campionat domneste el si cum am bagat noi sperietii in perfida Europa dupa doua etape de Liga Campionilor, cum isi lua una dupa ceafa ca sa se trezeasca la realitate.
Tamas are 39 de ani si va juca in Liga 2, dupa ce a refuzat o oferta de la FC Voluntari. "Ce credeti ca in Liga 2 joc altfel sau cum? ... Nivelul este acelasi, slab, si in Liga 1 si in Liga 2, pe romaneste.
Infiintata in anul 1932 si avandu-l drept prim presedinte onorific pe Regele Carol al II-lea, Liga Navala Romana dispune, asa cum era si firesc, de o filiala la Constanta, care numara in prezent 1.400 de membri.
Potrivit deputatului conservator Danut Liga, PNL a incalcat protocolul de functionare. Liga a precizat ca organizatia PNL Giurgiu a “preluat“ de la PC un primar, doi viceprimari, trei consilieri judeteni si 18 consilieri locali.
Liga Pro Europa din Targu Mures, un reprezentant activ al societatii civile din Romania, a anuntat ieri ca a sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) in cazul senatorilor PRM Corneliu Vadim Tudor (foto) si Gheorghe Funar.
241 de meciuri a disputat Prepelita in Liga 1, fiind jucatorul cu cele mai multe prezente pe prima scena dintre toti fotbalistii din actualul lot al Stelei 17 ani si 5 luni a avut Prepelita cind a debutat in Liga 1, in mai 2003, la meciul Gloria Bistrita - FC Arges 1-0 REACTIA LUI PREPE:
Federatia Romana de Fotbal prelungeste suspansul in privinta ocuparii locului din Liga I ramas "vacant"
Handbalistele de la SCM Craiova au obtinut ieri a doua victorie la turneul de promovare-retrogradare in Liga Nationala desfasurat la Buzau.
Sala Polivalenta Calarasi va gazdui in sezonul competitional 2014-2015 multe meciuri de LIGA NATIONALA ! Alaturi de echipa - Dunarea Calarasi - Futsal , CSM Calarasi a promovat in liga nationala de handbal masculin !!
HANDBAL Ahc Dunarea Calarasi - handbal masculin, Liga Zimbrilor; ... FOTBAL Afc Dunarea Calarasi-fotbal, Liga a 1 Betano; FUTSAL Dunarea Calarasi -futsal masculin, Liga 1.
O parte din membrii clanului "Romanian Rebels" joaca in "Liga Mare. ... Cei mai buni jucatori au posibilitatea sa se califice mai departe, in Liga Pro, unde premiile se acorda in euro, reali.
Institutia este unul dintre finantatorii Clubului de fotbal Pandurii Lignitul Targu Jiu si, prin statut, are obligatia sa vireze in contul echipei din Liga I o anumita suma de bani. ... Noi avem nevoie de minimum cinci milioane de euro pentru a evolua in Liga I.
Deputatul Danut Liga, secretar general al PDL Bucuresti, a cerut conducerii partidului sa nu valideze o noua candidatura a lui Cristian Poteras la primaria sectorului 6. Dimpotriva, Liga crede ca se impune o discutie in partid pentru retragerea sprijinului politic pentru actualul primar de la sectorul 6.
Pe Tobet.com utilizatorii pot paria pe meciuri de fotbal (Liga 1, Liga a 2-a si, o noutate pe piata romaneasca, Liga a 3-a), meciuri de fotbal de sala, de handball masculine si feminin, de baschet, de volei, de polo pe apa, de hochei, de golf sau de arte martiale.
Conditiile sunt foarte bune si de un nivel mai ridicat decat cel de Liga a II-a, iar suporterii sunt alaturi de echipa tot timpul, si la bine, si la greu, ceea ce este un lucru imbucurator", a spus Marian Mecea.
"S-ar putea sa plece niste jucatori tineri, sa-i imprumutam sa joace pe la Liga a II-a. ... Ar fi bine sa joace in Liga a II-a si sa vina apoi cu un tonus bun.
google-analytics.com