Cautare

384 de rezultate pentru "clasamentul ligi iv" (2.78 secunde)
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a facut publice listele cu parlamentarii care au absentat nemotivat lunile septembrie si octombrie. Potrivit regulamentului intern, deputatului care nu-si poate motiva absenta i se retine din indemnizatia lunara.
Aceasta in conditiile in care, in clasamentul adevarului, se pare ca UNPR este creditat cu un procent mai mic decat marja de eroare a unui sondaj de opinie.
Iata mai jos clasamentul Omului politic al anului 2012 : • Victor Ponta: 60% • Traian Basescu: 30% • Crin Antonescu:
De asemenea, pietele emergente, unde forta de munca este foarte bine pregatita, vor urca in clasamentul EIU, care apreciaza ca Rusia, Brazilia sau Vietnamul, precum si tari mici, ca Estonia, Lituania sau Chile, vor deveni principalii competitori ai Chinei si Indiei.
Funar imparte locul 1 cu un udemerist Clasamentul efectuat de Academia de Advocacy din punct de vedere al autorilor initiativelor legislative arata ca cel mai activ deputat este Kerekes Karoly (UDMR, Mures).
Sanziana Buruiana ocupa un loc fruntas in clasamentul pitipoancelor. Este blonda, este frumoasa si are sanii mari. Este asistenta Adrianei Bahmuteanu in emisiunea "La sueta cu Bahmu" si de ceva timp traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de cunoscutul regizor George Ciubotaru.
"Evenimentul Zilei", cu incasari la rate-card de 2,5 milioane de euro, a avut fata de 2009 un plus de 7% si a ocupat pozitia a 11-a in clasamentul general.
Capital informeaza: Topul celor mai bogate tari din lume: Romania pe locul 68. Romania ocupalocul 68 intr-un top al celor mai bogate state din lume, cu un PIB per capita de 12.131 de dolari, dupa Panama dar inaintea Bulgariei, conform unui studiu realizat de Global Finance.
Atacantul David Villa, accidentat grav (fractura de tibie) la Campionatul Mondial al cluburilor, desfasurat in luna decembrie in Dubai, a afirmat ca spera sa revina cat mai repede pe teren si sa o ajute pe FC Barcelona sa o detroneze pe Real Madrid din clasamentul Primerei Division.
In sferturile de finala, Sorana Cirstea o va intalni pe invingatoarea partidei dintre Vera Zvonareva (Rusia), cap de serie numarul unu si locul 8 WTA, si Akgul Amanmuradova (Uzbekistan), pozitia 107 in clasamentul mondial.
Grupa D: Romania - Andorra 4-0, la Bucuresti. Au marcat: Gabriel Torje 29, Costin Lazar 44, Valerica Gaman 90, Alexandru Maxim 90+3.
it.bzi.ro - Sondaj: Ce program pentru a naviga pe internet folosesti? • Google Chrome: 44.1% • Mozilla Firefox:
Pe de alta parte, Geoana a spus ca Tariceanu ar trebui sa prezinte, in fata Parlamentului si a opiniei publice, "varianta romaneasca a Strategiei Lisabona de competitivitate economica, deoarece Romania se afla pe penultimul loc in clasamentul facut de Comisia Europeana".
Romanescu are si cel mai bun procent de loialitate fata de votul cerut de propriul partid, respectiv 98,5% (locul 31 in clasamentul general).
Delfinii, mai inteligenti decat cimpanzeii Cimpanzeii au ocupat pentru mult timp prima pozitie in clasamentul inteligentei animale, insa cateva studii recente combat aceasta parere.
El ocupa de cativa ani primul loc in clasamentul celor mai bogati oameni din lume, intocmit de revista Forbes, cu o avere de circa 50 de miliarde de dolari.
Pe locul al treilea se afla independentul Petru Lificiu - 2 referiri, 2 aparitii in context neutru, in timp ce ceilalti deputati nu au intrat in clasamentul parlamentarilor care au aparut la posturile nationale de radio si televiziune.
In clasamentul neincrederii, ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a obtinut 17%, urmat de ministrul educatiei Mihai Hardau, cu 16%. Urmatoarea pozitie a fost ocupata de ministrul justitiei, Monica Macovei (13%).
Gazdele, aflate pe penultimul loc in clasamentul Seriei I, au oferit o adevarata lectie de daruire si, ca urmare, o victorie categorica la care nici cei mai optimisti suporteri nu se asteptau.
Situatia s-a schimbat radical dupa centralizarea finala a datelor, PSD obtinand cele mai multe voturi valabil exprimate. Clasamentul final se prezinta astfel:
google-analytics.com